| Автор |
Съобщение |
DARGON
Потребител
|
 Дрън - Дрън
Това е една флоод тема .. в която може да се флооди на поразия .. и да се пишат мнения просто за чат.. тъй като виждам ,че доста от темичките се обращат в общи приказки ...  и Виктор ги строява ) хехе та викам който иска да пита нещо лично някой и да не е свързано с фитнеса ами просто да си лафят.. нека да го направи тук
П.П. мисля ,че темата ще е от полза .. за да не се флоодват всички други :/
|
| Чет Ное 01, 2007 10:38 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
 Re: Дрън - Дрън
DARGON написа:Това е една флоод тема .. в която може да се флооди на поразия .. и да се пишат мнения просто за чат.. тъй като виждам ,че доста от темичките се обращат в общи приказки ... и Виктор ги строява ) хехе та викам който иска да пита нещо лично някой и да не е свързано с фитнеса ами просто да си лафят.. нека да го направи тук
П.П. мисля ,че темата ще е от полза .. за да не се флоодват всички други :/
евала ти правя DARGON.Точно такава тема трябва даже и аз мислех за нещо такова ,но си ме изпреварил.Пак те поздравявам за хитрата идея
_________________ trugvame za Kerbala  :d
|
| Чет Ное 01, 2007 12:07 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
е да ама тук не можем да завържем приказката... то в другите теми става когато някой спомене нещо и започва "седянката"  макар че и аз съм против офтопиците... ама някой път се случва  дано тук има доста желаещи за лафффф
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Чет Ное 01, 2007 12:12 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
|
ще има желаещи,но най-лошото е че немога да ви строявам тука
|
| Чет Ное 01, 2007 12:37 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
хаааааааааааааааааа тука можем и на главата ти да се качим хахаахаха.... ам аз искам да питам дали има някой дето е запелен по CS-а и ако има такива, пък ако има и някой които да си има собствет сървър да каже че много обичам да играя... ама не съм много добър  предлагам ако има повече запалени фенове на CS-а и ако има някой които може да направи сървър да направим един такъв и да видим дали сте добри в контрата колкото и във фитнеса  само да има мераклий и аз мога да направя сървър... само съфорумци ще играем
Metallica FOREVER!!!
|
| Чет Ное 01, 2007 12:42 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Ами той самият подфорум не е ли това-всеки да пише , за каквото се сети и каквото иска да обсъди с другите. Това "Дрън-дрън " просто по друг начин казва същото. Когато форумът прохождше , предложиха този подфорум, за не се спамят сериозните теми и ако не намериш точно къде да напишеш проблема си. Това е само мое мнение ,разбира се, админът ще каже
|
| Чет Ное 01, 2007 12:44 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
|
maria написа:Ами той самият подфорум не е ли това-всеки да пише , за каквото се сети и каквото иска да обсъди с другите. Това "Дрън-дрън " просто по друг начин казва същото. Когато форумът прохождше , предложиха този подфорум, за не се спамят сериозните теми и ако не намериш точно къде да напишеш проблема си. Това е само мое мнение ,разбира се, админът ще каже 
да подфорума е за това,но като се пусне една тема трябва да се спазва,а не да се пишат общи приказки
|
| Чет Ное 01, 2007 1:06 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
metal_forever11 написа:хаааааааааааааааааа тука можем и на главата ти да се качим хахаахаха.... ам аз искам да питам дали има някой дето е запелен по CS-а и ако има такива, пък ако има и някой които да си има собствет сървър да каже че много обичам да играя... ама не съм много добър предлагам ако има повече запалени фенове на CS-а и ако има някой които може да направи сървър да направим един такъв и да видим дали сте добри в контрата колкото и във фитнеса само да има мераклий и аз мога да направя сървър... само съфорумци ще играем 
аз играя.Заехме веднъж с моя отбор 2-ро място на тукашния турнир.С риск да не прозвуча скромно...бая я пуцам тая игричка  ако иска някой игра, кажете да ви пратя ЛС със skype да се оговорим и да играем
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Чет Ное 01, 2007 1:12 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
|
metal_forever11 написа:хаааааааааааааааааа тука можем и на главата ти да се качим хахаахаха.... ам аз искам да питам дали има някой дето е запелен по CS-а и ако има такива, пък ако има и някой които да си има собствет сървър да каже че много обичам да играя... ама не съм много добър предлагам ако има повече запалени фенове на CS-а и ако има някой които може да направи сървър да направим един такъв и да видим дали сте добри в контрата колкото и във фитнеса само да има мераклий и аз мога да направя сървър... само съфорумци ще играем 
е чак на главата да ми се качите незнам.Ако ме напсувате напримерно няма да ви простя хахаахах
|
| Чет Ное 01, 2007 1:14 pm |
|
 |
DARGON
Потребител
|
 хехе виктор-е  мерси
хехе а за ЦС-а не съм мн добър  падам си по други игри  уар крафт примерно хехее  ае я кажете ко прайте ве хора  аз тука скучая няма ко да прая .. грр
|
| Чет Ное 01, 2007 1:30 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Виктор Терзийски написа:maria написа:Ами той самият подфорум не е ли това-всеки да пише , за каквото се сети и каквото иска да обсъди с другите. Това "Дрън-дрън " просто по друг начин казва същото. Когато форумът прохождше , предложиха този подфорум, за не се спамят сериозните теми и ако не намериш точно къде да напишеш проблема си. Това е само мое мнение ,разбира се, админът ще каже 
да подфорума е за това,но като се пусне една тема трябва да се спазва,а не да се пишат общи приказки
Имено, да не се пишат празни приказки...само че това зависи от хората. То под заглавието на подфорума има много точно указание.  Викторе, говорим май за едно и също-да няма празнословие.
|
| Чет Ное 01, 2007 2:56 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
|
maria написа:Виктор Терзийски написа:maria написа:Ами той самият подфорум не е ли това-всеки да пише , за каквото се сети и каквото иска да обсъди с другите. Това "Дрън-дрън " просто по друг начин казва същото. Когато форумът прохождше , предложиха този подфорум, за не се спамят сериозните теми и ако не намериш точно къде да напишеш проблема си. Това е само мое мнение ,разбира се, админът ще каже 
Имено, да не се пишат празни приказки...само че това зависи от хората. То под заглавието на подфорума има много точно указание. Викторе, говорим май за едно и също-да няма празнословие.
за това говориме да.И за да не си чупиме повече пръстите го изтривай без да предупреждаваш и тва е
|
| Чет Ное 01, 2007 3:37 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
пишете нещоооооооооооооо няма с кой да си лафя
Metallica FOREVER!!!
|
| Чет Ное 01, 2007 9:54 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
Rocky ти си мой човек, пиши нещо че умирам от скука  никой не иска да си пише с мен за каквото и да било
Metallica FOREVER!!!
|
| Чет Ное 01, 2007 10:11 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
|
|
| Чет Ное 01, 2007 10:30 pm |
|