Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 3 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
ЗА маниаци на тема сила.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
На диалект е глицирин иначе се пише Глицерин

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Ясно мерси отивам да си зема няколко шишенца

Отговорете с цитат
Мнение  
O_U_T_L_A_W_Z написа:
Безвредно? Екдистил го пишат,че не е на срероидна основа,но не ми се вярва...
Може ли да ме убедите в обратното...(Сравняват го с най-мощните стероиди,явно има защо).
Екдостерона е сходен с анаболните стероиди,нормално е да се увеличава силата(това е деиствието им)...
А и като прибавим КГТ и другите неща,няма как да не се повиши силата и мускулната маса...
Не съм фен на този подход,ако има желаещи нека да го пробват...
Искам да попитам понеже тоя пич казва че Екдистила е на стероидна основа има ли нещо което да се пие за сила което да не е на стероидна основа и да не вреди по никъкъв начин на организма и да не се появяват никакви странични ефекти от него

Отговорете с цитат
Мнение  
ECDY-STEEL не е на стероидна основа

Отговорете с цитат
Мнение  
и все пак има разногласия и не мога да съм сигурен за това кажете нещо за сила което не е вредно аз до колкото знам креатина е за сила ако не греша[/quote]

креатинът дава сила прав си . но но когато изпих 2 опаковки екди стеел тогава бях наи силен до момента

Мнение  
hitman написа:
и все пак има разногласия и не мога да съм сигурен

Kaкви разногласия ве човек,това е продукт на който са правени тестове и изследвания.Ако имаше в него стероиди нямаше да е на пазара.

Отговорете с цитат
Мнение  
почистих темата от ненужни постове и спам

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
препоръчайте някаква марка качествен креатин и кое е по-добро за сила да вземам само креатин или да вземам на експлод-CGT

Отговорете с цитат
Мнение  
hitman написа:
препоръчайте някаква марка качествен креатин и кое е по-добро за сила да вземам само креатин или да вземам на експлод-CGT

Неусещаш ли че тук не е мястото за въпросите ти.
aGGeSSive` маи цялата трета страница е за триене.

Отговорете с цитат
Мнение  
Ultra написа:
hitman написа:

а къде е мястото нали темата се казва за маниаци на тема сила и аз питам точно какво да взимам за сила

Отговорете с цитат
Мнение  
hitman написа:
Ultra написа:
hitman написа:

а къде е мястото нали темата се казва за маниаци на тема сила и аз питам точно какво да взимам за сила

ЕТО ГО ОТГОВОРА:
Тук ще ви опиша един метод за драстично повишаване на силата. Ще се опитам да бъда максимално подробен. За това ще ви помоля да се въздържите от излишни коментари. Нека да публикуват мнение само хора които са опитали комбинацията или имащи съществени въпроси.
Така схемата:
7 дена употребявате Екдистил по схемата 5 мг 20 -екдизоне на всеки 10 килограма собствено тегло. Това изразена в капсули е за 60 килограмов човек 8 капс, за 80 кг 12 капсули и така.
След 7 дневния прием добавяте непосредствено преди тренировката 8-10 гр CGT и 50 мл Глицерин. Двете неща се пият само преди тренировка по следния метод. 40 минути преди тренировка изпивате CGT и от там започвате на всеки 10 минути да изпивате 10 мл глицирин с 100 мл вода. Премана глицирина в дозите е приблизителен дали сте изпили 8 или 10 мл не толкова важно , важно е да приемете цялата доза.
Екдистила продължавате да си го пиете всеки ден поне 30 дена а допълнителната комбинация само преди тренировка. Глицерин има във всяка аптека и шишенцето струва около 80 стотинки.
Преди да понете схемата запишете силовите си постижения във всички движения които ви интересуват и после споделете разликата. Разлика ще има още на първата тренировка ако сте спазили точно схемата. А драстичното увеличаване на силата заедно с добър хранителен режим идеизтвието на съставките от сулементи ще донесат и покачване на мускулната маса, за сужаление то няяма да доиде толкова бързо като силата.

Отговорете с цитат
Мнение  
bgtrener написа:
hitman написа:
Ultra написа:
hitman написа:

ЕТО ГО ОТГОВОРА:
Тук ще ви опиша един метод за драстично повишаване на силата. Ще се опитам да бъда максимално подробен. За това ще ви помоля да се въздържите от излишни коментари. Нека да публикуват мнение само хора които са опитали комбинацията или имащи съществени въпроси.
Така схемата:
7 дена употребявате Екдистил по схемата 5 мг 20 -екдизоне на всеки 10 килограма собствено тегло. Това изразена в капсули е за 60 килограмов човек 8 капс, за 80 кг 12 капсули и така.
След 7 дневния прием добавяте непосредствено преди тренировката 8-10 гр CGT и 50 мл Глицерин. Двете неща се пият само преди тренировка по следния метод. 40 минути преди тренировка изпивате CGT и от там започвате на всеки 10 минути да изпивате 10 мл глицирин с 100 мл вода. Премана глицирина в дозите е приблизителен дали сте изпили 8 или 10 мл не толкова важно , важно е да приемете цялата доза.
Екдистила продължавате да си го пиете всеки ден поне 30 дена а допълнителната комбинация само преди тренировка. Глицерин има във всяка аптека и шишенцето струва около 80 стотинки.
Преди да понете схемата запишете силовите си постижения във всички движения които ви интересуват и после споделете разликата. Разлика ще има още на първата тренировка ако сте спазили точно схемата. А драстичното увеличаване на силата заедно с добър хранителен режим идеизтвието на съставките от сулементи ще донесат и покачване на мускулната маса, за сужаление то няяма да доиде толкова бързо като силата.
добре така да бъде просто мислех че на никого няма да навредя като задам няколко въпроса

Отговорете с цитат
Мнение  
a как деиства глицерина какво прави Rolling Eyes та ти дава сила

Отговорете с цитат
Мнение  
vankatamen написа:
a как деиства глицерина какво прави Rolling Eyes та ти дава сила

Глицерин

Глицерина е безцветна трудноподвижна течност, по - тежка от водата. Има сладък вкус, който е дал и тривиалното му наименование (от гр. гликерос- сладникав ). Сладникавият вкус се дължи на натрупването на хидроксилни групи в молекулата на съединението. Във водата глицеролът се разтваря във всяко отношение, нещо повече, той е хигроскопичен. Затова, прибавен към смеси, ги прави по-трудно съхливи. Например глицеролът се прибавя в кремове за ръце и др.

Ако на 1, 2, 3- трихлоропропан се действа с водна пара, протича процес, който може да се представи с уравнението:

С3H5Cl3 + 3HOH → C3H5(OH)3 + 3HCl(глицерол)

От тази синтеза се вижда, че глицеролът може да се разглежда като получен от пропан, в молекулата на който по един водороден атом при всеки въглероден е заместен с хидроксилна група. Понеже глицеролът съдържа хидроксилни групи, той също е алкохол, но за разлика от етиловия, той е многовалентен алкохол. Както при етиловият алкохол хидроксилните групи са функционалните групи на това съединение.
За организма глицеролът е безвреден. Използва се в хранително-вкусовата промишленост. Той се прибавя към бонбоните с пълнеж. Глицеролът не дразни кожата. Той поддържа влажността на тютюна. Използва се и в полиграфията и в текстилната промишленост. Интересно е приложението на глицероловият тринитрат, по-известен като нитроглицерин. Той се използва като експлозив за производството на динамит, както и в медицината като лекарство.

Използва се в производството или обработката на:

* взривни вещества (виж нитроглицерин);
* кожа;
* хартия;
* като компонент на антифриза;
* при някои лепила;
* козметика и сапун;
* при сладкарските изделия и алкохолни напитки (като хранителна добавка E422)

Поздрав за всички моралисти и вегетарианци Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
мерси аз тва съм го 4ел но не разбрах как деиства на тялото малко съм зле с тая тема за клетките там Embarassed

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 3 от 5
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети