|
Страница 10 от 19
|
| Автор |
Съобщение |
DARGON
Потребител
|
Жаки .. много е яко изкл. мн уважавам МИТСУБИШИ но като мудел по ме кефи .. Лансър-а .. по яко изглежда..
Но хора хайде стига де.. всеки път като видя тук .. и все има писано за коли .. Мариа умишлено направи забележка и премести мненията ви в нова тема.. хайде да уважим нейните усилия (защото е супер дусадно да местиш толкова мнения) и да започним да обсъждаме коли в другата тема.. :/
|
| Пет Фев 15, 2008 8:12 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
Да е доволен от избора си, да я кара с кеф, другото няма значение. Аз сега като започнах шофьорските и всяка кола ми се вижда добра за каране, но принципите ми за кола си остават завинаги.
|
| Съб Фев 16, 2008 10:47 pm |
|
 |
Чичо Скрудж
Потребител
|
|
| Сря Мар 12, 2008 11:39 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Чичо Скрудж написа:dreamer7 написа:Защо като говорите за жени имате впредвид и визирате само момиченцата в тийнейджърска възраст?
Не съм съгласен с теб, заради личния ми опит. Бившата ми приятелка е на 31 г. Ще я цитирам-"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим". Сега ходи с женения си началник чех, който взима около 7 000 на месец и я води по летни и зимни курорти. Къде съм тръгнал аз с мойте 1 200 нето. 
Абе тряя да се праиш на беден  аз така прая и кат видя че не ми харесват портфейла а мене тогава може да има връзка повече от 2 седмици
Или искаше да се похвалиш че зимаш 1200  недей ги казва тия неща винаги ще се намери някой да си помисли че се хвалиш
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Мар 12, 2008 11:43 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
|
| Сря Мар 12, 2008 11:55 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
|
| Чет Мар 13, 2008 6:28 am |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
Пък и ако по умее да изтъква нейните достойнства... не е случаен изразът "Любовта на жените минава през ушите."..  [/quote]
Именно!
Ние жените обичаме да чуваме, че сме най-хубавите, най-добрите, независимо в какво, най- най..... Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, нито богат. Мария преди време беше казала, че най-силният мускул в човешкото тяло, е езикът, и е точно така.
|
| Чет Мар 13, 2008 7:05 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
M@R#@ написа:Чичо Скрудж написа:dreamer7 написа:Защо като говорите за жени имате впредвид и визирате само момиченцата в тийнейджърска възраст?
Не съм съгласен с теб, заради личния ми опит. Бившата ми приятелка е на 31 г. Ще я цитирам-"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим". Сега ходи с женения си началник чех, който взима около 7 000 на месец и я води по летни и зимни курорти. Къде съм тръгнал аз с мойте 1 200 нето. 
Ми не е ли възможно освен да е по- платежоспособен, да е и по- умен (все пак и е началник- за нея поне е умен), пък ако е и по- красив... 
Обикновенно много пари, не означават "СУПЕР" мъж (с всички качества), както и обратното...
7000лв. на месец са си сериозни парички, а и поста, не една ами две ще има
|
| Чет Мар 13, 2008 10:08 am |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Цитат:Пък и ако по умее да изтъква нейните достойнства... не е случаен изразът "Любовта на жените минава през ушите.".. Wink
Именно!
Ние жените обичаме да чуваме, че сме най-хубавите, най-добрите, независимо в какво, най- най..... Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, нито богат. Мария преди време беше казала, че най-силният мускул в човешкото тяло, е езикът, и е точно така.[/quote]
А защо си мислите, че мъжът със 1200 лева заплата не може да изтъква нейните достойнства и не я обгръща с внимание. Прочетете поста внимателно!
"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим!"
|
| Чет Мар 13, 2008 11:04 am |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
max_paine написа:Цитат:Пък и ако по умее да изтъква нейните достойнства... не е случаен изразът "Любовта на жените минава през ушите.".. Wink
Именно!
Ние жените обичаме да чуваме, че сме най-хубавите, най-добрите, независимо в какво, най- най..... Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, нито богат. Мария преди време беше казала, че най-силният мускул в човешкото тяло, е езикът, и е точно така.
А защо си мислите, че мъжът със 1200 лева заплата не може да изтъква нейните достойнства и не я обгръща с внимание. Прочетете поста внимателно!
"Страхотен мъж си-коректен, внимателен, грижовен, но трябва да се разделим!"[/quote]
Ааааа, това последното не съм го козвала никъде! Нещо не си разбрал. Естествено че може - точно това съм написала виж по-добре: "Мъжът, който може да ни го казва, не е нужно да е нито много красив, НИТО БОГАТ. "
|
| Чет Мар 13, 2008 11:15 am |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Ми не може ли просто да се е влюбило момичето...
....да се е влюбило в мъж, който я кара да се чувства по различен начин...
И много ме дразнят мъже, които СЛЕД като се разделят с една жена и тя си намери друг, веднага решават, че е заради парите (ако случайно другия вади повече)..
Като че ли като тя е била с него- той е бил тоя, дето е изкарвал най- много в света (или в БГ. или в областта, или в общината им поне)...
Има, разбира се, такива жени..
Ама, мъже- вие си избирате жените...
И след известно време заедно си проличава кой какво иска от връзката..Ако нещо не ви харесва- сменяйте я..
Ако не я сменяте- не се оплаквайте...
_________________ VAE VICTIS
|
| Чет Мар 13, 2008 1:05 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
M@R#@ написа:Има, разбира се, такива жени..
И след известно време заедно си проличава кой какво иска от връзката..Ако нещо не ви харесва- сменяйте я..
Ако не я сменяте- не се оплаквайте...
Точно така!!! Браво!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Мар 13, 2008 1:16 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Aхх от мускулите пак на пачките се хвърлихме.. Ах този материален свят....
|
| Чет Мар 13, 2008 1:23 pm |
|
 |
Чичо Скрудж
Потребител
|
И много ме дразнят мъже, които СЛЕД като се разделят с една жена и тя си намери друг, веднага решават, че е заради парите (ако случайно другия вади повече)..
Като че ли като тя е била с него- той е бил тоя, дето е изкарвал най- много в света (или в БГ. или в областта, или в общината им поне)...
Има, разбира се, такива жени..
Ако не я сменяте- не се оплаквайте...[/quote]
Не знам защо си мислиш, че аз съм решил,че ме е оставила заради парите и се дразниш от това. То просто си е истина, защото пък предният и приятел взимаше доста по-малко от мен и постоянно се караха поради тази причина(не се хваля с това колко взимам, каквото мнение имаше в горните постове, защото не смятам че заплатата, каквато и да е тя трябва да бъде повод за хвалба, а и моята не е кой знае колко голяма, че да се хваля, просто го писах като факт). За това дали той е по-красив мненията ще са различни, един би казал да, а друг не. За по-умното не мога да кажа. Между другото останахме с най-добри чувства един към друг и не сме си прекратили отношенията.
|
| Чет Мар 13, 2008 2:55 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
Мисля си, че времето ще покаже дали това е твоето момиче...Животът твори много странни неща
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Чет Мар 13, 2008 3:12 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Пон Дек 01, 2008 11:02 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 10 от 19
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|