|
Страница 49 от 84
|
| Автор |
Съобщение |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
rnmt написа:тва са хора за психиатър според мен.
За диспансера направо с модните шижами с дълги ръкави, че да не могат да си слагат разни неща в устата
|
| Нед Апр 27, 2008 2:28 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
maria написа:RockyBalboa написа:Тоя пич от линка ти се е нахакал със синтол, мисля че след време тези отоци спадат и остава мускула но не съм сигурен.
Не разбирам от тези медикаменти, но не разбирам и каква е целта, сила ли му дава? Иначе е грозно така. Редовно гледам тези състезание, но такъв човек не бях виждала досега. 
Синтол
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Апр 27, 2008 3:34 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Това дали е фотошоп Виж
Тези жени не са инжектирали Синтол  : Тук
Последната промяна е направена от maria на Нед Апр 27, 2008 4:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Нед Апр 27, 2008 3:55 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
maria написа:Това дали е фотошоп Виж
Тези жени не са инжектирали Синтол : Тук
Първата, петата, шестата и седмата според ме са направени - за седмата съм сигурен защотот съм виждал неподправената снимка.
А тия жени са много готини първите снимки са точно мой тип
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Нед Апр 27, 2008 4:08 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
RockyBalboa написа:А тия жени са много готини първите снимки са точно мой тип 
 и мой
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Нед Апр 27, 2008 7:59 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Жени с мускули  това не ми харесва.
Мисля че жените посещаващи зали трябва да се стремят към перфектна фигура (което значи слаба,но не като манекенка по 40 кг),а не към големи бицепси и гръб.
Е,може и нещо по зноино като например това.
1.17. Не пишете с големи букви.Също избягвайте излишни празни редове, безразборно пренасяне, както и големи картинки и други такива. Пестете времето на другите участници!
1.20. Пускането на линкове към връзки в интернет се прави с вградената функция “URL”.
Снимките са изтрити поради неспазване на правилника.
|
| Пон Апр 28, 2008 12:18 am |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
Ultra написа:Жени с мускули това не ми харесва.
Мисля че жените посещаващи зали трябва да се стремят към перфектна фигура (което значи слаба,но не като манекенка по 40 кг),а не към големи бицепси и гръб.
Дама номер 2 от снимката,не знойната,а другата,която посочваш, че ти харесва, наистина е много хубава,но според мен едва ли посещава фитнес. По-скоро минава за слаба жена. Ако ходиш на фитнес няма как да не направиш поне малко мускули.
_________________ "Животът не се измерва с броя вдишвания, а с пътите, когато дъхът ви е спирал."
По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
|
| Пон Апр 28, 2008 6:00 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
dreamer7 написа:Ultra написа:Жени с мускули това не ми харесва.
Дама номер 2 от снимката,не знойната,а другата,която посочваш, че ти харесва, наистина е много хубава,но според мен едва ли посещава фитнес. По-скоро минава за слаба жена. Ако ходиш на фитнес няма как да не направиш поне малко мускули.
|
| Пон Апр 28, 2008 10:19 am |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 ух какви тела
Мария страхотни снимки и красиви тела,аз харесах тези които с мярка стегнати и не прекалено мускулести,там вече има химия в едрите жени,заради състезания. като сложиш потниче на такова тяло и къси панталонки,красота
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Пон Апр 28, 2008 6:37 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Наистина са хубави жените на първите снимки  Но сега, като ги разледах пак, ми загорча нещо  Толкова яйчица, пържолки, луканчица и други мезета похапнах по Великден, че шансът ми да позаприличам на тях, е абсолютно нулев
Вие как се справихте с трапезата по празниците? Удържа ли някой на Ниско въглехидратната диета
Роки, нали утре тръгваш, лек път! Дано има интернет на кораба, обаждай се
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Пон Апр 28, 2008 7:32 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 сега трябва на ново да се потя
и при мен Мария е същото,похапнах на воля,що готвене що ядене,залата почива,хич това не оправдаване- празници,но този празник е най светъл и най хубав и душата се отпусна. сега ще трябва на ново да се контролирам,да стягам волята и акъла за хранене.  аз като разгледах снимките и съвестта ми почна да ме хока. смятам утре рано сутрин да бягам здрав крос и после преси.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Пон Апр 28, 2008 8:02 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Аз какво да кажа? Най-хубавата страна на един празник е яденето и пиенето, може да не съм много съпричастен към традицията на празника, но на трапезата съм винаги с бодро настроение  Не съм ходил от близо две седмици на фитнес по други причини, и сега като се засмисля май няма и да ходя в скоро време, защото... (не съм го измислил още  )
|
| Пон Апр 28, 2008 8:05 pm |
|
 |
webhaker
Потребител
Местожителство: SLIVEN
|
|
| Вто Апр 29, 2008 1:17 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
По празниците единственото което си позволих беше козунак (за 2 дена изядох 2  ,но много вървеше с прясно мляко).Иначе изядох и над 15 яица (само белтъците де)
Последната промяна е направена от Ultra на Сря Апр 30, 2008 1:14 am; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Вто Апр 29, 2008 1:40 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
webhaker написа:maria написа:Наистина са хубави жените на първите снимки Но сега, като ги разледах пак, ми загорча нещо Толкова яйчица, пържолки, луканчица и други мезета похапнах по Великден, че шансът ми да позаприличам на тях, е абсолютно нулев
Вие как се справихте с трапезата по празниците? Удържа ли някой на Ниско въглехидратната диета
Роки, нали утре тръгваш, лек път! Дано има интернет на кораба, обаждай се 
аз за храната не се притеснявам храна=енергия=сила ама малко прекалих с бирата 
Ти ся малко с бира, гледай какво ще става лятото по плажа - музика, жени, пиене, коли
|
| Вто Апр 29, 2008 1:48 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Сря Окт 08, 2008 1:03 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 49 от 84
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|