Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 77 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 80, 81, 82  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
хаха за първи път когато тръгнах на фитнес беше 7ми клас : ) ходих около 6-7 месеца сериозно . а това за 14 годишно лапе е страшно много . сега ги гледам влизат по 3 пъти в залата и се отказват . че мисълта ми беше че тогава картата ми беше неограничен достъп и ходих сутрин и вечер : )хахахаха . сутрин щото нямах какво да правя а вечер защото точно пред фитнеса се събирахме с момичетата на една пеика и се виждаше залата . и аз влизах да тренирам да могат да ме гледат хахах Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
m1ta4ky написа:
Здравеите виждам че тука може да се пише за всичко и затова да попитам значи тренирам близо 8 месеца 1 месец в началото правиx крагова тренировка след това започнах да тренирам по сегашната си програма 3 пати в седмицата.Вече тренирам почти 7 месеца по нея и сега ще почвам по друга.Та вапроса ми е дали да продалжавам да тренирам 3 пати в седмицата или да започна по 4 Question
аз съм на мнение че една програма деиства максимум месец и половина и после няма ефект затова е хубаво да се сменят

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Ммммм до сега винаги сам чувал да казват че поне 3-4 месеца трябва да се прави по една програма докато не почне по др.А според теб като разбирач по колко пати в седмицата да тренирам Question Наи много ми се иска да развия гарба и гардите

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
зависи как са ти разпределени тренировките за мускулните групи в дните.аз от 6 месеца по една програма тренирам,но от скоро почнах да правя по повече упражнения до колкото мога в нас ама последно време нямам време за тренировки....

Отговорете с цитат
Мнение  
абе да птиам по време на кардио как трябва да е облечен човек аз имам вело в нас мога и гол мога и облечен сега го права с куси гащии гол до круста или тениска

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз имам вело в нас ама последно време хич не се качвам на него инъче си слагах една зимна фанела и мисля че е по добре така Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
ще пробвам по облечен мерси

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar а пулса ти в какви граници е и с каква интензивност въртиш

Отговорете с цитат
Мнение  
оо под 130 не падам до 150

Отговорете с цитат
Мнение  
http://www.zazz.bg/play:9e744f58

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Много як клип направо настрахнах докато го гледах дано да се класираме за световното ша стискаме палци Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
леко се съмнявам за световното

Отговорете с цитат
Мнение  
aGGeSSive` написа:
леко се съмнявам за световното

"леко" ???
Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
ето малко да се посмеете и поздрав с песента http://vbox7.com/play:84102708 Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
ето малко да се посмеете и поздрав с песента http://vbox7.com/play:84102708 Wink

еи тос е наи-голямата простотия която се е родила на земята ако го хвана ще му светя маслото

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 77 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 80, 81, 82  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети