Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 83 от 84
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 82, 83, 84  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
slimzi написа:
q da popitam neshto az - hodq 3 puti na sedmica na fitnes ,no praseca mi e maluk , ako pravq sled vsqka trenirovka bez zna4enie dali e za kraka ili ne , po edno uprajnenie za prasec shte ima li polza ili shte go prenatovarq ?Smile
PS - sorry za latinicata ama flextype-a mi se precaka :}

Не повече от 2 пъти в седмицата по 2 упражнения с тежко.

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
slimzi написа:
q da popitam neshto az - hodq 3 puti na sedmica na fitnes ,no praseca mi e maluk , ako pravq sled vsqka trenirovka bez zna4enie dali e za kraka ili ne , po edno uprajnenie za prasec shte ima li polza ili shte go prenatovarq ?Smile
PS - sorry za latinicata ama flextype-a mi se precaka :}

Не повече от 2 пъти в седмицата по 2 упражнения с тежко.

може ли така постояно да се натоварва или трябва примерно един месец правя така както спомена и след това почивам ( правя си само редовно с крака едно упражнение за прасеца ) и така да се редува или може постояно напрежение да има ? Smile

Мнение  
Може да си го правиш един път в седмицата с краката, а може и 2 пъти зависи какви са ти целите, но ако искаш да качиш маса по добре веднъж но гледай да го тренираш хубаво и с тежко.

Мнение  
принципно целта ми е да качам тъй като съм 51 кг на ръст 173 , трябват ми още 5-6 кг и съм идеалка Rolling Eyes
но работата е там,че искам да наблегна на прасеца ,за да може да се оформи хубаво :}

Мнение  
slimzi написа:
принципно целта ми е да качам тъй като съм 51 кг на ръст 173 , трябват ми още 5-6 кг и съм идеалка Rolling Eyes
но работата е там,че искам да наблегна на прасеца ,за да може да се оформи хубаво :}

Лично аз прасеца ми не го тренирам много много един пат на месец може би Laughing обаче е 45см абсолютно чист така си седи още преди години когато тренирах бокс, стана такъв от скачането на въже. Може и това да опиташ но не ти давам гаранция че ще порасне, защото при всеки е различно. Според мен ще има ефект при 2 тежки тренировки на седмица с по 2 упражнения.

Мнение  
RockyBalboa написа:
slimzi написа:

Лично аз прасеца ми не го тренирам много много един пат на месец може би Laughing обаче е 45см абсолютно чист така си седи още преди години когато тренирах бокс, стана такъв от скачането на въже. Може и това да опиташ но не ти давам гаранция че ще порасне, защото при всеки е различно. Според мен ще има ефект при 2 тежки тренировки на седмица с по 2 упражнения.

блазе ти Smile)
то и аз преди няколко години тренирах кик бокс и оттам краката ми са стегнати ама незнам защо си набивам тука ,че прасеца трябва да порасне, само да не се прецакам и да стане гадно, ще пробвам пък.. Rolling Eyes

Мнение фитнес курс 
искам да попитам дали някои от вас е записвал курс за персонален фитнес инструктор и дали целта оправдава средствата?
интересувам се защото досега бях на "самоубочение"(инфо от нета) но искам да добия повече увереност за да мога да работя като фитнес инструктор,защото преди да започна работа трябва да съм сигурна в себеси.

Мнение  
Фитнеса в България става все по популярен със сяка изминала година, все повече големи фитнес центрове и магазини се отварят и все повече трениращи, няма да е трудно да си намериш работа ако имаш искаран курс за фитнес инструктор, ако си решила да се занимаваш с това няма да сгрешиш Smile

Мнение  
искам да похваля и препоръчам следните продукти креатина монохидрат на ОН ножладекс на гаспари амино 2222 на ОН и протеина синта 6 на бсн благодарение на ттях качих близо 4 килграма за месец вече тежа почти 85 килграма и резолтата в огледалото си личи Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз от както съм тука ви разправям че скъпото си казва думата, естествено че ще качиш...

Мнение  
здравейте!
миналата седмица си купих Animal Stack 2 какво мислите за този продукт

Отговорете с цитат
Мнение  
ludoto написа:
здравейте!
миналата седмица си купих Animal Stack 2 какво мислите за този продукт

Добър е, ама не очаквай чудеса, щото и аз на такива се надявах ама... трябва да се пие поне 3 месеца за да има хубав ефект, поне на мен тогава ми подейства видимо. Има цяла тема за продуктите енимал виж там.

Мнение  
аха мерси за отговора Wink значи да не 4акам някъв резултат от тва

Отговорете с цитат
Мнение  
Какво мислите за телата на участниците в Сървайвър.
И за двато пола.

Мнение подскажете 
Здравейте,форумци!
Първо да се похваля,че се сдобих за в къщи със спортен уред гладиатор за всички мускулни групи,с горен и долен скрипец,странична лежанка за коремни и подлакътници за кофички и упражнения за долна преса. оборудвах една стая за домашен фитнес. мечтаех за такъв уред и сега не мога да му се нарадвам. но имам проблем,че го купихме от един познат и има само тесен лост за скрипец, а кривият широк лост го няма,искам да го намеря чрез интернет онлайн магазини. моля,помогнете,къде да го купя,търся по всякакви начини и не става,искам да купя и други неща към уреда. ако някой знае или купувал чрез интернет такива неща,да ми подскаже,ще му бъда страшно благодарна. Razz

Напишете отговор Страница 83 от 84
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... , 82, 83, 84  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети