Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 4 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Следваща
Жените предпочитат мускулести мъже
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
[quote="JAKI"]
M@R#@ написа:
В грешка си Arrow 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам... Laughing

Но пък няма нищо лошо в това да искат и да си мечтаят...

В случая говорим за жените , мъжете също искат последен модел коли но си ги купуват сами ,ако имат такива възможности , а жените си мечтаят някой богат мъж да им ги купи там е разликата.
Много са малко жените които си купуват сами последен модел коли и много са малко жените ,които купуват последен модел кола на мъж. В повечето случа е обратното.
:wink

Яд ме е за това,но JAKI наистина е прав.Наблюдавам около себе си как момичета зарязват пичове заради лигави богаташчета.Аз никога не съм искала мъж да ми копува BMW.....винаги съм предпочитала Поршета-та Mr. Green Но не мисля,че има нещо лошо в това мъж да ми подари хубава кола или пък жена да подари на мъж кола Wink А ако трябва да си дойдем на темата жените наистина предпочитат мъже с добре поддържени тела не е казано,че трябва да е Шварценегер Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI написа:
djpbs написа:
M@R#@ написа:

Пък и на тебе, ако ти подарят BMW- какво- ще го върнеш ли...? Laughing

ако знаеш от кога търся такава Smile))) Very Happy

охооо ще си имаме двойка във форума , май скоро ще ходим на сватба Razz

само ако станеш кум Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
xxaxaxaaaaaxa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Мнение  
djpbs написа:
JAKI написа:
djpbs написа:
M@R#@ написа:

Пък и на тебе, ако ти подарят BMW- какво- ще го върнеш ли...? Laughing

ако знаеш от кога търся такава Smile))) Very Happy

охооо ще си имаме двойка във форума , май скоро ще ходим на сватба Razz

само ако станеш кум Very Happy

Ти до сега не си ли се женил ?На колко години беше на 30 и няколко май, би трябвало да си женен, не си ли ?
Ама ако не си и ся решиш да се жениш нямаш проблем Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
нз за мусколестите .. както в 1 филм казаха "има момичета които харесват мусколести , други които харесват клиощави трети които харесват отворени четвърти които харесват дебели .. но .. всички харесват богати" хахаа

ето ви едно клипче:
http://zazz.bg/play:74a887e6

Отговорете с цитат
Мнение  
жените подеъзнателно харесват повече мускулестите мъже, гледал съм предавания Wink защото психиката на жената е такава... нормалните жени не тарсят мъж за една вечер, а искат и се нуждаят от сигурност, мускулестия мъж създава "илюзия" за здрава имунна система, жените искат мъжа да има здрава имунна система, за да придаде нужния имунитет на детето... жените макар и несазнателно, мислят за децата си... за това мускулестия мъж е с едни гърди пред клющавия... все пак е въпрос на вкус... но е имало проучване, в което (не съм сигурен но...) някъде към 80% от жените който са подложени на теста, са харесали повече мускулестия мъж... теста е бил следния (не точно така както обеснявам но дано схванете) жените гледат едновременно съвсем непознати мъже, ДВАМА, единия мускулест, другия "нормален"...
Просто подсъзнателно жените харесват мускулестите мъже, това съм го гледал по едно предаване по една програма ама и забравих името... Embarassed

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
[quote="scorpion"]
JAKI написа:
M@R#@ написа:
В грешка си Arrow 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам... Laughing

Но пък няма нищо лошо в това да искат и да си мечтаят...

В случая говорим за жените , мъжете също искат последен модел коли но си ги купуват сами ,ако имат такива възможности , а жените си мечтаят някой богат мъж да им ги купи там е разликата.
Много са малко жените които си купуват сами последен модел коли и много са малко жените ,които купуват последен модел кола на мъж. В повечето случа е обратното.
:wink

Яд ме е за това,но JAKI наистина е прав.Наблюдавам около себе си как момичета зарязват пичове заради лигави богаташчета.Аз никога не съм искала мъж да ми копува BMW.....винаги съм предпочитала Поршета-та Mr. Green Но не мисля,че има нещо лошо в това мъж да ми подари хубава кола или пък жена да подари на мъж кола Wink А ако трябва да си дойдем на темата жените наистина предпочитат мъже с добре поддържени тела не е казано,че трябва да е Шварценегер Wink

много си красива на аватара Heart Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
A ааа мерси много Embarassed Very Happy Полъскана съм!!!!

Мнение  
Yar good

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
ако ще се жените да считаме ли че всички от форума сме поканени на бясно купонясване хахаха Question

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
ХОХО Тамън ми се разпъскаше Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
вие пък...едно момче да не направи комплимент на момиче... Laughing

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
rnmt написа:
вие пък...едно момче да не направи комплимент на момиче... Laughing

сваляч,да не я лашкаш много Laughing То че момичето си е хубаво - хубаво е ама свалките на друго място Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Evil or Very Mad

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Отговорете с цитат
Мнение  
обаче има едно нещо с което мисля че сички ще се съгласите! Тряя да си голям кретен че да купиш на жена последен модел кола!!! Wink

Напишете отговор Страница 4 от 18
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети