Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
До 100-150 евро на месец!?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение До 100-150 евро на месец!? 
Здравейте на 23 години сам,тежа 60 килограма има няма,1,85 висок и изключително бърз метаболизъм.Искам да ви попитам за някакъв продукт горе долу до 150 евро,които да е натурален и да има бърз ефект,ако ще да са протеини,витамини,дайте някви идеи,горе долу за около 2,3 пъти да ходя на фитнес в седмицата ще имам време.Смятам да кача поне до 70 килограма до авгост,но до сега опити неуспешни.предварително благодаря.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
геинар краетин и амино и здраво ядене

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
3 пъти на седмица бива,по малко не,вземи си протеинче некакво,креатин,глутамин и ВСАА. инструктора е за да ти направи подходяща тренировка ако няма питаи пак ко да праиш в залата.

Мнение  
стопли са времето и всички са сетиха че трябва да качат бързо 10 килограма за 2-3 месеца и веднага търсят кво да пият без много да са потят в залата,мога да ходя 2-3 а пък мога и да не ходя кво знччи тва.За това което искаш да постигнеш се иска не разни прахчета а постоянство МУСКУЛА НЕ СЕ ГРАДИ ЗА 3 МЕСЕЦА А С ГОДИНИ.А тези 150 евро ги вложи в храна

Отговорете с цитат
Мнение  
gigitas написа:
стопли са времето и всички са сетиха че трябва да качат бързо 10 килограма за 2-3 месеца и веднага търсят кво да пият без много да са потят в залата,мога да ходя 2-3 а пък мога и да не ходя кво знччи тва.За това което искаш да постигнеш се иска не разни прахчета а постоянство МУСКУЛА НЕ СЕ ГРАДИ ЗА 3 МЕСЕЦА А С ГОДИНИ.А тези 150 евро ги вложи в храна
и мен страшно много ме вбесяват такива

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
gigitas написа:

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
aGGeSSive` написа:
gigitas написа:

Хей, не ставате за даскали Very Happy , макар че сте прави Very Happy Това -на шега. Като си с много бърз метаболизъм, трябва правилен режим на хранене + подходящи добавки + редовни тренировки, както ти казват момчетата. Very Happy

Мнение  
и хубава почивка след трен Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз съм с много бърз метаболизъм и гледам да ям често, по малко, като се стремя да хапна преди да съм почувствал глад. За един месец и да постигнеш това което искаш, не става да отидеш например на море и да спреш фитнеса, ако така мислиш въобще не си давай парите. Аз преди години съм пробвал така и знам, че нищо не става (о добре, че пробвах, иначе нямаше да се занимавам сега с фитнесSmile ).

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети