|
Страница 3 от 18
|
| Автор |
Съобщение |
M@R#@
Тренер
|
JAKI написа:M@R#@ написа:Е, как няма да се интересувам, като съм си харесала един модел..
Пък и на тебе, ако ти подарят BMW- какво- ще го върнеш ли...? 
Значи и ти си от тези дето търсят някой да им купи BMW а ?
Е не си ли ме виждал нощем с едно фенерче да обикалям и да търся...
А сега сериозно: Не, аз нищо не търся..
И мисля, че подаръка е според възможностите, а за любим човек харчиме винаги най- много...
И ако някой ти подари нещо скъпо, то това нещо е скъпо само за тебе- за него/нея е нещо, което може да си позволи...
Тъпо е и е смешно да се отъждествяваш със сума, особено с голяма сума, защото за 40- 50 000 знаеш ли с колко жени/ мъже може да бъде този, който е решил да направи този подарък само и специално на тебе...
Няма секс, който да струва толкова...
P.S. А BMW-то, което съм си харесала е 4 пъти по толкова...
_________________ VAE VICTIS
|
| Вто Окт 23, 2007 4:48 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
JAKI
Тренер
|
M@R#@ написа:JAKI написа:M@R#@ написа:Е, как няма да се интересувам, като съм си харесала един модел..
Пък и на тебе, ако ти подарят BMW- какво- ще го върнеш ли...? 
Значи и ти си от тези дето търсят някой да им купи BMW а ?
Е не си ли ме виждал нощем с едно фенерче да обикалям и да търся...
А сега сериозно: Не, аз нищо не търся..
И мисля, че подаръка е според възможностите, а за любим човек харчиме винаги най- много...
И ако някой ти подари нещо скъпо, то това нещо е скъпо само за тебе- за него/нея е нещо, което може да си позволи...
Тъпо е и е смешно да се отъждествяваш със сума, особено с голяма сума, защото за 40- 50 000 знаеш ли с колко жени/ мъже може да бъде този, който е решил да направи този подарък само и специално на тебе...
Няма секс, който да струва толкова...
P.S. А BMW-то, което съм си харесала е 4 пъти по толкова... 
На тебе приятелят ти ако ти подари последен модел Мерцедес ще го приемеш ли ?
|
| Вто Окт 23, 2007 4:57 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Да..
Предпочитам да е кабрио, по- мощничко и цвета и кожения салон искам аз да си ги избера...
|
| Вто Окт 23, 2007 5:05 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
|
| Вто Окт 23, 2007 5:08 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
В грешка си  100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...
Но пък няма нищо лошо в това да искат и да си мечтаят...
|
| Вто Окт 23, 2007 5:10 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
M@R#@ написа:В грешка си 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...
В случая говорим за жените , мъжете също искат последен модел коли но си ги купуват сами ,ако имат такива възможности , а жените си мечтаят някой богат мъж да им ги купи там е разликата.
Много са малко жените които си купуват сами последен модел коли и много са малко жените ,които купуват последен модел кола на мъж. В повечето случа е обратното.
Последната промяна е направена от JAKI на Вто Окт 23, 2007 5:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Вто Окт 23, 2007 5:16 pm |
|
 |
zob40
Потребител
Местожителство: в залата
|
|
| Вто Окт 23, 2007 5:17 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
JAKI написа:M@R#@ написа:В грешка си 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...
В случая говорим за жените , мъжете също искат последен модел коли но си ги купуват сами ,ако имат такива възможности , а жените си мечтаят някой богат мъж да им ги купи там е разликата.
Много са малко жените които си купуват сами последен модел коли и много са малко жените ,които купуват последен модел кола на мъж. В повечето случа е обратното.

Много са малко и мъжете, които купуват последен модел кола на жена...
Но както ти каза- "жените си мечтаят..."
Но това едва ли е толкова важно за жените, защото не се сещам за случай жена да е напуснала мъж, защото не и е купил последен модел кола...
Парите са по- скоро комплекс на мъжете...
|
| Вто Окт 23, 2007 5:33 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
M@R#@ написа:JAKI написа:M@R#@ написа:В грешка си 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...

Но това едва ли е толкова важно за жените, защото не се сещам за случай жена да е напуснала мъж, защото не и е купил последен модел кола...
Значи аз немам комплекси , щото немам кинти
|
| Вто Окт 23, 2007 5:36 pm |
|
 |
JAKI
Тренер
|
|
| Вто Окт 23, 2007 5:40 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
praset написа:M@R#@ написа:JAKI написа:M@R#@ написа:В грешка си 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...

Значи аз немам комплекси , щото немам кинти 
Щастливец си ти  никога няма да се усъмниш, ако една жена е с тебе, че е заради парите..
Последната промяна е направена от M@R#@ на Вто Окт 23, 2007 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Вто Окт 23, 2007 5:40 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
че трабанта не е лоша кола
|
| Вто Окт 23, 2007 5:41 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
RockyBalboa написа:че трабанта не е лоша кола 
To май неможе да се нарече кола по скоро мотепет с 4 гуми.
|
| Вто Окт 23, 2007 5:51 pm |
|
 |
M@R#@
Тренер
|
JAKI написа:M@R#@ написа:JAKI написа:M@R#@ написа:В грешка си 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...

Ти ще излезеш ли с мъж който примерно има трабант ?
Виж сега... трябва да разграничиме нещата  или ще говориме за мене, или за общия случай, защото аз не съм общия случай...
А трабанта единственото му качество ли е...?
Не избирам с кого да изляза според колата му, но мъже примерно с трабанти не ме канят да излизаме...
|
| Вто Окт 23, 2007 5:57 pm |
|
 |
praset
Потребител
|
|
| Вто Окт 23, 2007 6:18 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Юли 19, 2008 7:24 pm | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 3 от 18
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|