Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 49 от 84
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 82, 83, 84  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
тва са хора за психиатър според мен.

За диспансера направо с модните шижами с дълги ръкави, че да не могат да си слагат разни неща в устата Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
RockyBalboa написа:
Тоя пич от линка ти се е нахакал със синтол, мисля че след време тези отоци спадат и остава мускула но не съм сигурен.

Не разбирам от тези медикаменти, но не разбирам и каква е целта, сила ли му дава? Иначе е грозно така. Редовно гледам тези състезание, но такъв човек не бях виждала досега. Rolling Eyes

Синтол

Мнение  
Това дали е фотошоп Rolling Eyes Виж
Тези жени не са инжектирали Синтол Very Happy : Тук

Последната промяна е направена от maria на Нед Апр 27, 2008 4:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
maria написа:
Това дали е фотошоп Rolling Eyes Виж
Тези жени не са инжектирали Синтол Very Happy : Тук

Първата, петата, шестата и седмата според ме са направени - за седмата съм сигурен защотот съм виждал неподправената снимка.
А тия жени са много готини първите снимки са точно мой тип Wink

Мнение  
RockyBalboa написа:
А тия жени са много готини първите снимки са точно мой тип Wink

Smile и мой Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Жени с мускули Confused това не ми харесва.
Мисля че жените посещаващи зали трябва да се стремят към перфектна фигура (което значи слаба,но не като манекенка по 40 кг),а не към големи бицепси и гръб.
Е,може и нещо по зноино като например това.

1.17. Не пишете с големи букви.Също избягвайте излишни празни редове, безразборно пренасяне, както и големи картинки и други такива. Пестете времето на другите участници!
1.20. Пускането на линкове към връзки в интернет се прави с вградената функция “URL”.
Снимките са изтрити поради неспазване на правилника
.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
Мисля че жените посещаващи зали трябва да се стремят към перфектна фигура (което значи слаба,но не като манекенка по 40 кг),а не към големи бицепси и гръб.

Дама номер 2 от снимката,не знойната,а другата,която посочваш, че ти харесва, наистина е много хубава,но според мен едва ли посещава фитнес. По-скоро минава за слаба жена. Ако ходиш на фитнес няма как да не направиш поне малко мускули.

По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
Ultra написа:

Дама номер 2 от снимката,не знойната,а другата,която посочваш, че ти харесва, наистина е много хубава,но според мен едва ли посещава фитнес. По-скоро минава за слаба жена. Ако ходиш на фитнес няма как да не направиш поне малко мускули.

Smile

Отговорете с цитат
Мнение ух какви тела 
Мария страхотни снимки и красиви тела,аз харесах тези които с мярка стегнати и не прекалено мускулести,там вече има химия в едрите жени,заради състезания. като сложиш потниче на такова тяло и къси панталонки,красота Rolling eyes Smile

Мнение  
Наистина са хубави жените на първите снимки Very Happy Но сега, като ги разледах пак, ми загорча нещо Very Happy Толкова яйчица, пържолки, луканчица и други мезета похапнах по Великден, че шансът ми да позаприличам на тях, е абсолютно нулев Embarassed
Вие как се справихте с трапезата по празниците? Удържа ли някой на Ниско въглехидратната диета Confused
Роки, нали утре тръгваш, лек път! Дано има интернет на кораба, обаждай се Very Happy

Мнение сега трябва на ново да се потя 
и при мен Мария е същото,похапнах на воля,що готвене що ядене,залата почива,хич това не оправдаване- празници,но този празник е най светъл и най хубав и душата се отпусна. сега ще трябва на ново да се контролирам,да стягам волята и акъла за хранене. Crying or Very sad Smile аз като разгледах снимките и съвестта ми почна да ме хока. смятам утре рано сутрин да бягам здрав крос и после преси.

Мнение  
Аз какво да кажа? Най-хубавата страна на един празник е яденето и пиенето, може да не съм много съпричастен към традицията на празника, но на трапезата съм винаги с бодро настроение Wink Не съм ходил от близо две седмици на фитнес по други причини, и сега като се засмисля май няма и да ходя в скоро време, защото... (не съм го измислил още Laughing )

Отговорете с цитат
Мнение  
maria написа:
Наистина са хубави жените на първите снимки Very Happy Но сега, като ги разледах пак, ми загорча нещо Very Happy Толкова яйчица, пържолки, луканчица и други мезета похапнах по Великден, че шансът ми да позаприличам на тях, е абсолютно нулев Embarassed
Вие как се справихте с трапезата по празниците? Удържа ли някой на Ниско въглехидратната диета Confused
Роки, нали утре тръгваш, лек път! Дано има интернет на кораба, обаждай се Very Happy

аз за храната не се притеснявам храна=енергия=сила ама малко прекалих с бирата Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
По празниците единственото което си позволих беше козунак (за 2 дена изядох 2 Embarassed ,но много вървеше с прясно мляко).Иначе изядох и над 15 яица (само белтъците де)

Последната промяна е направена от Ultra на Сря Апр 30, 2008 1:14 am; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
webhaker написа:
maria написа:

аз за храната не се притеснявам храна=енергия=сила ама малко прекалих с бирата Laughing

Ти ся малко с бира, гледай какво ще става лятото по плажа - музика, жени, пиене, коли Partyman What u think

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 49 от 84
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 82, 83, 84  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети