Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 10 от 19
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Следваща
Жените предпочитат мускулести мъже
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Жаки .. много е яко изкл. мн уважавам МИТСУБИШИ но като мудел по ме кефи .. Лансър-а .. по яко изглежда..

Но хора хайде стига де.. всеки път като видя тук .. и все има писано за коли .. Мариа умишлено направи забележка и премести мненията ви в нова тема.. хайде да уважим нейните усилия (защото е супер дусадно да местиш толкова мнения) и да започним да обсъждаме коли в другата тема.. :/

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Да е доволен от избора си, да я кара с кеф, другото няма значение. Аз сега като започнах шофьорските и всяка кола ми се вижда добра за каране, но принципите ми за кола си остават завинаги. Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
Защо като говорите за жени имате впредвид и визирате само момиченцата в тийнейджърска възраст?

Не съм съгласен с теб, заради личния ми опит. Бившата ми приятелка е на 31 г. Ще я цитирам-"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим". Сега ходи с женения си началник чех, който взима около 7 000 на месец и я води по летни и зимни курорти. Къде съм тръгнал аз с мойте 1 200 нето. Question Question Question

Отговорете с цитат
Мнение  
Чичо Скрудж написа:
dreamer7 написа:
Защо като говорите за жени имате впредвид и визирате само момиченцата в тийнейджърска възраст?

Не съм съгласен с теб, заради личния ми опит. Бившата ми приятелка е на 31 г. Ще я цитирам-"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим". Сега ходи с женения си началник чех, който взима около 7 000 на месец и я води по летни и зимни курорти. Къде съм тръгнал аз с мойте 1 200 нето. Question Question Question

Абе тряя да се праиш на беден Wink аз така прая и кат видя че не ми харесват портфейла а мене тогава може да има връзка повече от 2 седмици Wink
Или искаше да се похвалиш че зимаш 1200 Laughing недей ги казва тия неща винаги ще се намери някой да си помисли че се хвалиш Wink

Мнение  
Чичо Скрудж написа:
dreamer7 написа:

Ми не е ли възможно освен да е по- платежоспособен, да е и по- умен (все пак и е началник- за нея поне е умен), пък ако е и по- красив... Rolling Eyes

Мнение  
M@R#@ написа:
Чичо Скрудж написа:
dreamer7 написа:

Ми не е ли възможно освен да е по- платежоспособен, да е и по- умен (все пак и е началник- за нея поне е умен), пък ако е и по- красив... Rolling Eyes

Пък и ако по умее да изтъква нейните достойнства... не е случаен изразът "Любовта на жените минава през ушите.".. Wink

Мнение  
Пък и ако по умее да изтъква нейните достойнства... не е случаен изразът "Любовта на жените минава през ушите.".. Wink[/quote]

Именно!
Ние жените обичаме да чуваме, че сме най-хубавите, най-добрите, независимо в какво, най- най..... Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, нито богат. Мария преди време беше казала, че най-силният мускул в човешкото тяло, е езикът, и е точно така.

Отговорете с цитат
Мнение  
M@R#@ написа:
Чичо Скрудж написа:
dreamer7 написа:

Обикновенно много пари, не означават "СУПЕР" мъж (с всички качества), както и обратното...

7000лв. на месец са си сериозни парички, а и поста, не една ами две ще има Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
Пък и ако по умее да изтъква нейните достойнства... не е случаен изразът "Любовта на жените минава през ушите.".. Wink

Именно!
Ние жените обичаме да чуваме, че сме най-хубавите, най-добрите, независимо в какво, най- най..... Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, нито богат. Мария преди време беше казала, че най-силният мускул в човешкото тяло, е езикът, и е точно така.[/quote]

А защо си мислите, че мъжът със 1200 лева заплата не може да изтъква нейните достойнства и не я обгръща с внимание. Прочетете поста внимателно!
"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим!"

Отговорете с цитат
Мнение  
max_paine написа:
Цитат:

Именно!
Ние жените обичаме да чуваме, че сме най-хубавите, най-добрите, независимо в какво, най- най..... Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, нито богат. Мария преди време беше казала, че най-силният мускул в човешкото тяло, е езикът, и е точно така.

А защо си мислите, че мъжът със 1200 лева заплата не може да изтъква нейните достойнства и не я обгръща с внимание. Прочетете поста внимателно!
"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим!"[/quote]

Ааааа, това последното не съм го козвала никъде! Нещо не си разбрал. Естествено че може - точно това съм написала виж по-добре: "Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, НИТО БОГАТ. "

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми не може ли просто да се е влюбило момичето... Rolling Eyes
....да се е влюбило в мъж, който я кара да се чувства по различен начин... Rolling Eyes

И много ме дразнят мъже, които СЛЕД като се разделят с една жена и тя си намери друг, веднага решават, че е заради парите (ако случайно другия вади повече)..
Като че ли като тя е била с него- той е бил тоя, дето е изкарвал най- много в света (или в БГ. или в областта, или в общината им поне)...

Има, разбира се, такива жени..
Ама, мъже- вие си избирате жените...
И след известно време заедно си проличава кой какво иска от връзката..Ако нещо не ви харесва- сменяйте я..
Ако не я сменяте- не се оплаквайте...

Мнение  
M@R#@ написа:
И след известно време заедно си проличава кой какво иска от връзката..Ако нещо не ви харесва- сменяйте я..
Ако не я сменяте- не се оплаквайте...

Точно така!!! Браво!

Мнение  
Aхх от мускулите пак на пачките се хвърлихме.. Ах този материален свят.... Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
И много ме дразнят мъже, които СЛЕД като се разделят с една жена и тя си намери друг, веднага решават, че е заради парите (ако случайно другия вади повече)..
Като че ли като тя е била с него- той е бил тоя, дето е изкарвал най- много в света (или в БГ. или в областта, или в общината им поне)...

Ако не я сменяте- не се оплаквайте...[/quote]

Не знам защо си мислиш, че аз съм решил,че ме е оставила заради парите и се дразниш от това. То просто си е истина, защото пък предният и приятел взимаше доста по-малко от мен и постоянно се караха поради тази причина(не се хваля с това колко взимам, каквото мнение имаше в горните постове, защото не смятам че заплатата, каквато и да е тя трябва да бъде повод за хвалба, а и моята не е кой знае колко голяма, че да се хваля, просто го писах като факт). За това дали той е по-красив мненията ще са различни, един би казал да, а друг не. За по-умното не мога да кажа. Между другото останахме с най-добри чувства един към друг и не сме си прекратили отношенията.

Отговорете с цитат
Мнение  
Мисля си, че времето ще покаже дали това е твоето момиче...Животът твори много странни неща Very Happy

Напишете отговор Страница 10 от 19
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети