Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 52 от 75
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 73, 74, 75  Следваща
Дрън - Дрън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Мен ме радва качественото кино, хаус музиката, разходките на спокойни места и ..... зверските тренировки докато върви AC/DC примерно Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Мен ме радва качественото кино, хаус музиката, разходките на спокойни места и ..... зверските тренировки докато върви AC/DC примерно Laughing Laughing Laughing

Какво разбираш под ''качествено кино''-конкретизирай-жанр ли,актриси ли...

Мнение  
Нито жанр, нито актриси. Просто помията, с която ни заливат от USA напоследък ми идва в повече. Харесвам по скоро старите неща, както и някой европейски продукции. Педро Алмодовар ми харесва доста. Иначе съм фен на Скорсезе, както и на Teri Gilliam. Който е гледал Fear and Loathing in Las Vegas ще ме разбере.. Wink

Мнение  
Някой чува ли се с Роки? Кога ще се прибира от плаването?

Мнение  
maria написа:
Някой чува ли се с Роки? Кога ще се прибира от плаването?

Той каза,че 2 месеца ще е на плаването Confused

Мнение  
scorpion написа:
MindDriver написа:
scorpion написа:
То има,ама навсякъде е флууд,пък и не мисля,че заниманията на хората се изчерпват с хубавите жени,колите,мускулестите мъже Wink

Естествено, че не са само това нещата, за които си мислим или трябва да отделя ме повече време. Да не забравя ме онези малки нещица, които ни радват по наш си начин Smile

MindDriver Very Happy ---Кои са тези неща Laughing (така и така започна,освен да си довършиш започнатото )Very Happy

Ами към малките неща аз лично слагам времето, така като е едно слънчево и слънцето ми се радва Embarassed милите думички, които са рядкост в днешно време, пък и ако е от готин човек (някоя сладуранка Very Happy ) е направо перфектно, обаждане от приятел в момент, когато имаш нужда. В момента не се сещам за повече, ако се сетя ще допълня Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
според жас ма ли значение по колко време дъвчеш доакто ядеш тоест дали храната се освоява по бързо и тн

Отговорете с цитат
Мнение  
Зависи какво ядеш, но все си е по-добре да дъвчеш повече Very Happy
Къде според теб се разграждат белтъчините и къде въглехидратите - като си отговориш, ще разбереш кое се дъвче повече Very Happy

Мнение  
max_paine написа:

определено все неща,които харесвам и аз. също обичам и старо кино класика-например с тодор колев уникални филми. като че ли тогава хора имаха истински интересен живот,а сега напрегнат,всички сме с комуникации на високо ниво,а нещо липсва. Very Happy

Мнение  
zverozavar

според жас ма ли значение по колко време дъвчеш доакто ядеш тоест дали храната се освоява по бързо и тн

има значение,като дъвчеш по бавно се получава ефект на засищане и другото което бях чел че като се дъвче по дълго време храната се обогатява на ензими които се отделят със слюнката,така че да се усвояват по лесно хранителните вещества в нея Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Ето част от учението на йогите:
"Дъвкането на храната се смята за най-важно в храненето на йогите. Те препоръчват всяка хапка да се сдъвква 40 пъти. Тя трябва да стане на каша в устата. Важно е хапката да бъде достатъчно раздробена и овлажнена със слюнка. При добро дъвкане храната постъпва в стомаха добре стрита, а това yлеснява в значителна степен неговата работа. Оставете слюнката да действа върху храната, като концентрирате цялото си внимание (ако е възможно, затворете очите) върху акта на храненето, върху промените на вкуса и ще откриете действителната сладост на храната.
Запомнете, че един от начините за намаляване на свръх теглото е преминаването към рационално дъвкане на храната. Но не смятайте, че е лесно да ликвидирате такъв вкоренен навик, какъвто е бързото ядене. Колко родители грешат, когато настояват децата да ядат бързо, обещавайки награда за първото, което ще изпразни чинията си, и заплашвайки последното с лишаване от десерт! Трябва да се научите да дъвчете дори течните храни - супи, мляко и др., включително и водата. Йогите казват:
"Трябва да се пият твърдите храни и да се дъвчат течните!"
Very Happy

Мнение  
някои може ли да ми каже дали с фитнеса се развива и косната система примерно ако сложим един култорист на ренген ште има ли нормален скелет или ?!?! надявам се да сте ме разбрали и да не говора глупости Embarassed Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
някои може ли да ми каже дали с фитнеса се развива и косната система примерно ако сложим един култорист на ренген ште има ли нормален скелет или ?!?! надявам се да сте ме разбрали и да не говора глупости Embarassed Laughing

Култориста е приемал бая неща, за да може да стане култорист Very Happy Смисал такъв, че той си е развил телосложението, мускулатурата и всичко останало много повече. Определено мисля, че ще има някакъв разстеж (наедряване) на костите.

Отговорете с цитат
Мнение  
MindDriver написа:
zverozavar написа:

Култориста е приемал бая неща, за да може да стане култорист Very Happy Смисал такъв, че той си е развил телосложението, мускулатурата и всичко останало много повече. Определено мисля, че ще има някакъв разстеж (наедряване) на костите.
аз мися точно обратното че едното пречи на другото НО ТОВА Е САМО ПРЕДПОЛОЖИНИЕ

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
абе имам един проблем с меренето на гръдната обиколка и краката как да ги премера смисал такъв че незнам гръдната обиколка в коя поза трябва да се мери а краката незнам каде точно се мерат бедрата Embarassed Laughing

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 52 от 75
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 73, 74, 75  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети