Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 75 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 80, 81, 82  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
http://vbox7.com/play:d57ea30d

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
според мен по добре сутрин на гладно Cool

да съветват го сутрин,пратих една статия за кардио основна,потърси из форума.
тук има много съвети за всички въпроси. ако нещо неясно,пак питай насреща сме. Smile
кардио го съветват за сутрин,а силовите за вечерта,след 17.00

Мнение  
Напоследък не мога да отида до залата, какво правите в тия жеги - как се надъхвате да тренирате Rolling Eyes

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
температурата пък с какво ти влияе.Надхвам се с мечтаните постижения във фитнеса.

Отговорете с цитат
Мнение  
то целия проблем е чеако нарпавя сутрин кардиото до няма и 2 часа трябва да тренирам за това се чудя

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
то целия проблем е чеако нарпавя сутрин кардиото до няма и 2 часа трябва да тренирам за това се чудя

ами като правиш кардио,измести тренировката с тежести след обяд!

Отговорете с цитат
Мнение  
wolfer написа:
Напоследък не мога да отида до залата, какво правите в тия жеги - как се надъхвате да тренирате Rolling Eyes

спорта трябва да е част от теб.. по принцип аз като не тренирам се побърквам.. няма значение дали е 40 градуса жега или -20 със 70см сняг - истинскя спортист си спазва програмата.. аз на 31.12 наобяд бях в залата и правех ръце. надъхването става с музика най - добре, но то е чак като идеш в залата, а за да идеш до там трябва да ти идва от вътре Wink

Мнение  
аз като пропусна тренировка което става много рядко после се чувствам виновен едно ми е гадно не ми се прави нищо

Мнение  
aGGeSSive` написа:
аз като пропусна тренировка което става много рядко после се чувствам виновен едно ми е гадно не ми се прави нищо

аз също

Отговорете с цитат
Мнение  
според вас креатина пречи ли за свалане на мазнини ясно ми е че няма да добия релефен вид зареди него но аз целя сваляне не релеф

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз знам че от креатина се качва... ти как ще свалиш не ми е ясно като ще те надуе с вода Wink
Мазнините няма да ги изгориш с креатин - поне така си мисля Wink

Мнение  
принципно трябва да се спре но зависи какъв е краетина

Мнение  
FitMax` написа:
wolfer написа:

спорта трябва да е част от теб.. по принцип аз като не тренирам се побърквам.. няма значение дали е 40 градуса жега или -20 със 70см сняг - истинскя спортист си спазва програмата.. аз на 31.12 наобяд бях в залата и правех ръце. надъхването става с музика най - добре, но то е чак като идеш в залата, а за да идеш до там трябва да ти идва от вътре Wink

Отлично казано! Трябва да бъде начина ти на живот,тогава нещата стават истински и всичко се получава. мен ме надъхват самите хората и атмосферата в залата. когато залата винаги пълна с фитнес маниаци и дори трудно се разминава,още повече те надъхва всичко това. искаш това да не свършва и утре пак да си в залата и така всеки път. колкото по често се ходи,толкова по трудно да не мислиш за тренировките. Very Happy

Мнение  
вие не ме разбрахте ама както и да е аз намерих отговор на вапроса си Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Да зимата определено нямам търпение да вляза в залата, като имам почивен ден искам да мине по-бързо и да дойде следващия, за да тренирам.
Ама в тия жеги ми е много трудно, да не говорим като отида на плаж или на работа - не мога да се реша да отида в залата - ама отида ли няма проблем.
Проблема е да се замъкна до залата Confused

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 75 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 80, 81, 82  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети