| Автор |
Съобщение |
PlayBoy
Потребител
|
metal_forever11 написа:две кутий по 400 грама аз ще ги изпия за по малко от 10 дена... как така казваш за месец, не може за месец, но си събери пари си вземи гейнер на експлоуд по добре.. 22 лева струва 1 килограм, за 10-12 дена достатъчно... Но какъвто и протеин или гейнер да си купиш трябва да се пие както трябва, а не да се пести... скъпо излиза, при това доста скъпо, но какво да се прави... 
pffff ти явно си мисли6 4е като пие6 пое4е отколкото тряя 6е напраи6 не6то..то ако бе6е така ас 6тех да пия цяла кутия на веднъж но ти сам си вижда6 4е не си се променил по4ти никак
гейнър се пие в тренировъ4ни дни,то си го пи6е и на опаковката,а в по4ивни пожелание и по малко...в по4ивните ас пия протеин
и поне за моето тегло 63 кг си стига пълни дози 400 грама за 2 тренировъ4ни седмици
ако си зема на експлоуд 6е стигне за 1 месец
|
| Съб Ное 24, 2007 12:10 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
еми ок щом сам съм виждал че не съм ръстял... за 7 седмици 6 килограма, с по 5 сантиметра по големи ръце... и с 9 по голяма гръдна обиколка... както каза djpbs как искате да ви действа гейнера като пиете едно кило за месец... ама аз не искам да споря, на теб щом 400 грама ти стигат за 2 седмици, радвам се че успяваш толкова тънко да минеш  ти пак си пий протеина в не тренировъчен ден... ама за да качваш маса, организма ти има повече нужда от въглехидрати
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Съб Ное 24, 2007 10:16 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Цитат:
pffff ти явно си мисли6 4е като пие6 пое4е отколкото тряя 6е напраи6 не6то..то ако бе6е така ас 6тех да пия цяла кутия на веднъж но ти сам си вижда6 4е не си се променил по4ти никак Wink
гейнър се пие в тренировъ4ни дни,то си го пи6е и на опаковката,а в по4ивни пожелание и по малко...в по4ивните ас пия протеин Wink
и поне за моето тегло 63 кг си стига пълни дози 400 грама за 2 тренировъ4ни седмици
Уахахах гейнър 400 гр за 2 седмици? Гейнърите се пият по 100 гр на ден.. Само за сведение - пия по 2 кг суроватъчен протеин на месец и 1 кг декстроза и пак ми се виждат малко въглехидратите
|
| Нед Ное 25, 2007 6:01 pm |
|
 |
PlayBoy
Потребител
|
max_paine написа:Цитат:
pffff ти явно си мисли6 4е като пие6 пое4е отколкото тряя 6е напраи6 не6то..то ако бе6е така ас 6тех да пия цяла кутия на веднъж но ти сам си вижда6 4е не си се променил по4ти никак Wink
гейнър се пие в тренировъ4ни дни,то си го пи6е и на опаковката,а в по4ивни пожелание и по малко...в по4ивните ас пия протеин Wink
Уахахах гейнър 400 гр за 2 седмици? Гейнърите се пият по 100 гр на ден.. Само за сведение - пия по 2 кг суроватъчен протеин на месец и 1 кг декстроза и пак ми се виждат малко въглехидратите
e straaaaaa6ен си
|
| Нед Ное 25, 2007 7:38 pm |
|
 |
d_best
Потребител
Местожителство: Казанлък
|
незнам за вас но аз с 3 килограма Super Mass Gain, 3 килограма Pro Gold 90 и 600 грама креатин монохидрат на Nutrim за 3 месеца качих 11 килограма и сега като ги започнах пак за 2 седмици качих 3. Протеина, креатина и масгейна се пият според килограмите ти. Това че изпиваш по 2 килограма на месец не значи че ще качваш много по-бързо. Организма може да поеме определено количество за един път, а другото го изхвърля. На опаковката си пише грамажа, а в почивни дни 2 пъти по малко. Нищо че тогава се възстановяваш наблягай повече на храната и си ок. Даже пише "Да не се превишава препоръчителната дневна доза!".
Цитат:Ако случайно можете да ми препоръчате някой евтин протеин който се продава по аптеките да не е най-ниско качество нещо за около 15-20 лв и ако можете да ми кажете какъв грамаж ще е за тази цена
Препоръчвам ти Pro Gold 90 на Nutrim сега малко подскъпна стана 29 лв килограма, но за тези пари които ги имаш това според мен ще е най-доброто.
|
| Нед Ное 25, 2007 8:12 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
Който иска ефтино и качествено трябва да търси експлоуд.Ефекта е невероятен.Виждате снимките и разликата ми .
_________________ 2-ри 2007,2-ри 2008. 2009 ?
|
| Нед Ное 25, 2007 8:18 pm |
|
 |
djpbs
Потребител
|
d_best написа:
Препоръчвам ти Pro Gold 90 на Nutrim сега малко подскъпна стана 29 лв килограма, но за тези пари които ги имаш това според мен ще е най-доброто. 
какви са тия цени от 29 лева за този протеин и ако някой да го продава толкова трябва да сте луди да ги давате за млечно яйчен протеин при това
|
| Нед Ное 25, 2007 10:29 pm |
|
 |
PlayBoy
Потребител
|
Виктор Терзийски написа:Който иска ефтино и качествено трябва да търси експлоуд.Ефекта е невероятен.Виждате снимките и разликата ми .
е не са мн ефтини............само креатина и кгт са яки на добри цени ама протеина и мас гейнъра..
|
| Нед Ное 25, 2007 10:40 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Цитат:ротеина, креатина и масгейна се пият според килограмите ти. Това че изпиваш по 2 килограма на месец не значи че ще качваш много по-бързо.
Именно заради това че протеините се пият според килограмите на човек(а моите са близо 100 вече) изпивам толкова протеин..
|
| Сря Дек 05, 2007 12:07 pm |
|
 |
d_best
Потребител
Местожителство: Казанлък
|
max_paine написа:Цитат:ротеина, креатина и масгейна се пият според килограмите ти. Това че изпиваш по 2 килограма на месец не значи че ще качваш много по-бързо. Именно заради това че протеините се пият според килограмите на човек(а моите са близо 100 вече) изпивам толкова протеин.. 
уоу това не го очаквах  браво браво само така можеш ли да си кажеш размерите?
|
| Сря Дек 05, 2007 4:13 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
мога да
кг. 97
височина - 191 - 2 см
обиколки: