Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За добавките на Американ Нутришън
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За добавките на Американ Нутришън 
Значи на един познат братму е в америка и му испраща такива добавки ...та искам да ви питам некой ползвал ли ги е и ако ги е ...какви са впечатлениата от тях

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: За добавките на Американ Нутришън 
Dimitar Hadjiev написа:
Значи на един познат братму е в америка и му испраща такива добавки ...та искам да ви питам некой ползвал ли ги е и ако ги е ...какви са впечатлениата от тях

За American Sport Nutrition ли става въпрос ?

Отговорете с цитат
Мнение  
Да Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Та ... пробвал ли ги е някой ...щото мисля да си взема техни продукти..ако са добри

Отговорете с цитат
Мнение  
Ми аз все още не съм ги пробвал , но мисля в скоро време да ги пробвам . Не знам ти на каква цена ще ги купиш, но и тука в България цените не им са хич лоши , дори са си доста добре като цена дано и качеството да е добро .

Отговорете с цитат
Мнение  
Ами проверих в нета... и 1200 грама е 59 лв маи беше..има и 11к кофа 400 лв тва е за суроватачен протеин..
на мен тоя човек ми дава 1 кг за 35 лв гейнера за 25.. за другите неща още не сам питал..но ще си зема протеин,креатин,амино и аргинин

Отговорете с цитат
Мнение  
мислех да си зема гейнер ...ама ме е страх да не се омазна много ...идва лято се пак Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Продуктите са им добри от няколко месеца пия тяхния протеин и съм много доволен,плюс STAMINA от която също останах доволен,специално за протеините на ASN качество+цена е най добрия и изгоден вариант на пазара за мамента

Отговорете с цитат
Мнение  
Dimitar Hadjiev написа:
мислех да си зема гейнер ...ама ме е страх да не се омазна много ...идва лято се пак Smile

ако искаш натурална мускулна маса маса не трябва да се притесняваш от гейнера той е един незаменимите суплементи нужни за прогресиращо покачване на м. маса Cool

Отговорете с цитат
Мнение  
JAKI как мислиш да заменя протеина с гейнер и да си взема креатин,амино и аргинин.Но кое от джете да избера ..суроватката или гейнера..(целта ми е маса)...Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Dimitar Hadjiev написа:
JAKI как мислиш да заменя протеина с гейнер и да си взема креатин,амино и аргинин.Но кое от джете да избера ..суроватката или гейнера..(целта ми е маса)...Smile

Кажи все пак някакви размери ,години Question

Отговорете с цитат
Мнение  
ами занимавам се с фитнес от 5 месеца...преди тва пак сам тренирал имам един лост вкащи ...бесех се на него от време на време..братовчет ми има лежанка там щанги и думбели и тама сам тренирал ама малко.. са сериозно от 5 месеца хода на фитнес като сам пропуснал само 1 тренировка за граб Smile
Значи на 20 години сам..84 кг
Градна обиколка ми е около 111 отпуснат
рака 39

Отговорете с цитат
Мнение  
Висок сам около 183-4 забравих да спомена Smile..та какво да исбера протеин или гейнер... ??

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети