Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Евтин протеин ?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Евтин протеин ? 
Ако случайно можете да ми препоръчате някой евтин протеин който се продава по аптеките да не е най-ниско качество нещо за около 15-20 лв и ако можете да ми кажете какъв грамаж ще е за тази цена

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ами продуктите на експолуд

Отговорете с цитат
Мнение  
То по-добре да си вземеш на Weider. Не излиза чак толкова скъпо. Например, протеин 80 плюс, който е доста добър (съдържа 4-ри вида протеин) е към 35лв 500г. Но поне така ще има ефект. Тъй като тези от аптеките не са чак толкова хубави.

Отговорете с цитат
Мнение  
emmi84 написа:
То по-добре да си вземеш на Weider. Не излиза чак толкова скъпо. Например, протеин 80 плюс, който е доста добър (съдържа 4-ри вида протеин) е към 35лв 500г. Но поне така ще има ефект. Тъй като тези от аптеките не са чак толкова хубави.

Разфасовка: 750 гр.
Цена: 58.00 лв
Не ми се вижда много евтино все пак като съветваш някого е хубаво дасе съобразиш с възможностите му а тази цена съвсем не се включва в ценовата граница която се споменава

Отговорете с цитат
Мнение  
Niksan да качваш ли искаш? защото казваш протеин ама не казваш какъв... суровта ли, гейнер ли... ако искаш да качваш си вземи гейнерче на Експлоуд...

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
за 15 лева можеш да си вземиш на нутрим 1кг протеин с малко по ниско съдържане на белтък е 53% е сурватачен и се казва
Джуниар Very Happy

Последната промяна е направена от djpbs на Вто Ное 13, 2007 11:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Отговорете с цитат
Мнение  
А останалото какво е?

Отговорете с цитат
Мнение  
абе вземи си експолоде пил сам го добро е и ефтини дазе мисля 1е бе6е с 60% сърватечен

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
А останалото какво е?

Въглехидрати Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз казах това с идеята да препоръчам нещо качествено. За такъв продукт цената е наистина добра. За наистина качествени продукти е добре да се заделят повече средства, за да има и по- задоволителни резултати. Вярно е, че е по- добре да се взема нещо, отколкото само да се тренира. Това е така. Те иначе продуктите на Nutrim са значително по- евтини. Не са лоши. И може да се намери нещо на горе- долу тази цена.

Отговорете с цитат
Мнение  
Абе нутрим ... не ми говори !

Отговорете с цитат
Мнение  
zverozavar написа:
абе вземи си експолоде пил сам го добро е и ефтини дазе мисля 1е бе6е с 60% сърватечен

над 80% той геинера име с 40%

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
А останалото какво е?

то това било гейнер но е с 44.7 протеин при доза 80гр.

Отговорете с цитат
Мнение  
eмии за 15 лв мое си земе6 2 гейнъра на нутрим по 400 грама и за около 1 месец може да ти стигне,някфа работа 6ти свър6и!Само протеин мое6 пак на нутрим "hi fit" пак 2 кутии!аве български продукти само мое6 да си земе6 с теа пари...за протеин говорим и за гейнър,6от и той е горее долу съ6тото само4е с пове4е въглехидрати!на експлоуд пак са бг ама са малко по скъпи!

Отговорете с цитат
Мнение  
две кутий по 400 грама аз ще ги изпия за по малко от 10 дена... как така казваш за месец, не може за месец, но си събери пари си вземи гейнер на експлоуд по добре.. 22 лева струва 1 килограм, за 10-12 дена достатъчно... Но какъвто и протеин или гейнер да си купиш трябва да се пие както трябва, а не да се пести... скъпо излиза, при това доста скъпо, но какво да се прави... Sad

Metallica FOREVER!!!
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети