| Автор |
Съобщение |
SoundEfecT
Потребител
|
 Един МилиоН
Какво бихте направили ако спечелите от тото-то да кажем 1 милион?
Как бихте ги похарчили,бихте ли дарили за благотворителност?
| Пет Сеп 14, 2007 1:58 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Тримесечно околосветско пътешествие на 6- звезден круизен кораб- само по топли и екзотични места.. От Януари- до края на Март е.. И маршрута знам даже...
Пари ще ми останат, но не знам дали ще ми стигнат и за пътуване до Луната- нали вече има такава програма...
_________________ VAE VICTIS
|
| Вто Сеп 18, 2007 1:21 pm |
|
 |
qvkata
Потребител
|
Щях да си купя някоя къща ама да не е супер модерна щото няма ми стигнат парите само за нея.Ще се преместя в Белгия Швейцария или в Франция и ще се опитам да открия магазин за хранителни стоки или нещо подобно
|
| Вто Сеп 18, 2007 5:45 pm |
|
 |
SoundEfecT
Потребител
|
Еми аз ако притежавах такава сума(еееее мечти  ) Ама както и да е бих отишъл на хавайте охааа ама ще останат пари така ,че 1 супер готина количка би свършила работа а останалите мммм незнам какво да ги правя
| Сря Сеп 19, 2007 8:43 pm |
|
 |
vankata_bg
Потребител
|
аз ще си зема някоя готина коли4ка и другите пари ще отида на околосветско понеже обожавам да патувам
|
| Чет Сеп 20, 2007 10:17 am |
|
 |
BBAR
Потребител
|
И аз на околосветско
|
| Чет Сеп 20, 2007 3:37 pm |
|
 |
Gaert
Тренер
Местожителство: Пловдив
|
Ще си купя кола, апартамент, ще си построя няколко фитнес центъра и останалите пари ще инвестирам в някакъв проект или ще вложа в банка.
|
| Чет Сеп 20, 2007 5:29 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
Gaert написа:Ще си купя кола, апартамент, ще си построя няколко фитнес центъра и останалите пари ще инвестирам в някакъв проект или ще вложа в банка.
Евалата за мнението
|
| Чет Сеп 20, 2007 10:36 pm |
|
 |
ФИТНЕС БГ
Site Admin
|
Ми те нямат да ти стигнат за половината неща камоли пък да останат и за допълнителни бизнес начинания
|
| Чет Сеп 20, 2007 11:38 pm |
|
 |
Bicepsa
Потребител
|
хаа то само няколко хиледи ще ми стигнат да направя 1 голям и мн добре оборудван фитнес ... ще има пари за добавки,зоб,протектори храна за всичко ... Ама както са казали хората мечтите са безплатни
даже и за курви ще има пари мухахьахаьххаьхаьхаьххаьхаьхахах
|
| Съб Окт 06, 2007 12:09 pm |
|
 |
Виктор Терзийски
Модератор
Местожителство: Перник
|
ако ми бадне 1 милион ще си взема 2 цистерни с протеин и ще се метна в него (гол)
_________________ 2-ри 2007,2-ри 2008. 2009 ?
|
| Съб Окт 06, 2007 12:44 pm |
|
 |
FitMax`
Потребител
Местожителство: Плевен
|
ако взема 1 милион от тотото ( което никога няма да стане ) ще процедирам така: половин милион влагам в акции на огромни фирми или предприятия,наемам си един агент да следи цените на акциите и когато се качат със 100 или 150 % ги продавам! и така от половин милион,правим милион и половина.Другия половин милион го давам за една хубава черна М6-ца + къща на тихо осамотено място със огромен двор,голямо куче и 2 сладки блондинки които да ми правят масаж всяка сутрин само по бельо. Естесвено продължавам да тренирам,няма да се химясам,но ще се глезя с най-скъпите добавки. И такам ... както казахме мечтите са безплатни
За да не свършват парите продължаваме врътките с акциите и така
_________________ Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, иди да помогнеш на мечката...
|
| Съб Окт 06, 2007 12:47 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
FitMax` написа:ако взема 1 милион от тотото ( което никога няма да стане ) ще процедирам така: половин милион влагам в акции на огромни фирми или предприятия,наемам си един агент да следи цените на акциите и когато се качат със 100 или 150 % ги продавам! и така от половин милион,правим милион и половина.Другия половин милион го давам за една хубава черна М6-ца + къща на тихо осамотено място със огромен двор,голямо куче и 2 сладки блондинки които да ми правят масаж всяка сутрин само по бельо. Естесвено продължавам да тренирам,няма да се химясам,но ще се глезя с най-скъпите добавки. И такам ... както казахме мечтите са безплатни
За да не свършват парите продължаваме врътките с акциите и така 
евала на тва момче
от моя страна, аз бих си купил няква скъпа количка, къщичка, ше си отделя някоя пара за образованието, ше си напрая фитнес център в голям град (напрао се махам оттука  ) както и компютърен офис.
Мечтите и амбициите крепят човека!
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Съб Окт 06, 2007 3:36 pm |
|
 |
JAKI