| Автор |
Съобщение |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
slimzi написа:q da popitam neshto az - hodq 3 puti na sedmica na fitnes ,no praseca mi e maluk , ako pravq sled vsqka trenirovka bez zna4enie dali e za kraka ili ne , po edno uprajnenie za prasec shte ima li polza ili shte go prenatovarq ?
PS - sorry za latinicata ama flextype-a mi se precaka :}
Не повече от 2 пъти в седмицата по 2 упражнения с тежко.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Сеп 11, 2008 1:59 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
slimzi
Потребител
|
RockyBalboa написа:slimzi написа:q da popitam neshto az - hodq 3 puti na sedmica na fitnes ,no praseca mi e maluk , ako pravq sled vsqka trenirovka bez zna4enie dali e za kraka ili ne , po edno uprajnenie za prasec shte ima li polza ili shte go prenatovarq ?
PS - sorry za latinicata ama flextype-a mi se precaka :}
Не повече от 2 пъти в седмицата по 2 упражнения с тежко.
може ли така постояно да се натоварва или трябва примерно един месец правя така както спомена и след това почивам ( правя си само редовно с крака едно упражнение за прасеца ) и така да се редува или може постояно напрежение да има ?
_________________ I'm better then u not because I'm bigger, stronger, faster then u. I'm better cuz no matter how big, strong or fast I get, I'm going to keep working !
|
| Чет Сеп 11, 2008 5:42 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Може да си го правиш един път в седмицата с краката, а може и 2 пъти зависи какви са ти целите, но ако искаш да качиш маса по добре веднъж но гледай да го тренираш хубаво и с тежко.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Сеп 11, 2008 6:11 pm |
|
 |
slimzi
Потребител
|
принципно целта ми е да качам тъй като съм 51 кг на ръст 173 , трябват ми още 5-6 кг и съм идеалка
но работата е там,че искам да наблегна на прасеца ,за да може да се оформи хубаво :}
_________________ I'm better then u not because I'm bigger, stronger, faster then u. I'm better cuz no matter how big, strong or fast I get, I'm going to keep working !
|
| Пет Сеп 12, 2008 8:38 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
slimzi написа:принципно целта ми е да качам тъй като съм 51 кг на ръст 173 , трябват ми още 5-6 кг и съм идеалка
но работата е там,че искам да наблегна на прасеца ,за да може да се оформи хубаво :}
Лично аз прасеца ми не го тренирам много много един пат на месец може би  обаче е 45см абсолютно чист така си седи още преди години когато тренирах бокс, стана такъв от скачането на въже. Може и това да опиташ но не ти давам гаранция че ще порасне, защото при всеки е различно. Според мен ще има ефект при 2 тежки тренировки на седмица с по 2 упражнения.
|
| Пет Сеп 12, 2008 2:11 pm |
|
 |
slimzi
Потребител
|
RockyBalboa написа:slimzi написа:принципно целта ми е да качам тъй като съм 51 кг на ръст 173 , трябват ми още 5-6 кг и съм идеалка
Лично аз прасеца ми не го тренирам много много един пат на месец може би обаче е 45см абсолютно чист така си седи още преди години когато тренирах бокс, стана такъв от скачането на въже. Може и това да опиташ но не ти давам гаранция че ще порасне, защото при всеки е различно. Според мен ще има ефект при 2 тежки тренировки на седмица с по 2 упражнения.
блазе ти  )
то и аз преди няколко години тренирах кик бокс и оттам краката ми са стегнати ама незнам защо си набивам тука ,че прасеца трябва да порасне, само да не се прецакам и да стане гадно, ще пробвам пък..
|
| Пет Сеп 12, 2008 4:51 pm |
|
 |
biba
Местожителство: Плевен
|
 фитнес курс
искам да попитам дали някои от вас е записвал курс за персонален фитнес инструктор и дали целта оправдава средствата?
интересувам се защото досега бях на "самоубочение"(инфо от нета) но искам да добия повече увереност за да мога да работя като фитнес инструктор,защото преди да започна работа трябва да съм сигурна в себеси.
| Пет Сеп 12, 2008 5:13 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Фитнеса в България става все по популярен със сяка изминала година, все повече големи фитнес центрове и магазини се отварят и все повече трениращи, няма да е трудно да си намериш работа ако имаш искаран курс за фитнес инструктор, ако си решила да се занимаваш с това няма да сгрешиш
|
| Пет Сеп 12, 2008 5:17 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
искам да похваля и препоръчам следните продукти креатина монохидрат на ОН ножладекс на гаспари амино 2222 на ОН и протеина синта 6 на бсн благодарение на ттях качих близо 4 килграма за месец вече тежа почти 85 килграма и резолтата в огледалото си личи
|
| Съб Сеп 20, 2008 12:56 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Аз от както съм тука ви разправям че скъпото си казва думата, естествено че ще качиш...
|
| Съб Сеп 20, 2008 1:11 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
здравейте!
миналата седмица си купих Animal Stack 2 какво мислите за този продукт
|
| Съб Сеп 20, 2008 2:05 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
ludoto написа:здравейте!
миналата седмица си купих Animal Stack 2 какво мислите за този продукт
Добър е, ама не очаквай чудеса, щото и аз на такива се надявах ама... трябва да се пие поне 3 месеца за да има хубав ефект, поне на мен тогава ми подейства видимо. Има цяла тема за продуктите енимал виж там.
|
| Съб Сеп 20, 2008 3:03 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
аха мерси за отговора  значи да не 4акам някъв резултат от тва
|
| Съб Сеп 20, 2008 4:04 pm |
|
 |
HeLi0s
Потребител
|
Какво мислите за телата на участниците в Сървайвър.
И за двато пола.
_________________ Ще станеш толкова голям,колкото искаш когато станеш толкова силен,колкото е възможно!!!!
|
| Сря Сеп 24, 2008 9:38 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 подскажете
Здравейте,форумци!
Първо да се похваля,че се сдобих за в къщи със спортен уред гладиатор за всички мускулни групи,с горен и долен скрипец,странична лежанка за коремни и подлакътници за кофички и упражнения за долна преса. оборудвах една стая за домашен фитнес. мечтаех за такъв уред и сега не мога да му се нарадвам. но имам проблем,че го купихме от един познат и има само тесен лост за скрипец, а кривият широк лост го няма,искам да го намеря чрез интернет онлайн магазини. моля,помогнете,къде да го купя,търся по всякакви начини и не става,искам да купя и други неща към уреда. ако някой знае или купувал чрез интернет такива неща,да ми подскаже,ще му бъда страшно благодарна.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Чет Сеп 25, 2008 12:45 am |
|
 |
|
|