| Автор |
Съобщение |
Чичо Скрудж
Потребител
|
maria написа:Мисля си, че времето ще покаже дали това е твоето момиче...Животът твори много странни неща 
Определено не мисля, че е моето, но пък когато бяхме заедно прекарвахме страхотно. Продължаваме напред
|
| Чет Мар 13, 2008 3:22 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Не можеш да се сърдиш на някой, защото се стреми към по- висок стандарт на живот...
Както ти сам каза- продължаваш напред и това е...
_________________ VAE VICTIS
|
| Чет Мар 13, 2008 4:34 pm |
|
 |
Чичо Скрудж
Потребител
|
M@R#@ написа:Не можеш да се сърдиш на някой, защото се стреми към по- висок стандарт на живот...
Доколкото си спомням никъде в постовете си не съм казвал, че се сърдя. Винаги съм смятал, че човек трябва да се стреми към по-добро. Просто споделих личния си опит!
|
| Чет Мар 13, 2008 4:55 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Чичо Скрудж написа:M@R#@ написа:Не можеш да се сърдиш на някой, защото се стреми към по- висок стандарт на живот...
Доколкото си спомням никъде в постовете си не съм казвал, че се сърдя. Винаги съм смятал, че човек трябва да се стреми към по-добро. Просто споделих личния си опит!
ОК..
_________________ VAE VICTIS
|
| Чет Мар 13, 2008 5:34 pm |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
Maraton4o написа:AWE as puk naposleduk podo4uvam 4e haresvali leko zakrugleni i s bireni 6kembeta
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.
потребителят е предупреден чрез ЛС !
mod : sporting_
_________________ Танците са вертикална проява на хоризонтални желания
|
| Пон Мар 17, 2008 12:12 pm |
|
 |
sladurkaaa
Потребител
|
sporting_ написа:Maraton4o написа:AWE as puk naposleduk podo4uvam 4e haresvali leko zakrugleni i s bireni 6kembeta
1.9 Забранено е писането с латински букви (както теми така и заглавия), както и заместването на букви като “Ч”, “Ш” и др. с други означения като “4”,”6” и др… Постовете, които нарушават правилото ше бъдат модерирани, а потребителите известявани чрез Лично Съобщение.
Къде го чуваш това???
_________________ Just SmilEee  ))
|
| Пон Мар 17, 2008 5:48 pm |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
sladurkaaa написа:sporting_ написа:Maraton4o написа:AWE as puk naposleduk podo4uvam 4e haresvali leko zakrugleni i s bireni 6kembeta
Къде го чуваш това??? 
аз му изтрих поста просто го цитирах да стане ясно за какво става въпрос
_________________ Танците са вертикална проява на хоризонтални желания
|
| Пон Мар 17, 2008 7:02 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
|
| Сря Мар 19, 2008 11:01 pm |
|
 |
Iveto_kn
|
Аз лично не харесвам момчета с много муслули.Трябва да имат нали,ама не чак толкова, колкото повечето момчета имат ,защото на някой не им отива определено според мен!!!
|
| Пет Апр 04, 2008 9:08 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
Iveto_kn написа:Аз лично не харесвам момчета с много муслули.Трябва да имат нали,ама не чак толкова, колкото повечето момчета имат ,защото на някой не им отива определено според мен!!! 
Така е, не му отива на някое джудже да е мощно набито... смешно е
|
| Пет Апр 04, 2008 9:22 pm |
|
 |
nin4eto
Потребител
Местожителство: София
|
ДА вярно е че жените се заглеждат по мъже с хубава физика защото когато един мъж изглежда добре привлича вниманието/както и една жена/. Лично аз смятам, че физиката е важна , но по важно е мъжа просто да се поддържа.Например да не позволява да има бирено коремче,косми,пъпки или да мирише зле.Канара или обикновенно момче важно е да се грижи за себе си и за собственото си самочувствие. Това си личи и жените го забелязват.Трябва да има повече уверени в себе си мъже защото напоследък комплексарите станаха много....  Дали ще има много мусколи или просто ще поддържа спретнат вид си е вече въпрос на лична преценка на мъжа.
Това е на първо време за физическата част на нещата после идва поведението и тн. Един мъж колкото и да е красив в тялото или лицето , ако не умее да се държи нормално в обществото.... е пълна нула! Забелязвам в залата хубави на вид момчета, а се държат като простаци/пъшкат, оригват се, събличат се/като си мислят, че ще привлекат вниманието на жените. Наистина го привличат, но всяват отващение, а не възхищение!
Относно парите и колите искам да кажа, че напоследък доста мъже се извиняват с това, че жените гледат парите и за това не могат да си намерят приятелка.Това е първият признак за неувереност и комплекс.После се сдухват и даже не опитват да се заговорят с някоя жена защото мислят, че тя ще ги отреже защото не са способни да й подарят кабрио примерно.За това момичетата тръгват с богатите защото те са по-смели и правят първата крачка./Казвам го от наблюденията ми над мои приятелки/.За това накрая хубавите ябълки прасетата ги ядат. Влизам в положението на един мъж и си давам сметка, че и аз не бих искала да ме отрежат, но пък ако не опитам как ще разбера?  Така, че напред и нагоре пичове и няма да се спичате защото ще ви надушим
| Пон Апр 07, 2008 10:33 am |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
@nin4eto
Намали размера на изображението в подписа си!
|
| Пон Апр 07, 2008 11:30 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
MindDriver написа:@nin4eto
Намали размера на изображението в подписа си! 
що бе?!?да намаля ли и аз моето
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Пон Апр 07, 2008 8:37 pm |
|
 |
dreamer7
Потребител
|
Чакайте де, това може да е не просто подпис, може да е самата тя. Момичето иска да се похвали, а вие..........
_________________ "Животът не се измерва с броя вдишвания, а с пътите, когато дъхът ви е спирал."
По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
|
| Пон Апр 07, 2008 8:49 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
|
|
| Пон Апр 07, 2008 8:50 pm |
|
 |