teldo написа:
Мерси за програмата.
А за въпроса с яденето ям предимно :яйца,пил.гърди,мляко,ориз ,картофи ,леща ,св.гърди,плодове по рядко но най -често ям ябълки ягоди банан ,зеле,домати и краставици .Какво би ми пропоръчал като меню за деня и ако мойе да ми напишеш и количеството което трябва да приемам.

махаш свинското!!!само пилешко!!!
Сутрин 10:00 (примерно) - овесени ядки 150гр. с една кофичка мляко или 4-5 яйца само белтъците с един плод дали ще е ябълка или банан няма значение. Аз примерно ги редувам един ден ям адки един ден яйца , защото еднообразието не ми харесва много много.
Обяд 12:30- Пилешко 200гр. със салата според сезона сега домати и краставици и извара около 300гр.
Преди тренировка - значи преди тренировка наблегни на въглехидратите на картофи , ориз като гледай преди тренировката да набавиш повече въглехидрати отколкото след тренировка примерно преди тренировка яж 400гр. картофи или ориз и около 300гр. извара .
ТРЕНИРОВКА - пиеш задължително минимум 1л. вода по време на тренировката
След тренировка ядеш по-малко въглехидрати примерно 300гр. картофи или ориз с 200гр. извара .Можеш да си сменяш храните както ти харесва нали само е важно да гледаш какво съдържат не е нужно да ядеш сега това което ти пиша сега ти казвам примерно.
Последно ядене (вечеря) - трябва да е не по-късно от 21:30-22:00 за да има време храната ти да се разгради в организма ти преди да си легнеш.За вечеря яж лека храна в смисъл или салата с извара , ако на сутринта си ял овесени ядки , вечерта може да ядеш белтъци но не 4-5 , а max 3 белтъка с салата и извара .
Както виждаш изварата присъства в повечето ти ядения . Много хора я пренебрегват обаче тя е много полезна защото е много богата на белтъчини .
Също да не забравя на ден пий min 3-4л. вода . Да речем 4 литра си я разпредели долу горе равномерно за целия ден.
Еми това е от мен работите който ти казах са примерни в крайна сметка ти си решаваш какво да ядеш и какво не.
Ако някъде нещо бъркам моля по опитните от мен да ме поправят .
Айде Успех .