| Автор |
Съобщение |
Ric0
|
 До 100-150 евро на месец!?
Здравейте на 23 години сам,тежа 60 килограма има няма,1,85 висок и изключително бърз метаболизъм.Искам да ви попитам за някакъв продукт горе долу до 150 евро,които да е натурален и да има бърз ефект,ако ще да са протеини,витамини,дайте някви идеи,горе долу за около 2,3 пъти да ходя на фитнес в седмицата ще имам време.Смятам да кача поне до 70 килограма до авгост,но до сега опити неуспешни.предварително благодаря.
|
| Вто Май 13, 2008 8:22 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
геинар краетин и амино и здраво ядене
|
| Вто Май 13, 2008 8:28 pm |
|
 |
straha
Потребител
|
3 пъти на седмица бива,по малко не,вземи си протеинче некакво,креатин,глутамин и ВСАА. инструктора е за да ти направи подходяща тренировка ако няма питаи пак ко да праиш в залата.
_________________ няма манги няма щанги!
|
| Вто Май 13, 2008 9:21 pm |
|
 |
gigitas
Потребител
|
стопли са времето и всички са сетиха че трябва да качат бързо 10 килограма за 2-3 месеца и веднага търсят кво да пият без много да са потят в залата,мога да ходя 2-3 а пък мога и да не ходя кво знччи тва.За това което искаш да постигнеш се иска не разни прахчета а постоянство МУСКУЛА НЕ СЕ ГРАДИ ЗА 3 МЕСЕЦА А С ГОДИНИ.А тези 150 евро ги вложи в храна
|
| Сря Май 14, 2008 7:50 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
gigitas написа:стопли са времето и всички са сетиха че трябва да качат бързо 10 килограма за 2-3 месеца и веднага търсят кво да пият без много да са потят в залата,мога да ходя 2-3 а пък мога и да не ходя кво знччи тва.За това което искаш да постигнеш се иска не разни прахчета а постоянство МУСКУЛА НЕ СЕ ГРАДИ ЗА 3 МЕСЕЦА А С ГОДИНИ.А тези 150 евро ги вложи в храна
и мен страшно много ме вбесяват такива
|
| Сря Май 14, 2008 8:02 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
aGGeSSive` написа:gigitas написа:стопли са времето и всички са сетиха че трябва да качат бързо 10 килограма за 2-3 месеца и веднага търсят кво да пият без много да са потят в залата,мога да ходя 2-3 а пък мога и да не ходя кво знччи тва.За това което искаш да постигнеш се иска не разни прахчета а постоянство МУСКУЛА НЕ СЕ ГРАДИ ЗА 3 МЕСЕЦА А С ГОДИНИ.А тези 150 евро ги вложи в храна и мен страшно много ме вбесяват такива
|
| Сря Май 14, 2008 8:56 am |
|
 |
maria
Модератор
|
MindDriver написа:aGGeSSive` написа:gigitas написа:стопли са времето и всички са сетиха че трябва да качат бързо 10 килограма за 2-3 месеца и веднага търсят кво да пият без много да са потят в залата,мога да ходя 2-3 а пък мога и да не ходя кво знччи тва.За това което искаш да постигнеш се иска не разни прахчета а постоянство МУСКУЛА НЕ СЕ ГРАДИ ЗА 3 МЕСЕЦА А С ГОДИНИ.А тези 150 евро ги вложи в храна и мен страшно много ме вбесяват такива
Хей, не ставате за даскали  , макар че сте прави  Това -на шега. Като си с много бърз метаболизъм, трябва правилен режим на хранене + подходящи добавки + редовни тренировки, както ти казват момчетата.
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Сря Май 14, 2008 11:02 am |
|
 |
ludoto
Потребител
|
и хубава почивка след трен
|
| Сря Май 14, 2008 11:07 am |
|
 |
buzz
Потребител
Местожителство: STZ
|
И аз съм с много бърз метаболизъм и гледам да ям често, по малко, като се стремя да хапна преди да съм почувствал глад. За един месец и да постигнеш това което искаш, не става да отидеш например на море и да спреш фитнеса, ако така мислиш въобще не си давай парите. Аз преди години съм пробвал така и знам, че нищо не става (о добре, че пробвах, иначе нямаше да се занимавам сега с фитнес  ).
|
| Пет Май 16, 2008 6:21 am |
|
 |
|
|