| Автор |
Съобщение |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Мен ме радва качественото кино, хаус музиката, разходките на спокойни места и ..... зверските тренировки докато върви AC/DC примерно
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пет Май 09, 2008 10:36 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
scorpion
Потребител
|
max_paine написа:Мен ме радва качественото кино, хаус музиката, разходките на спокойни места и ..... зверските тренировки докато върви AC/DC примерно 
Какво разбираш под ''качествено кино''-конкретизирай-жанр ли,актриси ли...
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Пет Май 09, 2008 12:50 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Нито жанр, нито актриси. Просто помията, с която ни заливат от USA напоследък ми идва в повече. Харесвам по скоро старите неща, както и някой европейски продукции. Педро Алмодовар ми харесва доста. Иначе съм фен на Скорсезе, както и на Teri Gilliam. Който е гледал Fear and Loathing in Las Vegas ще ме разбере..
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Пет Май 09, 2008 12:57 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Някой чува ли се с Роки? Кога ще се прибира от плаването?
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Вто Май 13, 2008 9:09 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
maria написа:Някой чува ли се с Роки? Кога ще се прибира от плаването?
Той каза,че 2 месеца ще е на плаването
_________________ No one can be so...so... like me...
|
| Сря Май 14, 2008 6:02 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
scorpion написа:MindDriver написа:scorpion написа:То има,ама навсякъде е флууд,пък и не мисля,че заниманията на хората се изчерпват с хубавите жени,колите,мускулестите мъже 
Естествено, че не са само това нещата, за които си мислим или трябва да отделя ме повече време. Да не забравя ме онези малки нещица, които ни радват по наш си начин 
MindDriver ---Кои са тези неща (така и така започна,освен да си довършиш започнатото )
Ами към малките неща аз лично слагам времето, така като е едно слънчево и слънцето ми се радва  милите думички, които са рядкост в днешно време, пък и ако е от готин човек (някоя сладуранка  ) е направо перфектно, обаждане от приятел в момент, когато имаш нужда. В момента не се сещам за повече, ако се сетя ще допълня
|
| Съб Май 17, 2008 11:21 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
според жас ма ли значение по колко време дъвчеш доакто ядеш тоест дали храната се освоява по бързо и тн
|
| Вто Май 20, 2008 5:02 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Зависи какво ядеш, но все си е по-добре да дъвчеш повече
Къде според теб се разграждат белтъчините и къде въглехидратите - като си отговориш, ще разбереш кое се дъвче повече
|
| Вто Май 20, 2008 6:07 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
|
| Вто Май 20, 2008 6:19 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
zverozavar
според жас ма ли значение по колко време дъвчеш доакто ядеш тоест дали храната се освоява по бързо и тн
има значение,като дъвчеш по бавно се получава ефект на засищане и другото което бях чел че като се дъвче по дълго време храната се обогатява на ензими които се отделят със слюнката,така че да се усвояват по лесно хранителните вещества в нея
|
| Вто Май 20, 2008 11:00 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
 Ето част от учението на йогите:
"Дъвкането на храната се смята за най-важно в храненето на йогите. Те препоръчват всяка хапка да се сдъвква 40 пъти. Тя трябва да стане на каша в устата. Важно е хапката да бъде достатъчно раздробена и овлажнена със слюнка. При добро дъвкане храната постъпва в стомаха добре стрита, а това yлеснява в значителна степен неговата работа. Оставете слюнката да действа върху храната, като концентрирате цялото си внимание (ако е възможно, затворете очите) върху акта на храненето, върху промените на вкуса и ще откриете действителната сладост на храната.
Запомнете, че един от начините за намаляване на свръх теглото е преминаването към рационално дъвкане на храната. Но не смятайте, че е лесно да ликвидирате такъв вкоренен навик, какъвто е бързото ядене. Колко родители грешат, когато настояват децата да ядат бързо, обещавайки награда за първото, което ще изпразни чинията си, и заплашвайки последното с лишаване от десерт! Трябва да се научите да дъвчете дори течните храни - супи, мляко и др., включително и водата. Йогите казват:
"Трябва да се пият твърдите храни и да се дъвчат течните!"
|
| Сря Май 21, 2008 5:10 am |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
някои може ли да ми каже дали с фитнеса се развива и косната система примерно ако сложим един култорист на ренген ште има ли нормален скелет или ?!?! надявам се да сте ме разбрали и да не говора глупости
|
| Чет Май 22, 2008 5:16 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
zverozavar написа:някои може ли да ми каже дали с фитнеса се развива и косната система примерно ако сложим един култорист на ренген ште има ли нормален скелет или ?!?! надявам се да сте ме разбрали и да не говора глупости 
Култориста е приемал бая неща, за да може да стане култорист  Смисал такъв, че той си е развил телосложението, мускулатурата и всичко останало много повече. Определено мисля, че ще има някакъв разстеж (наедряване) на костите.
|
| Чет Май 22, 2008 6:18 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
|
| Чет Май 22, 2008 8:05 pm |
|
 |
zverozavar
Потребител
|
абе имам един проблем с меренето на гръдната обиколка и краката как да ги премера смисал такъв че незнам гръдната обиколка в коя поза трябва да се мери а краката незнам каде точно се мерат бедрата
|
| Пет Май 23, 2008 12:53 pm |
|
 |
|
|