| Автор |
Съобщение |
TrOfi
Модератор
|
|
| Съб Юли 05, 2008 9:19 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
ludoto написа:според мен по добре сутрин на гладно 
да съветват го сутрин,пратих една статия за кардио основна,потърси из форума.
тук има много съвети за всички въпроси. ако нещо неясно,пак питай насреща сме.
кардио го съветват за сутрин,а силовите за вечерта,след 17.00
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Съб Юли 05, 2008 9:20 pm |
|
 |
wolfer
Потребител
|
Напоследък не мога да отида до залата, какво правите в тия жеги - как се надъхвате да тренирате
|
| Съб Юли 05, 2008 10:44 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
температурата пък с какво ти влияе.Надхвам се с мечтаните постижения във фитнеса.
|
| Съб Юли 05, 2008 11:30 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
то целия проблем е чеако нарпавя сутрин кардиото до няма и 2 часа трябва да тренирам за това се чудя
|
| Нед Юли 06, 2008 8:26 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
zverozavar написа:то целия проблем е чеако нарпавя сутрин кардиото до няма и 2 часа трябва да тренирам за това се чудя
ами като правиш кардио,измести тренировката с тежести след обяд!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Нед Юли 06, 2008 8:41 am |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
wolfer написа:Напоследък не мога да отида до залата, какво правите в тия жеги - как се надъхвате да тренирате 
спорта трябва да е част от теб.. по принцип аз като не тренирам се побърквам.. няма значение дали е 40 градуса жега или -20 със 70см сняг - истинскя спортист си спазва програмата.. аз на 31.12 наобяд бях в залата и правех ръце. надъхването става с музика най - добре, но то е чак като идеш в залата, а за да идеш до там трябва да ти идва от вътре
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Нед Юли 06, 2008 9:11 am |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
аз като пропусна тренировка което става много рядко после се чувствам виновен едно ми е гадно не ми се прави нищо
_________________ Български Национален Съюз - IYI Да живее България!!!
|
| Нед Юли 06, 2008 9:47 am |
|
 |
Ultra
Потребител
|
aGGeSSive` написа:аз като пропусна тренировка което става много рядко после се чувствам виновен едно ми е гадно не ми се прави нищо
аз също
|
| Нед Юли 06, 2008 10:16 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
според вас креатина пречи ли за свалане на мазнини ясно ми е че няма да добия релефен вид зареди него но аз целя сваляне не релеф
|
| Нед Юли 06, 2008 10:57 am |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
Аз знам че от креатина се качва... ти как ще свалиш не ми е ясно като ще те надуе с вода
Мазнините няма да ги изгориш с креатин - поне така си мисля
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Нед Юли 06, 2008 12:49 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
принципно трябва да се спре но зависи какъв е краетина
_________________ Български Национален Съюз - IYI Да живее България!!!
|
| Нед Юли 06, 2008 1:03 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
FitMax` написа:wolfer написа:Напоследък не мога да отида до залата, какво правите в тия жеги - как се надъхвате да тренирате 
спорта трябва да е част от теб.. по принцип аз като не тренирам се побърквам.. няма значение дали е 40 градуса жега или -20 със 70см сняг - истинскя спортист си спазва програмата.. аз на 31.12 наобяд бях в залата и правех ръце. надъхването става с музика най - добре, но то е чак като идеш в залата, а за да идеш до там трябва да ти идва от вътре 
Отлично казано! Трябва да бъде начина ти на живот,тогава нещата стават истински и всичко се получава. мен ме надъхват самите хората и атмосферата в залата. когато залата винаги пълна с фитнес маниаци и дори трудно се разминава,още повече те надъхва всичко това. искаш това да не свършва и утре пак да си в залата и така всеки път. колкото по често се ходи,толкова по трудно да не мислиш за тренировките.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Нед Юли 06, 2008 1:59 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
вие не ме разбрахте ама както и да е аз намерих отговор на вапроса си
|
| Нед Юли 06, 2008 3:23 pm |
|
 |
wolfer
Потребител
|
Да зимата определено нямам търпение да вляза в залата, като имам почивен ден искам да мине по-бързо и да дойде следващия, за да тренирам.
Ама в тия жеги ми е много трудно, да не говорим като отида на плаж или на работа - не мога да се реша да отида в залата - ама отида ли няма проблем.
Проблема е да се замъкна до залата
|
| Нед Юли 06, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
|