Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Желано Отслабване
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Желано Отслабване 
Привет!Прочетох доста теми и искъм да ви запозная със моя проблем.На 16 год. съм висок съм 173 и тежа 73 килограма.Доста хора ми казват че е нормлно теглото ми и аз донякаде съм съгласен със това НО имам голямо коремче гърдите също ми са големи имам натрупана мазнина във различни части на тялото крака гръб дупето... във една от темите видях за "Японското чудо" и се чудя дали да го приложа... също искам и нещо да почна да пия но незнам какво.. всеки ми казва различно л-карнитин,креатини и сякви подобни и затова се обръщам към вас за компетентно мнение...
А храненето ми е стандартно със каквото ми доиде хапвам не се колебая сладки да ям дори и в по-големи количества.. та очаквам някакво компететно мнение от човек които се сблъсквал със такъв проблем.. или разбира работите Smile А и забравих да ви кажа ходя си на заличка от време на време бягам също.
Предварително благодаря ! Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
4/5 дни в седмицата бягане по 45 мин
яж яйца, пилешко, телешко, риба, зеленчуци
забрави за хляба и сладкото за ориза и картофите
не се занимавай с тва японско чудо щото ще умреш от глад на втория ден и ще се наядеш като прасе

Мнение  
Добре за храната ама някакав прием по точно или както ми падне ? смятам на млека и плодове също да наблегна... пърженото го забравям...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Powerfull91 написа:
Добре за храната ама някакав прием по точно или както ми падне ? смятам на млека и плодове също да наблегна... пърженото го забравям...

Млечните продукти ги исключи! В тях се съдържа лактоза а тя забавя метаболизма!
Плодовете също много малко 1 плод на ден (да не е бабан)!
Относно приемите прочети статията в сайта за НВД!

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети