| Автор |
Съобщение |
scorpion
Потребител
|
 Re: благодаря scorpion
FLORINA написа:ооо това за жени,се уплаших направо,че ми сваляха повече и от мъже,ама що за предложения съм получавала,чак почивки и екскурзии с бизнес дами. не очаквах да има толкова обратни жени,горките мъже. 
 За тва си права...и поне мъжете когато те свалят първо започват някъв разговор...абе все се започва с думи...а жените  те ...при тях няма думи има действия...
_________________ No one can be so so like me...
|
| Чет Юни 12, 2008 2:22 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
Gr4
Потребител
Местожителство: Видин/Бургас
|
scorpion написа:
мъжете когато те свалят първо започват някъв разговор...абе все се започва с думи...а жените те ...при тях няма думи има действия...
в такъв случай, би ли описала перфектната свалка... според теб
_________________ We're Gonna Pump 'Till We DIE!
|
| Чет Юни 12, 2008 2:27 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Gr4 написа:scorpion написа:
мъжете когато те свалят първо започват някъв разговор...абе все се започва с думи...а жените те ...при тях няма думи има действия...
в такъв случай, би ли описала перфектната свалка... според теб
Оооо не бих могла...абсолютно всичко си зависи от мъжа,който те сваля...може в един случай да ме подразни дадения мъж, ако ме докосне,а в друг случай може да ми е изключително приятно...
|
| Чет Юни 12, 2008 2:32 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
Местожителство: млечен път
|
 моето мнение.
за перфектна свалка,всеки пак ще има своите принципи. едни ще харесват супер класическа и интелигентна свалка,други по свободна и щура. зависи от настроение и характера на човек. важното обаче, да бъде без пошлости и много простотии.
_________________ постоянство спорт и правилно хранене
|
| Чет Юни 12, 2008 2:33 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
ако се усети химия между двамата и тръпка,това е перфектна свалка. мъжете обаче, също харесват внимание от жени,смели свалки от тяхна страна. но да е с достойнство и без прекаляване.
|
| Чет Юни 12, 2008 2:37 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
aGGeSSive` написа:аз много харесвам жената на маркус рул това е точно мои тип жена
aGGeSSive,много ми е интересно да разбера защо и какво точно харесваш в тази жена...
|
| Чет Юни 12, 2008 2:39 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Жените много обичат да слушат.. И то не какви да е приказки. Ако умееш да говориш на една жена по начин, по който и харесва, няма да и е неприятно когато я докосваш (лично мнение от скромният ми иначе опит с жените)
_________________ Something for your mind, your body and your soul....
|
| Чет Юни 12, 2008 2:49 pm |
|
 |
maria
Модератор
|
max_paine написа:Жените много обичат да слушат.. И то не какви да е приказки. Ако умееш да говориш на една жена по начин, по който и харесва, няма да и е неприятно когато я докосваш (лично мнение от скромният ми иначе опит с жените) 
 На мен ми се струва, че само се правят, че обичат да слушат  Повече обичат да говорят и някой да ги слуша.
_________________ Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език - Тери Пратчет
|
| Чет Юни 12, 2008 2:52 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
има такава поговорка-Жените обичат с ушите,а мъжете с очи.
|
| Чет Юни 12, 2008 2:53 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Цитат:
Twisted Evil На мен ми се струва, че само се правят, че обичат да слушат Laughing Повече обичат да говорят и някой да ги слуша. Wink
Да обичат да говорят. Това вече е друг етап от запознанството
|
| Чет Юни 12, 2008 2:56 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
Хехехе...първото впечатление...за мен тое най-важно...ако за пръв път видя даден мъж и с нещо ме подразни,после и светец да е,и най-красивия мъж на света да е,изобщо не може да ме впечатли с каквото и да е било...сякаш на челото му пише ''дразнител''...
|
| Чет Юни 12, 2008 3:08 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
scorpion написа:Хехехе...първото впечатление...за мен тое най-важно...ако за пръв път видя даден мъж и с нещо ме подразни,после и светец да е,и най-красивия мъж на света да е,изобщо не може да ме впечатли с каквото и да е било...сякаш на челото му пише ''дразнител''...
о и аз така. по статистика на жената и трябват две минути за преценка. на мен точно и един поглед достатъчен.
|
| Чет Юни 12, 2008 3:10 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Именно поради тази статистика повечето преценки на жените са доста грешни според мен.
|
| Чет Юни 12, 2008 3:21 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
aGGeSSive` написа:аз много харесвам жената на маркус рул това е точно мои тип жена
предполагам, че си само по шегувал. дори се надявам
|
| Чет Юни 12, 2008 3:22 pm |
|
 |
FLORINA
Потребител
|
max_paine написа:Именно поради тази статистика повечето преценки на жените са доста грешни според мен. 
по принцип, човек се опознава с времето и доказва своите качества. но първото впечатление, определено играе голяма роля.
|
| Чет Юни 12, 2008 3:24 pm |
|
 |
|
|