| Автор |
Съобщение |
scorpion
Потребител
|
[quote="JAKI"] M@R#@ написа:В грешка си 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...
Но пък няма нищо лошо в това да искат и да си мечтаят...
В случая говорим за жените , мъжете също искат последен модел коли но си ги купуват сами ,ако имат такива възможности , а жените си мечтаят някой богат мъж да им ги купи там е разликата.
Много са малко жените които си купуват сами последен модел коли и много са малко жените ,които купуват последен модел кола на мъж. В повечето случа е обратното.
:wink
Яд ме е за това,но JAKI наистина е прав.Наблюдавам около себе си как момичета зарязват пичове заради лигави богаташчета.Аз никога не съм искала мъж да ми копува BMW.....винаги съм предпочитала Поршета-та  Но не мисля,че има нещо лошо в това мъж да ми подари хубава кола или пък жена да подари на мъж кола  А ако трябва да си дойдем на темата жените наистина предпочитат мъже с добре поддържени тела не е казано,че трябва да е Шварценегер
|
| Вто Окт 23, 2007 8:27 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
djpbs
Потребител
|
|
| Сря Окт 24, 2007 12:18 am |
|
 |
dadas
Потребител
Местожителство: обзор
|
|
| Сря Окт 24, 2007 1:43 am |
|
 |
JAKI
Тренер
|
|
| Сря Окт 24, 2007 10:56 am |
|
 |
DARGON
Потребител
|
нз за мусколестите .. както в 1 филм казаха "има момичета които харесват мусколести , други които харесват клиощави трети които харесват отворени четвърти които харесват дебели .. но .. всички харесват богати" хахаа
ето ви едно клипче:
http://zazz.bg/play:74a887e6
|
| Вто Окт 30, 2007 8:42 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
жените подеъзнателно харесват повече мускулестите мъже, гледал съм предавания  защото психиката на жената е такава... нормалните жени не тарсят мъж за една вечер, а искат и се нуждаят от сигурност, мускулестия мъж създава "илюзия" за здрава имунна система, жените искат мъжа да има здрава имунна система, за да придаде нужния имунитет на детето... жените макар и несазнателно, мислят за децата си... за това мускулестия мъж е с едни гърди пред клющавия... все пак е въпрос на вкус... но е имало проучване, в което (не съм сигурен но...) някъде към 80% от жените който са подложени на теста, са харесали повече мускулестия мъж... теста е бил следния (не точно така както обеснявам но дано схванете) жените гледат едновременно съвсем непознати мъже, ДВАМА, единия мускулест, другия "нормален"...
Просто подсъзнателно жените харесват мускулестите мъже, това съм го гледал по едно предаване по една програма ама и забравих името...
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 8:49 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
[quote="scorpion"] JAKI написа:M@R#@ написа:В грешка си 100% не само от жените, ами и от мъжете искат последен модел коли, ама няма кой да им ги купи и който може- си купува сам...
Но пък няма нищо лошо в това да искат и да си мечтаят...
В случая говорим за жените , мъжете също искат последен модел коли но си ги купуват сами ,ако имат такива възможности , а жените си мечтаят някой богат мъж да им ги купи там е разликата.
Много са малко жените които си купуват сами последен модел коли и много са малко жените ,които купуват последен модел кола на мъж. В повечето случа е обратното.
:wink
Яд ме е за това,но JAKI наистина е прав.Наблюдавам около себе си как момичета зарязват пичове заради лигави богаташчета.Аз никога не съм искала мъж да ми копува BMW.....винаги съм предпочитала Поршета-та Но не мисля,че има нещо лошо в това мъж да ми подари хубава кола или пък жена да подари на мъж кола А ако трябва да си дойдем на темата жените наистина предпочитат мъже с добре поддържени тела не е казано,че трябва да е Шварценегер 
много си красива на аватара
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 8:49 pm |
|
 |
scorpion
Потребител
|
A ааа мерси много  Полъскана съм!!!!
_________________ No one can be so so like me...
|
| Вто Окт 30, 2007 9:06 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 9:20 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
ако ще се жените да считаме ли че всички от форума сме поканени на бясно купонясване хахаха
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 9:39 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
ХОХО Тамън ми се разпъскаше
|
| Вто Окт 30, 2007 10:10 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
вие пък...едно момче да не направи комплимент на момиче...
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:13 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
rnmt написа:вие пък...едно момче да не направи комплимент на момиче... 
сваляч,да не я лашкаш много  То че момичето си е хубаво - хубаво е ама свалките на друго място
|
| Вто Окт 30, 2007 10:16 pm |
|
 |
rnmt
Модератор
|
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:19 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
обаче има едно нещо с което мисля че сички ще се съгласите! Тряя да си голям кретен че да купиш на жена последен модел кола!!!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:21 pm |
|
 |
|
|