| Автор |
Съобщение |
DARGON
Потребител
|
явно не съм се доказал в този форум  ама няма нищо  админа си знай работата  хехе и мариа мерси  ще го приема като комплимент хехехехехе
|
| Сря Ное 07, 2007 8:19 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
днес слушах много бясна песен в залата  Nikos Drosos - Stoa kapaki (DJ Pantelis club mix) луда е  абе в тази наша зала защо не пускат жици незнам... то не мога да разбера на фитнес ли съм на кръчма ли съм  с приятелите като се съберем в на някой къщата или апартамента слушаме такива песни... ама във фитнеса малко не върви  ама това не пречи да блъскаме като животни  иначе чуйте песента бива я
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Сря Ное 07, 2007 8:24 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
ся ще си я дръпна ама споко в мойта зала е по зле .. повечето време слушаме радио зеерок.. или слушаме някфи умрели дискове.. а в същото време женските надуват телевизора на сити в др помещение ама то е свързано и бати хауса ..
|
| Сря Ное 07, 2007 8:36 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
залата в която аз тренирам винаги има за всекиго по нещо  всеки си носи дискове с него си, ама често се пуска моят диск, пълен с жици  щото идва там още едно бате, пък той и той такъв тертип като мен  а инструкторката като е на смята се чуди къде да се свие горката
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Сря Ное 07, 2007 8:45 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
ахххх какво ли не бих дал като ида в залата и да чувам "дуууу... ду хаст... дууу... ду хаст"  или пък "smooooooke ont the waaaaaater, fire in the sky" ама слушам само някакви чалгий... един път бяха пуснали it's my life на Джоуви и направо се разцепих... аааа и един път на Queen - I want to break free (на бащами любимата)  ама писна ми от тея чалги.. пускат радио веселина и само това...
Metallica FOREVER!!!
|
| Сря Ное 07, 2007 10:51 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
гледайте как праска най-якия барабанист на света Ian Paice http://zazz.bg/play:c3a5ca3d
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Ное 10, 2007 7:27 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
имам много голям зор... искам да попитам дали някой от съфорумците си е правил сам тонколони или поточно субуфери, и дали знае как се работи с BassBox Pro защото ще си взимам един говорител, изчислявам горе долу какъв обем му трябва, ама не съм сигурен дали е точно  дано има някой дето знае как се работи с тази програма, че има сумати работи за писане, където аз незнам какво да пиша... ако направя тази каса ще спечеля доста пари  дано има кой да помогне
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Ное 27, 2007 5:01 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
metal_forever11 написа:имам много голям зор... искам да попитам дали някой от съфорумците си е правил сам тонколони или поточно субуфери, и дали знае как се работи с BassBox Pro защото ще си взимам един говорител, изчислявам горе долу какъв обем му трябва, ама не съм сигурен дали е точно дано има някой дето знае как се работи с тази програма, че има сумати работи за писане, където аз незнам какво да пиша... ако направя тази каса ще спечеля доста пари дано има кой да помогне 
мога да ти кажа как да си напраиш трансформатор или асинхронен двигател ама чесно да ти кажа даже не разбрах добре въпроса ти!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Ное 27, 2007 5:12 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
ем виж то няма за разбиране на въпроса ми... просто ако някой е по на ТИ с компютрите и по-важното с АНГЛИСКИЯ, от мен, просто ако има желание да помогне трябва да си дръпне програмата и там незнам къде точно трябва да се попълнят параметрите... който повечето и аз незнам за какво служат  но трябва да се попълнят ето тук ги има всички http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=89&products_id=3245 за точния говорител с който искам да направя суб-а аз мисля, че направих нещо, въведох на едно място параметрите, ама после незнам на английски как да намеря да си избера да не е кутия със затворен обем а с бас рефлекс... просто е ама английски като не знам  просто ако може някой чрез тази програма и параметрите който ги има в този линк който дадох, да и каже горе долу какъв обем на кутията трябва, ПРОГРАМАТА СИ ИЗЧИСЛЯВА ВСИЧКО... ПРОСТО НЕ ЗНАМ КЪДЕ, КАКВО ДА НАТИСНА
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Ное 27, 2007 5:33 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
http://zazz.bg/play:1975ccdb
Гледайте това клипче! Рони Колман на колене пред най-добрия културист за мен! Песента също е много хубава, такива песни ме надахват!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Ное 30, 2007 12:01 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
RockyBalboa написа:http://zazz.bg/play:1975ccdb
Гледайте това клипче! Рони Колман на колене пред най-добрия културист за мен! Песента също е много хубава, такива песни ме надахват!
Т`ва клипче е ЖЕСТОКОООООО , аз искам Ронката на колене пред Мартинес
|
| Пет Ное 30, 2007 12:17 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
http://zazz.bg/play:da0ea533
Ето клипче с още един невероятен културист Мр. Симетрия !!!
|
| Пон Дек 03, 2007 9:27 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
това е човека!!!номер 1...
|
| Пон Дек 03, 2007 10:32 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
http://zazz.bg/play:c7d41245 e tфа е най ама най големия от всички  само дето е по мазничък  за мен тоя рулзва ..  на 2ро място след Рони  а тоя кътлър.. мяса на гъз.. раменете са му супер умрели и няма никъф релеф за разлика от рониту
|
| Вто Дек 04, 2007 4:39 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
|
| Вто Дек 04, 2007 5:26 pm |
|
 |