Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 5 от 19
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Следваща
Жените предпочитат мускулести мъже
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
обаче има едно нещо с което мисля че сички ще се съгласите! Тряя да си голям кретен че да купиш на жена последен модел кола!!! Wink

Много ясно ! Особено некое БМВ или мерцедес с V12 - секи стълб е неин Laughing Laughing Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
RockyBalboa написа:
обаче има едно нещо с което мисля че сички ще се съгласите! Тряя да си голям кретен че да купиш на жена последен модел кола!!! Wink

хаха напълно съгласен...с риск да ви прозвуча като човек с изкривено мислене ше ви споделя че според мен една жена е истинска жена ако държи на мъжа си във всякакви ситуации, и ако мъжа пропадне...и тя заедно с него Twisted Evil

Последната промяна е направена от rnmt на Вто Окт 30, 2007 10:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
RockyBalboa написа:

Много ясно ! Особено некое БМВ или мерцедес с V12 - секи стълб е неин Laughing Laughing Laughing

не става въпрос само за колата, ама за какво да дава толкова много пари заради няква тъпа пу*ка дето след 2 мсеца ще си намери някои по богат и ще изтърчи след него!?!?!
НА ЖЕНА ПО СКЪП ПОДАРЪК ОТ 100/200 ЛВ НИКОГА НЯМА ДА КУПЯ!!!

Мнение  
RockyBalboa написа:

защото ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА КАРАТ... и ще я потроши Laughing Laughing Laughing предпочитам да си купя на мен колата а нея само да я возя Laughing Laughing Laughing

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Точно и това си помислих Wink Зависи ако ми е гадже дори и да ги имам в излишък парите няма да и купя,но вече ако ми е жена наистина ще и купя нещо да няма проблеми по пътя.Моита движи с некъф опел астра 94та и само ме Юрка за нова ама скоро няма да и зема Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
роки, за мен не е важна цената... ако тя гледа материалната стойност, по добре я разкарай... аз например нямам много пари за скъпи подараци на приятелката ми, но много обичам да и правя подараци... подарявам и неща който по принцип не са ЦЕННОСТИ, но тя се радва много, а и си личи че наистина се радва, а покрай нея аз се радвам повече.. така че според мен е грешка да казваш някаква парична граница... не 100-200 ами трябва за 2лв подарак да и купиш но да знаеш какъв и да и го купиш от сърце и тя ще се радва... ако не се радва ЗАМИСЛИ СЕ ДАЛИ СИ С ПРАВИЛНОТО МОМИЧЕ Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
роки, за мен не е важна цената... ако тя гледа материалната стойност, по добре я разкарай... аз например нямам много пари за скъпи подараци на приятелката ми, но много обичам да и правя подараци... подарявам и неща който по принцип не са ЦЕННОСТИ, но тя се радва много, а и си личи че наистина се радва, а покрай нея аз се радвам повече.. така че според мен е грешка да казваш някаква парична граница... не 100-200 ами трябва за 2лв подарак да и купиш но да знаеш какъв и да и го купиш от сърце и тя ще се радва... ако не се радва ЗАМИСЛИ СЕ ДАЛИ СИ С ПРАВИЛНОТО МОМИЧЕ Wink

...

Последната промяна е направена от RockyBalboa на Сря Окт 31, 2007 9:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
роки наистина шапка ти свалям че и подаряваш цветя и шоколади prayer според мен е излишно от скъпи бижута.. е ако наистина има повод и имаш паричките... а пак малко смешничко ми се струва тя да ти подарява добавки Laughing това да не е намек че тя иска да станеш по як Laughing шегичка....... вие си знаете Smile Smile Smile

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
...

Последната промяна е направена от RockyBalboa на Сря Окт 31, 2007 9:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Мнение  
роки за 100-200 лева можеш да и купиш една разбита жигула изгнила от всякъде или някои москвич ! Поне ако я потроши да не ти е жал Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
роки за 100-200 лева можеш да и купиш една разбита жигула изгнила от всякъде или някои москвич ! Поне ако я потроши да не ти е жал Laughing

да бе да!!! да ме зареже Laughing Laughing

Мнение  
RockyBalboa написа:
Anapolon написа:

да бе да!!! да ме зареже Laughing Laughing

абе я си и купуваи букети и шоколади и я вози и въобще не и даваи да застава зад волана Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Оффф да бе абе я малко се упраите нали ва знам така говорите ама като доиде 6те и купувате ама 4ак пушак са дига не се праите ! Laughing

Мнение  
еми ще се копува да, все пак са женени хората Smile все пак тези жени ги радват, ако не могат по един подарак да им купят... те са си ги избирали, не съм аз Wink Laughing абе важното е всичко да си е ок Razz

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
аз не сам женен,опазил ме бог Laughing Laughing Laughing

Напишете отговор Страница 5 от 19
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети