Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 72 от 84
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 82, 83, 84  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Как тренирате в жегите? В нашата зала се развали климатикът, народ много, пот много, въобще май го ударихме накрая на приказки Crying or Very sad Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
оо гол до кръста по къси гащи с една хавлия на врата и с бутилка в рака

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
в нашата зала никога не имало климатик. но пак срещу врата е морето. аз миналото лято тренирах,че и свалях кг малките и беше до 50 градуса вън. ходих на обучение за масажи и после на фитнес,обаче залата почива до 16.00 часа а аз бях до 12 часа максимум 1 часа в санаториум и после чаках да отворят залата. иначе и да не бях ходила на зала,нямам рейс до 16 и 30.

Мнение  
Ще свикнете с жегата Wink Само си пазете главите,нещо шапка,аз периодично се мокря.Главата според мен е най-важна,иначе не виждам проблем,че ще се изпотите малко повече.Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Genius написа:
Ще свикнете с жегата Wink Само си пазете главите,нещо шапка,аз периодично се мокря.Главата според мен е най-важна,иначе не виждам проблем,че ще се изпотите малко повече.Smile

да да аз винаги съм със шапка и пазя главата от силно слънце,издържа се. Very Happy

Мнение  
аз си тренирам в топлото (в нас както вече съм казвал) естествено ставам целия вода Cool но преди няколко дена се разболях,другите сезони почти не се разболявам,а точно лятото.... тва ми е 3-то лято което съм болен.в тва топло време няма да ви кажа кво е с температура,но се оправям Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
аз си тренирам в топлото (в нас както вече съм казвал) естествено ставам целия вода Cool но преди няколко дена се разболях,другите сезони почти не се разболявам,а точно лятото.... тва ми е 3-то лято което съм болен.в тва топло време няма да ви кажа кво е с температура,но се оправям Cool

това лято има много вируси,доста хора се разболяват. мен ми нападнаха стресници,една мине, вече друга излиза.
но поне казаха по новините че скоро нямало магнитни бури. климата стана друг навсякъде. и вируси по никое време Crying or Very sad

Мнение  
Аз не съм боледувал вече пета година.Когато бях 8 клас последно ме хвана шарка,и от тогава ни настинка ни вирус.А преди това всяка зима си бях на инжекции.

Отговорете с цитат
Мнение  
FLORINA написа:
ludoto написа:

това лято има много вируси,доста хора се разболяват. мен ми нападнаха стресници,една мине, вече друга излиза.
но поне казаха по новините че скоро нямало магнитни бури. климата стана друг навсякъде. и вируси по никое време Crying or Very sad

а и стресници имах,но се махнаха вече,а тва разболяване моето може да се дължи на тва че като се прибираме от море всеки отваря каквото може на колата и голямо течение става..

Отговорете с цитат
Мнение  
да течението е най опасното,аз така на работа се разболях страшно посред лято,заради течението.
сами трябва да се пазим то и на жега не се издържа,няма с какво да се диша и човек отваря всичко.
аз в къщи напротив,затварям всички прозорци и пердета дърпам,така слънцето не влиза директно и не нагрява стаите,а в къщи хладно и се живее. само вечер отварям.

Мнение  
На мен бяха започнали да ми излизат стресници, като бесни. Тогава по съвет на един приятел започнах да хапвам повечко чесън и сега нямам такива проблеми.

Мнение  
GapstaR написа:
На мен бяха започнали да ми излизат стресници, като бесни. Тогава по съвет на един приятел започнах да хапвам повечко чесън и сега нямам такива проблеми.
има един мехлем многа помога баща ми имаше сресници маза се 1 месец с този мехлем и вече не са се появявали но трябва да намеря опаковката за да кажа как се казва

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
И това помага много -Acyclostad cream 5%

Мнение  
Честито на всички, взривовете в Челопеч най - после спряха. Айде дано да му приседне малко на МВР Министъра, че ми писна вече от глупости.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Мнение  
max_paine написа:
Честито на всички, взривовете в Челопеч най - после спряха. Айде дано да му приседне малко на МВР Министъра, че ми писна вече от глупости.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad

не ви завидам които живеете около Челопеч

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 72 от 84
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 82, 83, 84  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети