Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Един МилиоН
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Един МилиоН 
Какво бихте направили ако спечелите от тото-то да кажем 1 милион?
Как бихте ги похарчили,бихте ли дарили за благотворителност?

Отговорете с цитат
Мнение  
Тримесечно околосветско пътешествие на 6- звезден круизен кораб- само по топли и екзотични места.. От Януари- до края на Март е.. И маршрута знам даже...Very Happy

Пари ще ми останат, но не знам дали ще ми стигнат и за пътуване до Луната- нали вече има такава програма...

Мнение  
Щях да си купя някоя къща ама да не е супер модерна щото няма ми стигнат парите само за нея.Ще се преместя в Белгия Швейцария или в Франция и ще се опитам да открия магазин за хранителни стоки или нещо подобно Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Еми аз ако притежавах такава сума(еееее мечти Laughing ) Ама както и да е бих отишъл на хавайте охааа ама ще останат пари така ,че 1 супер готина количка би свършила работа а останалите мммм незнам какво да ги правя Laughing

аз ще си зема някоя готина коли4ка и другите пари ще отида на околосветско понеже обожавам да патувам

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз на околосветско Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
Ще си купя кола, апартамент, ще си построя няколко фитнес центъра и останалите пари ще инвестирам в някакъв проект или ще вложа в банка.

Отговорете с цитат
Мнение  
Gaert написа:
Ще си купя кола, апартамент, ще си построя няколко фитнес центъра и останалите пари ще инвестирам в някакъв проект или ще вложа в банка.

Евалата за мнението Wink Exclamation

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми те нямат да ти стигнат за половината неща камоли пък да останат и за допълнителни бизнес начинания

Отговорете с цитат
Мнение  
хаа то само няколко хиледи ще ми стигнат да направя 1 голям и мн добре оборудван фитнес ... ще има пари за добавки,зоб,протектори храна за всичко ... Ама както са казали хората мечтите са безплатни Wink

даже и за курви ще има пари мухахьахаьххаьхаьхаьххаьхаьхахах Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
ако ми бадне 1 милион ще си взема 2 цистерни с протеин и ще се метна в него (гол) Rolling Eyes Embarassed

Мнение  
ако взема 1 милион от тотото ( което никога няма да стане ) ще процедирам така: половин милион влагам в акции на огромни фирми или предприятия,наемам си един агент да следи цените на акциите и когато се качат със 100 или 150 % ги продавам! и така от половин милион,правим милион и половина.Другия половин милион го давам за една хубава черна М6-ца + къща на тихо осамотено място със огромен двор,голямо куче и 2 сладки блондинки които да ми правят масаж всяка сутрин само по бельо. Естесвено продължавам да тренирам,няма да се химясам,но ще се глезя с най-скъпите добавки. И такам ... както казахме мечтите са безплатни Wink
За да не свършват парите продължаваме врътките с акциите и така Wink Cool

Мнение  
FitMax` написа:
ако взема 1 милион от тотото ( което никога няма да стане ) ще процедирам така: половин милион влагам в акции на огромни фирми или предприятия,наемам си един агент да следи цените на акциите и когато се качат със 100 или 150 % ги продавам! и така от половин милион,правим милион и половина.Другия половин милион го давам за една хубава черна М6-ца + къща на тихо осамотено място със огромен двор,голямо куче и 2 сладки блондинки които да ми правят масаж всяка сутрин само по бельо. Естесвено продължавам да тренирам,няма да се химясам,но ще се глезя с най-скъпите добавки. И такам ... както казахме мечтите са безплатни Wink

евала на тва момче Very Happy
от моя страна, аз бих си купил няква скъпа количка, къщичка, ше си отделя някоя пара за образованието, ше си напрая фитнес център в голям град (напрао се махам оттука Laughing ) както и компютърен офис.
Мечтите и амбициите крепят човека!

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
FitMax` написа:

FitMax` е умно момче .

Отговорете с цитат
Мнение  
Ако няма ко да ги правите даите ги на мен Laughing Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си