Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 76 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 80, 81, 82  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ще питам тук за да не правя нова тема въпросът ми е добре ли ще е сутрин да бягам 5-6км и по касно кам следобяд да правя релеф във фитнеса само да кажа че съм 174см и тежа 60 кг слаб сам обаче не искам да качвам маса щото тренирам футбол и ще ми прече и това ми е въпроса дали ще се получи добър релеф сутрин бягане следобяд фитнес

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
alien едно въпросче като си футболист не ви ли карат да бягате няколко км Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
ами да бягаме обаче аз още не съм почнал тренировки (то лятото няма) апък сега ще ходя в друг отбор по добър и за това ходя да бягам усилено и искам малко физика че сам доста слабичък поне релеф през зимата пиех някав гейнар и качих някои др кг заприличах на човек Very Happy Very Happy преди бях ...

Отговорете с цитат
Мнение  
еми незнам с тези 60кг какъв релеф ще правиш,трябва да имаш първо маса и след тва релеф да правиш

Отговорете с цитат
Мнение  
с 60 килграма ако прави релеф ще заприлича на работлив циганин както беше акзал някои в този форум Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
с 60 килграма ако прави релеф ще заприлича на работлив циганин както беше акзал някои в този форум Very Happy

като каза работлив циганин се сетих преди 2 седмици ходих до албена и по пътя в някво село видях на една поляна един циганин пасе крави и застанал прав до едно дърво взел един камък с една ръка и прави бицепс с него Laughing Laughing

Мнение  
Mr. Green лелеле тва си е било баси смеха как си нямал с кво да го снимаш Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
когато правихме ремонт у нас имаше един циганин които носеше цимента и взе наведнъж 4 торби цимент по 50 кг. и ги донесе до 3 етаж и после неможа да стане от земята но ги донесе

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
когато правихме ремонт у нас имаше един циганин които носеше цимента и взе наведнъж 4 торби цимент по 50 кг. и ги донесе до 3 етаж и после неможа да стане от земята но ги донесе

абе те са опасни тия : ) големи кучета държат много

Мнение  
Hristo Borisov написа:
zverozavar написа:

като каза работлив циганин се сетих преди 2 седмици ходих до албена и по пътя в някво село видях на една поляна един циганин пасе крави и застанал прав до едно дърво взел един камък с една ръка и прави бицепс с него Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing да ама после като се прибере и Айшето като го изнерви и знаеш ли какъв шамар ша и отпори... (тва ще е от камъка, а сигурно си има с различна тежест - може би си го засякъл по време на суперсерия Smile ) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Мнение  
FitMax` кефиш ме просто уникален

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
FitMax` написа:
wolfer написа:
Напоследък не мога да отида до залата, какво правите в тия жеги - как се надъхвате да тренирате Rolling Eyes

спорта трябва да е част от теб.. по принцип аз като не тренирам се побърквам.. няма значение дали е 40 градуса жега или -20 със 70см сняг - истинскя спортист си спазва програмата.. аз на 31.12 наобяд бях в залата и правех ръце. надъхването става с музика най - добре, но то е чак като идеш в залата, а за да идеш до там трябва да ти идва от вътре Wink

Аз кат слушам музика губа сила , смиъл замислям се в текста и почвам да си я мисла в главата и...... Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` природата е безмилостно жестока и аз съм живото доказателство, нали Laughing

TrOfi написа:
FitMax` написа:
wolfer написа:
Напоследък не мога да отида до залата, какво правите в тия жеги - как се надъхвате да тренирате Rolling Eyes

спорта трябва да е част от теб.. по принцип аз като не тренирам се побърквам.. няма значение дали е 40 градуса жега или -20 със 70см сняг - истинскя спортист си спазва програмата.. аз на 31.12 наобяд бях в залата и правех ръце. надъхването става с музика най - добре, но то е чак като идеш в залата, а за да идеш до там трябва да ти идва от вътре Wink

Аз кат слушам музика губа сила , смиъл замислям се в текста и почвам да си я мисла в главата и...... Confused

Е няма да слушаш Мой Ангеле или Маскарада на Цеца ами ще си пуснеш малко Моторхед - Дъ Гейм примерно и ще видиш как идва пауъра Laughing

Мнение  
Здравеите виждам че тука може да се пише за всичко и затова да попитам значи тренирам близо 8 месеца 1 месец в началото правиx крагова тренировка след това започнах да тренирам по сегашната си програма 3 пати в седмицата.Вече тренирам почти 7 месеца по нея и сега ще почвам по друга.Та вапроса ми е дали да продалжавам да тренирам 3 пати в седмицата или да започна по 4 Question

Отговорете с цитат
Мнение  
разбирасе 4 аз незнам как си издаржал само 3 пъти Wink

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 76 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 80, 81, 82  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си