| Автор |
Съобщение |
maria
Модератор
|
Как тренирате в жегите? В нашата зала се развали климатикът, народ много, пот много, въобще май го ударихме накрая на приказки
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Сря Юли 02, 2008 8:19 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
оо гол до кръста по къси гащи с една хавлия на врата и с бутилка в рака
_________________ Цитат:не съм се изкачил на върха на хранителната верига за да ям домати и крастивици
Поздрав за всички моралисти и вегетарианци
|
| Сря Юли 02, 2008 8:51 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
в нашата зала никога не имало климатик. но пак срещу врата е морето. аз миналото лято тренирах,че и свалях кг малките и беше до 50 градуса вън. ходих на обучение за масажи и после на фитнес,обаче залата почива до 16.00 часа а аз бях до 12 часа максимум 1 часа в санаториум и после чаках да отворят залата. иначе и да не бях ходила на зала,нямам рейс до 16 и 30.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Сря Юли 02, 2008 9:41 pm |
|
 |
Genius
Потребител
|
Ще свикнете с жегата  Само си пазете главите,нещо шапка,аз периодично се мокря.Главата според мен е най-важна,иначе не виждам проблем,че ще се изпотите малко повече.
|
| Сря Юли 02, 2008 9:55 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
Genius написа:Ще свикнете с жегата Само си пазете главите,нещо шапка,аз периодично се мокря.Главата според мен е най-важна,иначе не виждам проблем,че ще се изпотите малко повече.
да да аз винаги съм със шапка и пазя главата от силно слънце,издържа се.
|
| Сря Юли 02, 2008 10:04 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
аз си тренирам в топлото (в нас както вече съм казвал) естествено ставам целия вода  но преди няколко дена се разболях,другите сезони почти не се разболявам,а точно лятото.... тва ми е 3-то лято което съм болен.в тва топло време няма да ви кажа кво е с температура,но се оправям
|
| Сря Юли 02, 2008 10:37 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
ludoto написа:аз си тренирам в топлото (в нас както вече съм казвал) естествено ставам целия вода но преди няколко дена се разболях,другите сезони почти не се разболявам,а точно лятото.... тва ми е 3-то лято което съм болен.в тва топло време няма да ви кажа кво е с температура,но се оправям 
това лято има много вируси,доста хора се разболяват. мен ми нападнаха стресници,една мине, вече друга излиза.
но поне казаха по новините че скоро нямало магнитни бури. климата стана друг навсякъде. и вируси по никое време
|
| Сря Юли 02, 2008 10:47 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Аз не съм боледувал вече пета година.Когато бях 8 клас последно ме хвана шарка,и от тогава ни настинка ни вирус.А преди това всяка зима си бях на инжекции.
|
| Сря Юли 02, 2008 11:25 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
|
| Сря Юли 02, 2008 11:30 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
да течението е най опасното,аз така на работа се разболях страшно посред лято,заради течението.
сами трябва да се пазим то и на жега не се издържа,няма с какво да се диша и човек отваря всичко.
аз в къщи напротив,затварям всички прозорци и пердета дърпам,така слънцето не влиза директно и не нагрява стаите,а в къщи хладно и се живее. само вечер отварям.
|
| Чет Юли 03, 2008 11:11 am |
|
 |
GapstaR
Потребител
|
На мен бяха започнали да ми излизат стресници, като бесни. Тогава по съвет на един приятел започнах да хапвам повечко чесън и сега нямам такива проблеми.
_________________ You promise me the sky. Then toss me like a stone. You wrap me in your arms. And chill me to the bone...
|
| Чет Юли 03, 2008 11:15 am |
 |
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
GapstaR написа:На мен бяха започнали да ми излизат стресници, като бесни. Тогава по съвет на един приятел започнах да хапвам повечко чесън и сега нямам такива проблеми.
има един мехлем многа помога баща ми имаше сресници маза се 1 месец с този мехлем и вече не са се появявали но трябва да намеря опаковката за да кажа как се казва
_________________ Цитат:не съм се изкачил на върха на хранителната верига за да ям домати и крастивици
|
| Чет Юли 03, 2008 11:33 am |
|
 |
maria
Модератор
|
И това помага много -Acyclostad cream 5%
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Чет Юли 03, 2008 11:39 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Честито на всички, взривовете в Челопеч най - после спряха. Айде дано да му приседне малко на МВР Министъра, че ми писна вече от глупости....
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Чет Юли 03, 2008 11:39 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
max_paine написа:Честито на всички, взривовете в Челопеч най - после спряха. Айде дано да му приседне малко на МВР Министъра, че ми писна вече от глупости.... 
не ви завидам които живеете около Челопеч
|
| Чет Юли 03, 2008 11:43 am |
|
 |
|
|