Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 12 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Следваща
Жените предпочитат мускулести мъже
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
dreamer7 написа:
Чакайте де, това може да е не просто подпис, може да е самата тя. Момичето иска да се похвали, а вие.......... Wink

Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
nin4eto написа:
ДА вярно е че жените се заглеждат по мъже с хубава физика защото когато един мъж изглежда добре привлича вниманието/както и една жена/. Лично аз смятам, че физиката е важна , но по важно е мъжа просто да се поддържа.Например да не позволява да има бирено коремче,косми,пъпки или да мирише зле.Канара или обикновенно момче важно е да се грижи за себе си и за собственото си самочувствие. Това си личи и жените го забелязват.Трябва да има повече уверени в себе си мъже защото напоследък комплексарите станаха много....Sad Дали ще има много мусколи или просто ще поддържа спретнат вид си е вече въпрос на лична преценка на мъжа.
Това е на първо време за физическата част на нещата после идва поведението и тн. Един мъж колкото и да е красив в тялото или лицето , ако не умее да се държи нормално в обществото.... е пълна нула! Забелязвам в залата хубави на вид момчета, а се държат като простаци/пъшкат, оригват се, събличат се/като си мислят, че ще привлекат вниманието на жените. Наистина го привличат, но всяват отващение, а не възхищение!
Относно парите и колите искам да кажа, че напоследък доста мъже се извиняват с това, че жените гледат парите и за това не могат да си намерят приятелка.Това е първият признак за неувереност и комплекс.После се сдухват и даже не опитват да се заговорят с някоя жена защото мислят, че тя ще ги отреже защото не са способни да й подарят кабрио примерно.За това момичетата тръгват с богатите защото те са по-смели и правят първата крачка./Казвам го от наблюденията ми над мои приятелки/.За това накрая хубавите ябълки прасетата ги ядат. Влизам в положението на един мъж и си давам сметка, че и аз не бих искала да ме отрежат, но пък ако не опитам как ще разбера? Smile Така, че напред и нагоре пичове и няма да се спичате защото ще ви надушим Wink

Евала за тоя коментар, просто е невероятен! Относно размера на подписа ти, аз ти позволявам да е толкова голям за другите незнам!
Браво за готиния коментар prayer prayer prayer

Мнение  
За съжаление не съм аз на подписа... Confused НО! натам отивам защото сега съм на хранителен режим и тичам като луда на пътеката. Ефекта е видим, но винаги има какво да се желае. Като стана готина ще си сложа в подписа моя снимка до тогава се наслаждавайте на мацката защото е най-яката Ya winkles

ами ако това на аватара си ти , доста си приличате Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Webhaker --взе ми думите.Аз дори вчера като видях един пост на nin4eto си помислих че е тя.Чак сега разбирам,че тва на подписа и не е тя.Иначе аз не мисля,че една жена,която не се занимава с културизъм трябва да изглежда така.Според мен е грубои прекалено мускулесто.Другите кво мисклите за тва,защото гледам,че и sladurkaaa иска да прави мускули... Confused --да не е няква нова тенденция...
П.П. А относно поста на Nin4eto,аз мисля,че и в момента си готина така че може и сега да си сложиш своя снимка за подпис Wink

Последната промяна е направена от scorpion на Чет Апр 10, 2008 10:34 am; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
а мускули щели да правят не ги слушаи : ) според мен е мн трудно някоя жена да направи мускули при положение че пие Л - карнитин и иска да отслабва..

Мнение  
определено не обичам момичета с мускули харесвам сладки момичета Embarassed малко по-ниски от мен ако може и с хубаво тяло което не означава мн мускули или пък да си клечка Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
webhaker написа:
определено не обичам момичета с мускули харесвам сладки момичета Embarassed малко по-ниски от мен ако може и с хубаво тяло което не означава мн мускули или пък да си клечка Wink

таината е в деколтето Razz Laughing

Мнение  
не издавай тва е мъжка тайна Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
мацката на подписа е ПЕРФЕКТНА! Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
мацката на подписа е ПЕРФЕКТНА! Cool

Хмм...аз мога да поспоря за мацката на подписа Wink Страшна е и то много обаче я гледам и коремът,бедрата и ръцете не ме кефят...Много силно са изразени и на мен тва не ми харесва,обаче в никакъв случай не мога да кажа че тва парче не е перфектно,но има и ПО-ПО Wink

Мнение  
На мен пък точно коремът много ми харесва - обожавам хубави коремни мускули при жена. Жалко, че моят никога няма да стане такъв. На мен например не ми харесват прасците й - много са изразени.

По-добре на хората в устата, отколкото в краката.
Отговорете с цитат
Мнение  
Моника Бранд когато беше малко по млада имаше перфекното тяло според мен, не че сега е зле! Не гледайте кой какво прави със себе си, някой искат мускули други искат друго секи е различен и както се казва за всеки влак си има пътници. Аз харесвам стегнати жени високи поне колкото мен със стегнати крака и да имат поне малко релеф по тялото. Гледам повечето момичета се "напъхват" в някъкви тесни дънки колкото да си оправят формата и отгоре им излезли паласките (някой с повече някой с по малко) това никак не ме кефи.

Мнение  
Цитат:
Webhaker --взе ми думите.Аз дори вчера като видях един пост на nin4eto си помислих че е тя.Чак сега разбирам,че тва на подписа и не е тя.Иначе аз не мисля,че една жена,която не се занимава с културизъм трябва да изглежда така.Според мен е грубои прекалено мускулесто.Другите кво мисклите за тва,защото гледам,че и sladurkaaa иска да прави мускули... --да не е няква нова тенденция...
П.П. А относно поста на Nin4eto,аз мисля,че и в момента си готина така че може и сега да си сложиш своя снимка за подпис
Embarassed Embarassed Embarassed Благодаря за мнението. На аватара съм аз ама не си приличам на живо с мадамата от подписа. Като нея няма да стана точно защото не пия нищто още.Сега съм на фаза мускули и като съм доволна почвам да пия добавки за чистене Smile

В класа има един хап,взимащ стероиди от около 2 години (преди това има 2 години "чист" фитнес,но не е видял резултат).И въпреки че няма нормално общуване с момичетата,днес като му се наложи да си смени фанелката очите им изпадаха.Изглежда така:

Така че е пределно ясно какво харесват момичетата,но освен тялото много важен е характера и държанието- да умееш да накараш човека с теб да се чувства добре.

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 12 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети