Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 80, 81, 82  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Super

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
аз като малък имах китара,бая добре свирех ама я счупих в главата на братовчет ми Laughing Twisted Evil

Недей така бе човек , какво ти е направи пича толкова . Razz

На кира свириш а можеш ли да пееш ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
RockyBalboa написа:
аз като малък имах китара,бая добре свирех ама я счупих в главата на братовчет ми Laughing Twisted Evil

Недей така бе човек , какво ти е направи пича толкова . Razz

На кира свириш а можеш ли да пееш ?

мога ама по добре да не пея,щото и цветята увяхват тогава Laughing

Мнение  
някой слушал ли е Bomfunk MC'S това са група която съм слушал като бях някъде на 9-10 години Smile и сега нещо тези дни пак съм се запалил по тях много яки... аз понеже освен метала обичам да слушам и друга музика (хаус, техно, електро и ПРОДИДЖИ Laughing ) абе като съм ядосан искам да има жица а като се кефя на нещо трябва да има бас Laughing на бомфънк има една песен супер електрик пуснете си песента мн яка а най якото е между 2 минути и 20 секунди и 2 и 35 направо може да откачи човек Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
някой слушал ли е Bomfunk MC'S това са група която съм слушал като бях някъде на 9-10 години Smile и сега нещо тези дни пак съм се запалил по тях много яки... аз понеже освен метала обичам да слушам и друга музика (хаус, техно, електро и ПРОДИДЖИ Laughing ) абе като съм ядосан искам да има жица а като се кефя на нещо трябва да има бас Laughing на бомфънк има една песен супер електрик пуснете си песента мн яка а най якото е между 2 минути и 20 секунди и 2 и 35 направо може да откачи човек Laughing

дам пич Wink аз ги слушах също Smile бях много малък .. ама много Smile и ся им се кефя като в плей-лкистите ги намеря Wink най се кефя на Фрее стайлър и тая електро сити или както беше Smile ся ще си я намеря и ще пусна малко да подивея Wink ,че днес мн ме измъчиха в туй даскало ;(

Отговорете с цитат
Мнение  
електро сити е на мюзик инструктор Wink объркал си се Razz а иначе мен фрии стайлър даже ме дразни, незнам защо "Всеки си има собствен вкус, казало котенцето и си облизало лапичките" Laughing иначе добре че спомена електро сити че си припомних и за мюзик инструктор Very Happy

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
уу верно е Wink да Smile бе мюзик инструктор , флайинг степс , боомфънк мс мн ме кефят Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
ИМА ГОТИНИ ПРОМЕНИ ОДАВНА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛ И СА МЕ КЕФИ ПОВЕЧЕ

Отговорете с цитат
Мнение  
прасет, не пиши с такива букви де убиждаш ни на КЬОРАВИ Laughing Laughing Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
хаха няма нищо той в знак на радост Smile praset@ пич това е целта форума да става все по приятно място за форумците Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
гледайте тука... има някой на който им съчувствам ама има и такива дето са смешни... http://zazz.bg/play:d0c9e5e1 Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
aaaaaиии принципно им съчувствам ама има и брутални като тоя дето му падна лежанката или дето му се цепнаха гащите Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
еех жалко вече не съм модератор Razz ко да се прай явно админа не е доволен от мен Smile хах Smile

ае ко праите ве хора .. днес никой не виждам.. аз днес ходих на фитнес.. бицепс и трицепс и ся съм като леке тука едвам си мърдам рацете Sad

поздраф за всички Rammstein - sonne

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Не тъгувай, ще пораснеш още малко, ще се научиш на повече неща. Харесва ми, че приемаш нещата нормално и не се обиждаш.Всеки е бил млад и недостатъчно знаещ, но животът учи Laughing , стига човек да иска да се учи. Сигурна съм, че един ден ще станеш добър модератор, пък защо не и админ Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
JUST Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 82
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 80, 81, 82  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си