Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
ЗАПЕК
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение ЗАПЕК 
Здравейте.
Имам голям проблем от много време (2 години вече).
Страдам от запек нищо не ми помага освен Зарсена билковите, но и те почнаха да не действат, стремя се да наблягам на плодове и зеленчуци и по леки храни, но уви резултата е нулев, чуствам се ужасно и просто понякога ми идва да оставя всичко и да изчезна завинаги Sad . Моля да ми помогнете как да се справя с този проблем.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДАВИТЕЛНО! Exclamation

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
моя съвет е да се храниш често(5-6пъти) и по малко

Отговорете с цитат
Мнение  
пробвах и този вариянт и пак нямаше ефект..... мина цяла седмица без да посетя тоалетната и накрая пак почнах зарсена

Отговорете с цитат
Мнение  
Пробвай с това, фибри са:
BODY FIBRO FUEL

Мнение  
Смятам че съвета на maria ще ти е много от полза. А има и много други положителни страни тази добавка.

Отговорете с цитат
Мнение  
ама те нещата не стават като с магическа пръчка!ти си помогни с препаратите,но режима продължавай да си го спазваш постоянно,а не след една седмица да се откажеш и...не става!

Отговорете с цитат
Мнение  
какъв режим? в опаковката ли е .. дали няма прекалено да ме разхлаби цял ден съм навън и ще ми е малко трудно, обичам да се храня 2 3 пъти на ден само, не съм от тези които могат да ядът по 5 пъти, не че не искам просто стомахът не ми позволява прекалено много газове се получават и ми е много неудобно рядко ям преди да изляза някаде чакам да се пребера.. ужасно е просто на никои не го пожелавам.

Отговорете с цитат
Мнение  
целия проблем ти е в хранителния режим в това което ядеш!какво имаш предвид под "леки храни"?

Отговорете с цитат
Мнение  
риба пилешко месо салати - домати краставици червено зеле.. такива работи

Отговорете с цитат
Мнение  
добре.включи и млечни продукти и пробвай да се храниш по-често.и не се притеснявай от това което мария ти препоръча,няма да те разкара толкова,просто ще ти подобри перисталтиката Wink успех!

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре, така ще направя и ще пиша като видя резултата, интересува ме само ако се получат газове какво да правя и какво да пия еспумизан дали ще ми помогне..... БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ПОМОЩА Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
нямам опит!немога да споделя Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
summer__ написа:
Добре, така ще направя и ще пиша като видя резултата, интересува ме само ако се получат газове какво да правя и какво да пия еспумизан дали ще ми помогне..... БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЗА ПОМОЩА Smile

Еспумизан, Мезин Форте, въглен ако искаш. Аз до сега само въглена съм пробвал и наистина дейста, освобождава натрупалите се газови и чувството за тежест в корема след храна.

Отговорете с цитат
Мнение  
Lemsa е прав за хранителния режим, макар че аз също ям 1-2 пъти за деня. Embarassed А пиеш ли вода достатъчно, защото и това е фактор при твоя проблем.
Знам, че и кивито помага на някои хора.
Колкото до газовете, поне от тази хранителна добавка не съм забелязала подобен ефект, но пак трябва повече вода. Very Happy

Мнение  
Когато на мен ми се подуе коремът, изпивам чаша горещо прясно мляко и след 30 мин всичко е ОК. Пробвай,при много хора действа и повече горещи и течни храни трябва да приемаш,не само сухи.Има хубави билкови чайове,които пия и ми помагат--в аптеките колкото искаш Wink

Напишете отговор Страница 1 от 2
Иди на страница 1, 2  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети