Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Ефикасно упражнение за т. нар. "бричове"?
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Ефикасно упражнение за т. нар. "бричове"? 
Ако може да ми препоръчате какви упражнения да правя за тази не особено привлекателна част от тялото си, но за съжаление във фитнеса, в който тренирам, няма такива уреди, така че нещо, което да изпълнявам вкъщи? Предварително благодаря Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Махове, напред и настрани с максимална амплитуда и абсолютно право коляно.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Благодаря ти, пробвах го, но явно не го правя правилно, защото ми се натоварват повече отпед мускулите на бедрата Rolling Eyes
Бяха ми казали, че ако си увелича налкона на пътечката, ще постигна някакъв ефект, но при скорост 7км/ч и времетраене 45 мин ми е доста невъзможно и наклон да преодолявам... Ако има ефект налкона, може ли да намаля скоростта (целта е горене на мазнини)

Мнение  
Научи се да го правиш правилно. Няма начин да атакува квадрицепс феморис. Имено това упрежнение сме правили с всяка жена която се е притеснявала да не и хипертрофират мускулите на краката. а иска да свали от ханша. Не може да бягаш от упражнения които ти е трудно да разучиш но са ефикасни.

Отговорете с цитат
Мнение  
itsa, упражнението, за което според мене става въпрос е следното:
Примерно ляв крак повдигаш максимално встрани, като при свалянето му надолу той минава пред десен крак, като леко и подминава десния..
Значи:
РАЗ! Arrow максимално в страни; задържаш за секунда
ИИИ! Arrow сваляш плавно пред десния..
ДВА! Arrow максимално в страни; задържаш за секунда
ИИИ! Arrow сваляш плавно пред десния..
.........................................................................................................................................
И така 20- тина пъти за всеки крак..
Получава се нещо като махало на стенен часовник, като кракът ти е махалото.. Very Happy

Подозирам НЕ, че не изпълняваш упражнението правилно, а че изпълняваш съвсем различно упражнение, щом твърдиш, че натоварваш предна част...

Мнение  
Много ви благодаря!!! prayer
Днес пак го пробвах и вече с обясненията съм сигурна, че го изпълнявам правилно Smile
Толкова сте отзивчиви и благоразположени към всички, че не мога да ви се нарадвам просто!

Мнение  
седни на колене сложи ръце зад врат прави движения в ляво и дясно като се стремиш тялото да ти е изправено движенито да е само от таза пробваи Laughing успех ако не си разбрала питаи пак.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Това упражнение е много полезно, но да не те боли кръстът. Като го направя няколко пъти и почват болки , казаха ми, че било от усукването на тялото. Може и аз да не правя нещо както трябва.Има ли някаква по- специфична техника, имам предвид да не заболява кръста?

Отговорете с цитат
Мнение  
сложи си възглавничка под колената и пробваи Laughing дано не те боли

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети