| Автор |
Съобщение |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
дано няма големи поражения
Последната промяна е направена от aGGeSSive` на Чет Юли 03, 2008 11:56 am; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ Цитат:не съм се изкачил на върха на хранителната верига за да ям домати и крастивици
Поздрав за всички моралисти и вегетарианци
|
| Чет Юли 03, 2008 11:50 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
GapstaR написа:На мен бяха започнали да ми излизат стресници, като бесни. Тогава по съвет на един приятел започнах да хапвам повечко чесън и сега нямам такива проблеми.
тези стресници много гадно нещо,нам мен излизат, вече съм сигурна, като факт,сънувам ли кошмар,събуждам се,почва да ме сърби и излиза задължително. винаги след сънища с ужаси.
чесън го хапвам,слагам го на таратор,на тиквички с яйца сирене и кисело мляко. чесън прочиства кръвоносни съдове и намалява холестерол.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Чет Юли 03, 2008 11:50 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Aggresive аз съм в София ма то същата работа.
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Чет Юли 03, 2008 12:55 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
в момента пия амино на ОН 2222 пише да се пие по 1 хап след някое ядене и по един преди и след трен аз че ше пия по повече ше пия ама как да разбера коя е оптималната доза ?
|
| Пет Юли 04, 2008 10:54 am |
|
 |
max_paine
Потребител
|
zvero аз лично ти предлагам да пиеш по 3 сутрин 3 преди тренировка и 3 преди лягане
|
| Пет Юли 04, 2008 11:00 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
|
| Пет Юли 04, 2008 11:06 am |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Действай ще останеш доволен. Ако не можеш да ги гълташ цели ги дъвчи.
|
| Пет Юли 04, 2008 11:13 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
FLORINA автара радва на 100%
_________________ Цитат:не съм се изкачил на върха на хранителната верига за да ям домати и крастивици
|
| Пет Юли 04, 2008 11:27 am |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
aGGeSSive` написа:FLORINA автара радва на 100%
благодаря  аз също се радвам че постигнах това,така имам още повече амбиция,обожавам тренировки с тежести, зареждат ме с много енергия и се чувствам перфектно. аз не съм от жените, които се страхуват от дъмбели и лостове и ползват само пътеки. уверих се на собствен опит,каква велика полза има тялото от силови тренировки.
|
| Пет Юли 04, 2008 11:37 am |
|
 |
scorpion
Потребител
|
FLORINA написа:aGGeSSive` написа:FLORINA автара радва на 100%
благодаря аз също се радвам че постигнах това,така имам още повече амбиция,обожавам тренировки с тежести, зареждат ме с много енергия и се чувствам перфектно. аз не съм от жените, които се страхуват от дъмбели и лостове и ползват само пътеки. уверих се на собствен опит,каква велика полза има тялото от силови тренировки. 
FLORINA,сега разбирам, защо и мъжко и женско ти е налитало  Наистина изглеждаш невероятно...ще трябва да се замисля за упр. с тежести...не навиждам ги,с голяма апатия ги правя и въобще не са ми приоритет в тренировъчната ми програма,но гледайки ти аватара,ще трябва на сила да си променя мнението
_________________ No one can be so so like me...
|
| Пет Юли 04, 2008 12:29 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
FLORINA ако не беше женена .......
|
| Пет Юли 04, 2008 12:31 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
благодаря на всички за комплименти,на такива се радвам най много,щом се отнасят за моите постижения в фитнес залата.
аз като дойдох в залата,изцяло се доверих на моите инструктори,техните съвети и програми за мен. тренирам наравно с мъже,да кажа, че мъжете изключително много ме надъхват за тренировки. гледам и се уча от всичко в залата. инструкторите хич не ме жалеят и дават винаги кураж и ме карат да давам всичко от себе си в тренировките. много съм им благодарна за вниманието и професионализма. затова хубаво скорпионче, смело хващай дъмбели,после няма да можеш да представиш тренировка без тях.
|
| Пет Юли 04, 2008 12:44 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
FLORINA, браво на теб!
 Момчета, представяте ли си дъщерята  , щом мама изглежда така
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Пет Юли 04, 2008 1:05 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
|
| Пет Юли 04, 2008 1:10 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
maria написа:FLORINA, браво на теб!
Момчета, представяте ли си дъщерята , щом мама изглежда така 
тя точно сега държи изпит за степен по карате.
дано да се справи,но утре ще им казват резултата от изпит. запозна се на лагера пак с много готини хора,от цял свят,има едни от англия и един негър с черен колан и дан,японци,доста народ. на едно момиче от техен клуб,горкичката почина баба и се наложи да да замине,тя също щеше да държи изпит. като я караше момчето от лагера и то с кола на приятел до несебър,се блъснаха,те са добре слава на бог,но колата пострада сериозно. важното че са живи и здрави. тези пътища страх голям,особено лятото по черноморието.
|
| Пет Юли 04, 2008 1:18 pm |
|
 |
|
|