Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Защо изостава растежът на ръцете
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Защо изостава растежът на ръцете 
za6to rasteza na racete mi izostava v sravnenie s drugi 4asti ot tialoto.kak da si zabarzam metabolizma kazete niakoi preparat za tova

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Две правила на форума не са спазани! Предлагам този потрепител да си ходи!!!

Мнение  
RockyBalboa написа:
Две правила на форума не са спазани! Предлагам този потрепител да си ходи!!!

Напълно съгласен! Е, писна ми да пишат на латинеца, да пускат вече пуснати теми, да не четат и да искат всичко на готово. Неотделяме внимание на всеки по отделно, това да не са с*кс услуги по телефона? Laughing (ебаси примера,ама си е така)

Отговорете с цитат
Мнение  
Има една фраза: " Винаги давай втори шанс на хората, но никога не давай трети". Все пак ceco222 би могъл да прочете правилата и да ги спазва оттук нататък. Много хора забравят да прочетат правилата, но после се съобразяват с тях Very Happy

Мнение  
Даже и аз преди време кат влезнах за пръв път в форум някакъв и писах си на латиница докат не започнаха да ми се карат и чак тогава ми светна , тъй че/.....

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Дайте шанс на човека да се поправи ако не-"резнете му главата" Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Постовете са от м. март, поправил се е човекът Very Happy

Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети