Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 50 от 79
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 77, 78, 79  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
webhaker написа:
maria написа:
Наистина са хубави жените на първите снимки Very Happy Но сега, като ги разледах пак, ми загорча нещо Very Happy Толкова яйчица, пържолки, луканчица и други мезета похапнах по Великден, че шансът ми да позаприличам на тях, е абсолютно нулев Embarassed
Вие как се справихте с трапезата по празниците? Удържа ли някой на Ниско въглехидратната диета Confused
Роки, нали утре тръгваш, лек път! Дано има интернет на кораба, обаждай се Very Happy

аз за храната не се притеснявам храна=енергия=сила ама малко прекалих с бирата Laughing

Ти ся малко с бира, гледай какво ще става лятото по плажа - музика, жени, пиене, коли Partyman What u think

Така си е ама аз лятото ще гледам да не прекъсвам много,може да пропускам леко съня ама на фитнес треа се ходи Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя

Отговорете с цитат
Мнение  
Лятото наближава... Rolling Eyes Направихте ли си плановете или чакате последният момент, нещо което е характерно за българина Very Happy Mr. Green

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Плановете - готови, но нали знаеш, че рогатият, като няма работа, се забавлява да разваля хорските планове Very Happy Пък и в изненадите си има очарование.

Мнение  
MindDriver написа:
Лятото наближава... Rolling Eyes Направихте ли си плановете или чакате последният момент, нещо което е характерно за българина Very Happy Mr. Green

До края на юли яко учене... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Мнение  
Аз пък май ще качвам лятото... Crying or Very sad

Мнение  
scorpion написа:
MindDriver написа:

До края на юли яко учене... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Кофти Crying or Very sad ама такъв е живота в БГ, яко бачкане за нищо Mad
Само да мини и другият месец, че ми писнаха някакви пенсионерки и неуравновесени хора да ми бучат в 7 сутринта... то се насабира до едим момент.

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Аз пък май ще качвам лятото... Crying or Very sad

Абе и аз исках да кача сега до към лятото 6/7 килограма, ама то зе че стана точно обратното Laughing Много кофти, нещо тялото не ме слуша, саботира ми успехите и желанията за бъдещо развитие Rolling Eyes

Отговорете с цитат
Мнение  
scorpion написа:

Shocked Е то цяла година учене,и половината лято пак?!Дано поне епо твое желание,а не под натиска на родители.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
scorpion написа:

Shocked Е то цяла година учене,и половината лято пак?!Дано поне епо твое желание,а не под натиска на родители.

Няма друг начин приятелю в нашта държава, трябва едва ли не да се поболееш за да стане нещо което да ти помога да живееш Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
Ultra написа:
scorpion написа:

Няма друг начин приятелю в нашта държава, трябва едва ли не да се поболееш за да стане нещо което да ти помога да живееш Crying or Very sad

Много си прав пич Wink Ученето си е по мое желание и леко не желание,обаче на 28 юли ми е последният изпит,така че до тогава ще е така,после да му се държат дискотеките....

Мнение  
MindDriver написа:
Ultra написа:
scorpion написа:

Доскоро работех като барман в хижата на един богаташ,който се занимава с политика и бизнес.Общата му компания се състоеше от около 20 човека,който са дооста богати българи,и никои от тях нямаше висше или полувисше.Даже някои нямат и средно,а се возят в с-класи,седмици бентлита и така нататък.Доста образовани хора просто работят за тях,и им се подмазват като луди.Това може да ти убие мерака за учене.
scorpion като ти гледам аватара,все ми се иска да ти кажа да си постнеш снимки в раздела за снимки,но все още не съм се решил. Wink
Та сериозно,защо няма снимки на нежната част от форума?!Я се стегнете и отиваите пред огледалата с самсунзите.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra за снимките е възможно да постна някоя,но не още,имам още малко работа по себе си Wink

Мнение  
scorpion написа:
MindDriver написа:
Ultra написа:
scorpion написа:

Много си прав пич Wink Ученето си е по мое желание и леко не желание,обаче на 28 юли ми е последният изпит,така че до тогава ще е така,после да му се държат дискотеките....

Айде успех тогава на изпита, а купона да му мисли като се завърнеш Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Ето това е идола на всички бг тинейджърки .. а за мен е просто едно ГЕЙ-че Wink

http://www.vbox7.com/play:e369c517

P.P. ако всички избухвахме така.. то верно репортерката е кофти .. ама може ли такова нещо .. представям си .. ако и билдърите избухвахте така.. то нямаше да има живи хора на света Smile

П.П.2 ае.. кото и да си говорим ако нямаше хора след малко тая кака щеше да му фкара едни хубави шамари и да види той от каде изгрява слънцето .. ама .. :/

Отговорете с цитат
Мнение  
абе такива анорексици направи треа да ги забранат в тоя саит Laughing Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 50 от 79
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 77, 78, 79  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си