| Автор |
Съобщение |
TrOfi
Модератор
|
До колкото знам се кара психотест , караш курса и ако сичко минеш те регистрирват в полицията и си вече потенциален рамбо
|
| Съб Апр 26, 2008 7:45 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
аз искам автомат
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Съб Апр 26, 2008 7:51 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
TrOfi написа:До колкото знам се кара психотест , караш курса и ако сичко минеш те регистрирват в полицията и си вече потенциален рамбо 
Има и физически упражнения, като бягане за време, скачане и разни такива.
|
| Съб Апр 26, 2008 8:19 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
MindDriver написа:Има и физически упражнения, като бягане за време, скачане и разни такива.
Глупости!!!
....и свидетелство за съдимост
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Съб Апр 26, 2008 8:28 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
MindDriver написа:Има и физически упражнения, като бягане за време, скачане и разни такива.
Това е, ако ще става полицай, а Роки пита само за разрешително. Трябва курс, куп документи ВИЖ
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Съб Апр 26, 2008 8:34 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Това е за боен пистолет, а за калашник или някакъв автомат има ли разрешително?
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Апр 26, 2008 9:04 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
maria написа:MindDriver написа:Има и физически упражнения, като бягане за време, скачане и разни такива.
Това е, ако ще става полицай, а Роки пита само за разрешително. Трябва курс, куп документи ВИЖ
Аз защото разбрах, че за полицай става въпрос, грешката е моя. Извинявам се!
|
| Съб Апр 26, 2008 9:09 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
Христос возкресе!!!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Съб Апр 26, 2008 11:08 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Во истина возкресе!!!
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Нед Апр 27, 2008 5:34 am |
|
 |
maria
Модератор
|
Какво ще кажете за това http://ven.log.bg/article.php?article_id=2054
RockyBalboa написа:Това е за боен пистолет, а за калашник или някакъв автомат има ли разрешително?
Извадка от закона:
(4) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 2007 г.) Забранява се придобиването, съхраняването, носенето и употребата на огнестрелно оръжие с автоматична стрелба.
Ти нали си моряк, трябва да знаеш закона.. и кого ще гърмиш с тези страшни работи?
|
| Нед Апр 27, 2008 6:28 am |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
"красота "
 Христос возкресе!!
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Нед Апр 27, 2008 8:56 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
maria написа:Какво ще кажете за това http://ven.log.bg/article.php?article_id=2054
RockyBalboa написа:Това е за боен пистолет, а за калашник или някакъв автомат има ли разрешително?
Извадка от закона:
(4) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 2007 г.) Забранява се придобиването, съхраняването, носенето и употребата на огнестрелно оръжие с автоматична стрелба.
Ти нали си моряк, трябва да знаеш закона.. и кого ще гърмиш с тези страшни работи? 
Тоя пич от линка ти се е нахакал със синтол, мисля че след време тези отоци спадат и остава мускула но не съм сигурен.
Относно закона, аз не съм към военните и не знам всичко, учихме само части от него пък и на мен не ми беше най - наложителния предмет, имаше по - важни  Доста е жалко че неможе да се придобие законно такова оръжи, в Ирак им даваха преди
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Апр 27, 2008 10:29 am |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
Относно закона, аз не съм към военните и не знам всичко, учихме само части от него пък и на мен не ми беше най - наложителния предмет, имаше по - важни  Доста е жалко че неможе да се придобие законно такова оръжи, в Ирак им даваха преди  [/quote]
хаха ти в ирак недеи ги гледА: )
|
| Нед Апр 27, 2008 1:37 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
RockyBalboa написа:Тоя пич от линка ти се е нахакал със синтол, мисля че след време тези отоци спадат и остава мускула но не съм сигурен.
Не разбирам от тези медикаменти, но не разбирам и каква е целта, сила ли му дава? Иначе е грозно така. Редовно гледам тези състезание, но такъв човек не бях виждала досега.
|
| Нед Апр 27, 2008 1:52 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
тва са хора за психиатър според мен.
_________________ _______
| |
| O
|/|\