Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ефективно и правилно ли е това?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ефективно и правилно ли е това? 
Значи,ходя 5 пъти в седмицата на фитнес като там тренировката ми продължава около 2 часа и включва правене на един мускул (тоест Гърди,Крака,Рамо,Ръце) след това правя 3 упражнения за корем по 3 серии (повдигане на краката,преси и на един уред където се свиваш) след това правя 30 минути колело.

Пия по около 3 литра вода на ден като не пия безалкохолни,но примерно като седна да вечерям не мога да не изпия една чаша сок...изкушавам се. Smile

Ям без хляб и без сладко като искам да попитам разни сухари,солети и т.н. добре ли са за отслабване.

Целта ми е да сваля 15-тина килограма като сега един приятел ми говори да вземаме стромба,но искам да попитам тук ще има ли ефект и как да я пия?

ПС:Добре ли е докато правя кардио да се увивам с фолио?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Забрави сухари, солети, гризинки..... те са по-вредни и от филийка пълнозърнест хляб Very Happy Не мисля, че увиването с фолио е добра идея при кардио, във форума доста сме говорили за безполезността на увиването с найлон Very Happy Няма да отслабнеш от този метод, само ще ти е по-трудно, защото кожата не може да диша. Каквото изхвърлиш с потта, ще го набавиш, като се напиеш с вода.
За стромбата съм некомпетентна, но за течния Л-карнитин мога да твърдя от опит, че се свалят кг , особено щом тренираш.

Мнение  
Ако тренировката ти продължава 2 час и от тях 30 са кардио - останалите 90 минути са малко много за една мускулна група и 9 серии корем.
По колко серии правиш - и с какви почивки? По дефиниция при етап на чистене/отслабване би трябвало да наблягаш на кратки почивки, висок брой повторения, суперсерии и прочее.

Зарежи идеята за солетите и фолиото според мен.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами значи правя по 4 упражнения за мускул с по 4 серий по 10 повторения.Разстоянията между сериите са 20-30 сек,а е между упражненията да кажем 1 минута.

Не казвам,че всеки път е два часа,но по принцип зависи от мускула преобладава от час и половина до 2 часа.

Отговорете с цитат
Мнение  
Kazn написа:
Ами значи правя по 4 упражнения за мускул с по 4 серий по 10 повторения.Разстоянията между сериите са 20-30 сек,а е между упражненията да кажем 1 минута.

Не казвам,че всеки път е два часа,но по принцип зависи от мускула преобладава от час и половина до 2 часа.
.

ако мислиш да вземаш стромба си отдели 60 кинта за пистолет после да го гръмнеш твоя приятел като видиш резултатуте Laughing

Мнение  
Не прави всеки ден корем! Макс 3 пъти.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Hristo Borisov написа:
Kazn написа:

.

ако мислиш да вземаш стромба си отдели 60 кинта за пистолет после да го гръмнеш твоя приятел като видиш резултатуте Laughing

Защо?

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети