Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 15 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Жените предпочитат мускулести мъже
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
здравейте на всички,а има ли тема,какви жени,харесват мъжете? Very Happy да чуем и тяхното мнение на силният пол.

Отговорете с цитат
Мнение  
аз харесвам жени с по-голяма гръдна обиколка от мен Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
FLORINA написа:
здравейте на всички,а има ли тема,какви жени,харесват мъжете? Very Happy да чуем и тяхното мнение на силният пол.

Има такава тема Very Happy , но жените трябва да ги търсиш около колите.....сещаш ли се коя е темата Wink

Мнение  
maria написа:
FLORINA написа:

Има такава тема Very Happy , но жените трябва да ги търсиш около колите.....сещаш ли се коя е темата Wink

да

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
повечето жени си мислят че за мъжете са по-важни тялото.То просто създава първото впечатление.Характера,и начина на мислене са по-важни (освен ако не говорим за връзка за една нощ).
Естествено слабите жени с добри пропорции радват окото.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
повечето жени си мислят че за мъжете са по-важни тялото.То просто създава първото впечатление.Характера,и начина на мислене са по-важни (освен ако не говорим за връзка за една нощ).

радвам се,че има мъжете с правилно мнение,да не гледат само външният вид,макар,че той също от значение,типа-радост за око. както ти го написа. моите наблюдения,че такива мъже,които ценят истински жена,са рядкост,затова и толкова ценни. моят външен вид обаче много ми пречи и заблуждава хората. все се забиват с погледи само от горе и не правят труда,да оценят истинските ми достойнства. а на мен ужасно ми обидно и понякога се ядосвам дори. имам късмет за хубостта,но за мен по важно да ценят човешките ми качества. аз винаги поставям на първо място красота на душата! а другото- един плюс към всичко това. Razz

Мнение  
Много ми е трудно да опиша точно какви жени харесвам. Съвкупност от добра физика, приятно излъчване и малко повече акъл в главата биха ме привлякли. Много мразя инфантилни жени. Направо..

Мнение  
max_paine написа:
Много ми е трудно да опиша точно какви жени харесвам. Съвкупност от добра физика, приятно излъчване и малко повече акъл в главата биха ме привлякли. Много мразя инфантилни жени. Направо..

аз също мисля,че излъчване е по силно от студена красота.

Мнение  
Няма нищо по възбуждащо от жена с топли кафяви очи и силно излъчване..

Мнение  
аз много харесвам жената на маркус рул това е точно мои тип жена

Отговорете с цитат
Мнение  
моят цвят на очи непостоянен,наглася се към грима ми,облекло,но най много към времето вън. а дори и към настроението ми. ако съм ядосана,става по зелен цвят,спокойна сини. някой път тъмно виолетов почти. не ми трябват лещи. Laughing

Мнение  
aGGeSSive` написа:
аз много харесвам жената на маркус рул това е точно мои тип жена

ох това е гигант мъж,но и жена му, май здрава работа.... Shocked

Мнение  
маркус рул пуши цигари

Мнение  
FLORINA написа:
Ultra написа:

радвам се,че има мъжете с правилно мнение,да не гледат само външният вид,макар,че той също от значение,типа-радост за око. както ти го написа. моите наблюдения,че такива мъже,които ценят истински жена,са рядкост,затова и толкова ценни. моят външен вид обаче много ми пречи и заблуждава хората. все се забиват с погледи само от горе и не правят труда,да оценят истинските ми достойнства. а на мен ужасно ми обидно и понякога се ядосвам дори. имам късмет за хубостта,но за мен по важно да ценят човешките ми качества. аз винаги поставям на първо място красота на душата! а другото- един плюс към всичко това. Razz

FLORINA-добре дошла в клуба...дам...кофти е тва с външноста и наистина писва...ама някак си свикнах с тва след като започнаха и жени да ме свалят Very Happy

Мнение благодаря scorpion 
ооо това за жени,се уплаших направо,че ми сваляха повече и от мъже,ама що за предложения съм получавала,чак почивки и екскурзии с бизнес дами. не очаквах да има толкова обратни жени,горките мъже. Crying or Very sad

Напишете отговор Страница 15 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети