Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 14
Иди на страница 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Следваща
Жените предпочитат мускулести мъже
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Жените предпочитат мускулести мъже 
Мускулестите млади мъже имат шанс да си намерят повече сексуални партньорки от по-малко изваяните представители на силния пол, предаде Ройтерс, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Калифорнийския университет в Лос Анджелис.

Данните от проучването показват, че мускулите на мъжете въздействат така, както пищните опашки на пауните - привличат женски екземпляри, търсещи полово зрели партньори.

"Жените са предразположени да харесват мускулести мъже", казва авторът на изследването Дейвид Фредерик.

Повечето досегашни изследвания са посветени на това кои женски физически характеристики са най-привлекателни за мъжете и кои професионални качества на мъжете впечатляват най-много жените. Проучванията върху предпочитанията на жените са по-малко.

Резултатите от предишни изследвания показват, че за жените по-привлекателни са финансовият потенциал и готовността за обвързване на мъжете.

Данните от настоящето изследване обаче сочат, че от значение са физическите характеристики. Когато става за дума за флирт, жените предпочитат мускулестите мъже, защото ги намират за по-сексапилни. Когато търсят сериозен партньор обаче, представителките на нежния пол стават подозрителни към притежателите на големи бицепси, защото те не се вписват в представите им за романтика. БТА

Отговорете с цитат
Мнение  
Правилно , ами мускулести мъже ще харесват , няма да харесват хърбаляци я . Razz

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
ако не беше така нямаше да почвам да ходя на фитнес че какъвто съм хърбав... Embarassed
BTW: от една седмица ходя на фитнес и гърдите ми се оформиха малко Wink

Отговорете с цитат
Мнение Жените предпочитат мускулести мъже 
ЕВРИКА Exclamation Idea Laughing

Мнение Re: Жените предпочитат мускулести мъже 
Аз си мислих , че откривам топлата вода...
Laughing Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
много ясно че ще харесват такива като нас. да няма да харесват някви хърби с който като легнат и кат се качат отгоре и тоя от долу да се изгуби Laughing Laughing Laughing
шегичка Wink
да не се засегнат начиещите ей Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Разбира се, 4е няма нищо по хубаво, от едно поддържано, тренирано, релефно,силно, сексапилно...мммммъжко тяло Razz

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре че,се сетих навреме да тренирам и сега резултата е налице ама момичетата-не много Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Ще се намерят, всичко виждат те Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
еми да - всичко трябва да е балансирано...
жените харесват мускулести мъже,а мъжете харесват слаби жени Laughing
друго си е да си сто и много кг,и като дойде някое момиченце 45кг да си го разнасяш навсякъде Wink или за "здравей" да я вдигнеш като купата на републиканското по културизъм и да я нацелуваш Laughing
предполагам че ценителите от мъжката част яко ще ме подкрепят Wink

Мнение  
FitMax` написа:
еми да - всичко трябва да е балансирано...
жените харесват мускулести мъже,а мъжете харесват слаби жени Laughing
друго си е да си сто и много кг,и като дойде някое момиченце 45кг да си го разнасяш навсякъде Wink или за "здравей" да я вдигнеш като купата на републиканското по културизъм и да я нацелуваш Laughing
предполагам че ценителите от мъжката част яко ще ме подкрепят Wink

аз па харесвам жени с по голяма гръдна от мойта. Laughing Embarassed Cool

Мнение  
Харесват те ... парите и лъскавите коли... като и го осигориш и друго почват да харесват ама затфа няма как да откажеш да им го осигуриш Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
абе хора 4е те харесват мусколести маже на мен не ми остава врема за гаджето ве само ве4ер

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Някои харесват,но повечето си тарсат 50-60 годишни с яко кинти Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Anapolon написа:
Някои харесват,но повечето си тарсат 50-60 годишни с яко кинти Wink

Глупости.. Arrow Повечето си търсят мускулести, 30- 40 годишни с "яко кинти"... Laughing

Напишете отговор Страница 1 от 14
Иди на страница 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети