| Автор |
Съобщение |
Anapolon
Модератор
|
|
| Вто Окт 30, 2007 10:23 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
rnmt
Модератор
|
RockyBalboa написа:обаче има едно нещо с което мисля че сички ще се съгласите! Тряя да си голям кретен че да купиш на жена последен модел кола!!! 
хаха напълно съгласен...с риск да ви прозвуча като човек с изкривено мислене ше ви споделя че според мен една жена е истинска жена ако държи на мъжа си във всякакви ситуации, и ако мъжа пропадне...и тя заедно с него
Последната промяна е направена от rnmt на Вто Окт 30, 2007 10:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ _______
| |
| O
|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:27 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Anapolon написа:RockyBalboa написа:обаче има едно нещо с което мисля че сички ще се съгласите! Тряя да си голям кретен че да купиш на жена последен модел кола!!! 
Много ясно ! Особено некое БМВ или мерцедес с V12 - секи стълб е неин 
не става въпрос само за колата, ама за какво да дава толкова много пари заради няква тъпа пу*ка дето след 2 мсеца ще си намери някои по богат и ще изтърчи след него!?!?!
НА ЖЕНА ПО СКЪП ПОДАРЪК ОТ 100/200 ЛВ НИКОГА НЯМА ДА КУПЯ!!!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:28 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
Местожителство: Кърджали
|
RockyBalboa написа:обаче има едно нещо с което мисля че сички ще се съгласите! Тряя да си голям кретен че да купиш на жена последен модел кола!!! 
защото ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА КАРАТ... и ще я потроши  предпочитам да си купя на мен колата а нея само да я возя
_________________ James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich, Robert Trujillo...
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:31 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
Точно и това си помислих  Зависи ако ми е гадже дори и да ги имам в излишък парите няма да и купя,но вече ако ми е жена наистина ще и купя нещо да няма проблеми по пътя.Моита движи с некъф опел астра 94та и само ме Юрка за нова ама скоро няма да и зема
|
| Вто Окт 30, 2007 10:31 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
роки, за мен не е важна цената... ако тя гледа материалната стойност, по добре я разкарай... аз например нямам много пари за скъпи подараци на приятелката ми, но много обичам да и правя подараци... подарявам и неща който по принцип не са ЦЕННОСТИ, но тя се радва много, а и си личи че наистина се радва, а покрай нея аз се радвам повече.. така че според мен е грешка да казваш някаква парична граница... не 100-200 ами трябва за 2лв подарак да и купиш но да знаеш какъв и да и го купиш от сърце и тя ще се радва... ако не се радва ЗАМИСЛИ СЕ ДАЛИ СИ С ПРАВИЛНОТО МОМИЧЕ
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:34 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
metal_forever11 написа:роки, за мен не е важна цената... ако тя гледа материалната стойност, по добре я разкарай... аз например нямам много пари за скъпи подараци на приятелката ми, но много обичам да и правя подараци... подарявам и неща който по принцип не са ЦЕННОСТИ, но тя се радва много, а и си личи че наистина се радва, а покрай нея аз се радвам повече.. така че според мен е грешка да казваш някаква парична граница... не 100-200 ами трябва за 2лв подарак да и купиш но да знаеш какъв и да и го купиш от сърце и тя ще се радва... ако не се радва ЗАМИСЛИ СЕ ДАЛИ СИ С ПРАВИЛНОТО МОМИЧЕ 
...
Последната промяна е направена от RockyBalboa на Сря Окт 31, 2007 9:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 10:56 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
роки наистина шапка ти свалям че и подаряваш цветя и шоколади  според мен е излишно от скъпи бижута.. е ако наистина има повод и имаш паричките... а пак малко смешничко ми се струва тя да ти подарява добавки  това да не е намек че тя иска да станеш по як  шегичка....... вие си знаете
Metallica FOREVER!!!
|
| Вто Окт 30, 2007 11:00 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
...
Последната промяна е направена от RockyBalboa на Сря Окт 31, 2007 9:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
|
| Вто Окт 30, 2007 11:03 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
роки за 100-200 лева можеш да и купиш една разбита жигула изгнила от всякъде или някои москвич ! Поне ако я потроши да не ти е жал
|
| Вто Окт 30, 2007 11:17 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
Anapolon написа:роки за 100-200 лева можеш да и купиш една разбита жигула изгнила от всякъде или някои москвич ! Поне ако я потроши да не ти е жал 
да бе да!!! да ме зареже
|
| Вто Окт 30, 2007 11:21 pm |
|
 |
Anapolon
Модератор
|
|
| Вто Окт 30, 2007 11:27 pm |
|
 |
dadas
Потребител
Местожителство: обзор
|
Оффф да бе абе я малко се упраите нали ва знам така говорите ама като доиде 6те и купувате ама 4ак пушак са дига не се праите !
_________________ Нестава само с ХИМИЯ иска се Ядене и Тренировки
|
| Вто Окт 30, 2007 11:36 pm |
|
 |
metal_forever11
Потребител
|
еми ще се копува да, все пак са женени хората  все пак тези жени ги радват, ако не могат по един подарак да им купят... те са си ги избирали, не съм аз  абе важното е всичко да си е ок
Metallica FOREVER!!!
|
| Сря Окт 31, 2007 12:07 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
|
аз не сам женен,опазил ме бог
|
| Сря Окт 31, 2007 12:15 am |
|
 |
|
|