| Автор |
Съобщение |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
здравейте на всички,а има ли тема,какви жени,харесват мъжете?  да чуем и тяхното мнение на силният пол.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Чет Юни 12, 2008 12:11 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
аз харесвам жени с по-голяма гръдна обиколка от мен
|
| Чет Юни 12, 2008 12:54 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
FLORINA написа:здравейте на всички,а има ли тема,какви жени,харесват мъжете? да чуем и тяхното мнение на силният пол.
Има такава тема  , но жените трябва да ги търсиш около колите.....сещаш ли се коя е темата
_________________ Забрави, че “така правят другите”.
|
| Чет Юни 12, 2008 12:57 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
|
| Чет Юни 12, 2008 12:59 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
повечето жени си мислят че за мъжете са по-важни тялото.То просто създава първото впечатление.Характера,и начина на мислене са по-важни (освен ако не говорим за връзка за една нощ).
Естествено слабите жени с добри пропорции радват окото.
|
| Чет Юни 12, 2008 1:14 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
Ultra написа:повечето жени си мислят че за мъжете са по-важни тялото.То просто създава първото впечатление.Характера,и начина на мислене са по-важни (освен ако не говорим за връзка за една нощ).
радвам се,че има мъжете с правилно мнение,да не гледат само външният вид,макар,че той също от значение,типа-радост за око. както ти го написа. моите наблюдения,че такива мъже,които ценят истински жена,са рядкост,затова и толкова ценни. моят външен вид обаче много ми пречи и заблуждава хората. все се забиват с погледи само от горе и не правят труда,да оценят истинските ми достойнства. а на мен ужасно ми обидно и понякога се ядосвам дори. имам късмет за хубостта,но за мен по важно да ценят човешките ми качества. аз винаги поставям на първо място красота на душата! а другото- един плюс към всичко това.
|
| Чет Юни 12, 2008 1:35 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Много ми е трудно да опиша точно какви жени харесвам. Съвкупност от добра физика, приятно излъчване и малко повече акъл в главата биха ме привлякли. Много мразя инфантилни жени. Направо..
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Чет Юни 12, 2008 1:36 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
max_paine написа:Много ми е трудно да опиша точно какви жени харесвам. Съвкупност от добра физика, приятно излъчване и малко повече акъл в главата биха ме привлякли. Много мразя инфантилни жени. Направо..
аз също мисля,че излъчване е по силно от студена красота.
|
| Чет Юни 12, 2008 1:38 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Няма нищо по възбуждащо от жена с топли кафяви очи и силно излъчване..
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Чет Юни 12, 2008 1:49 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
аз много харесвам жената на маркус рул това е точно мои тип жена
|
| Чет Юни 12, 2008 1:54 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
моят цвят на очи непостоянен,наглася се към грима ми,облекло,но най много към времето вън. а дори и към настроението ми. ако съм ядосана,става по зелен цвят,спокойна сини. някой път тъмно виолетов почти. не ми трябват лещи.
|
| Чет Юни 12, 2008 1:58 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
aGGeSSive` написа:аз много харесвам жената на маркус рул това е точно мои тип жена
ох това е гигант мъж,но и жена му, май здрава работа....
|
| Чет Юни 12, 2008 2:02 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
маркус рул пуши цигари
|
| Чет Юни 12, 2008 2:04 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
FLORINA написа:Ultra написа:повечето жени си мислят че за мъжете са по-важни тялото.То просто създава първото впечатление.Характера,и начина на мислене са по-важни (освен ако не говорим за връзка за една нощ).
радвам се,че има мъжете с правилно мнение,да не гледат само външният вид,макар,че той също от значение,типа-радост за око. както ти го написа. моите наблюдения,че такива мъже,които ценят истински жена,са рядкост,затова и толкова ценни. моят външен вид обаче много ми пречи и заблуждава хората. все се забиват с погледи само от горе и не правят труда,да оценят истинските ми достойнства. а на мен ужасно ми обидно и понякога се ядосвам дори. имам късмет за хубостта,но за мен по важно да ценят човешките ми качества. аз винаги поставям на първо място красота на душата! а другото- един плюс към всичко това. 
FLORINA-добре дошла в клуба...дам...кофти е тва с външноста и наистина писва...ама някак си свикнах с тва след като започнаха и жени да ме свалят
_________________ No one can be so so like me...
|
| Чет Юни 12, 2008 2:04 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
 благодаря scorpion
ооо това за жени,се уплаших направо,че ми сваляха повече и от мъже,ама що за предложения съм получавала,чак почивки и екскурзии с бизнес дами. не очаквах да има толкова обратни жени,горките мъже.
|
| Чет Юни 12, 2008 2:07 pm |
|
 |
|
|