|
Страница 1 от 1
|
| Автор |
Съобщение |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
 За и против натуралния бодибилдинг
Здравейте,
Понеже не видях подобна тема в нашия форум, а четох подобна в друг, искам да заформим лека дискусия на тема "Натурално трениране и бодибилдинг". Какво мислите - дали трябва да се тренира натурално или не? Какви са плюсовете и минусите на това трениране? Нека всеки да даде мнение. Мерси
|
| Пет Мар 14, 2008 2:09 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
M@R#@
Тренер
|
Всеки сам си решава...
Все едно да питаш "за" или "против" пластичната хирургия, "за" или "против" безразборния секс и т.н....
Общо взето нещата стоят по един и същ начин- хем те е страх, хем те е яд..
 Страх те е, като знаеш какво може да стане, а те е яд като гледаш тези, които не ги е страх как изглеждат и какво правят...
Така че- всеки сам си решава...
А лично съм "ЗА" информираното поемане на риска..
_________________ VAE VICTIS
|
| Пет Мар 14, 2008 2:20 pm |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
Направи го като анкета
*ЗА
*Против
аз лично мисля че нищо не пречи да вземеш анаболни стероиди но трябва да знеш кога, как , колко и защо! неможе да се зобят хора с по 2 месеца стаж в залата, трябва преди това да имаш добра основа!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Пет Мар 14, 2008 2:29 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Цитат:Всеки сам си решава... Very Happy
Все едно да питаш "за" или "против" пластичната хирургия, "за" или "против" безразборния секс и т.н.... Smile
Именно защото всеки сам прави избора исках да знам кой какво е избрал. Просто ми е интересно да разбера кой предпочита да тренира с химия и кой без. Определено не мисля, че хората които не взимат стероиди го правят само защото ги е страх от страничните ефекти, но това е друга тема.
Роки ще направя анкетата идеята е добра
|
| Пет Мар 14, 2008 2:36 pm |
|
 |
ludoto
Потребител
|
аз мисля че човек след като няма намерение да ходи на състезания,а просто иска да направи едно добро тяло по добре да не взима химия,а да потренира малко повечко натурално.аз лично съм против химията.а до колкото за вредата от нея нз каква може да е,за тва по добре да си каже мнението човек които е взимал химия и знае как се е отразила на организма му
|
| Пет Мар 14, 2008 3:18 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Аз съм за натуралното трениране,но всеки сам си решава.Според мен направи нещо колкото можеш по тялото си без химия,за да не се оплакваш после
|
| Пет Мар 14, 2008 3:54 pm |
|
 |
sporting_
Тренер
Местожителство: Zarata grada...
|
натуралното си е натурално .
_________________ Танците са вертикална проява на хоризонтални желания
|
| Пет Мар 14, 2008 3:56 pm |
|
 |
TrOfi
Модератор
|
 Re: За и против натуралният бодибилдинг
max_paine написа:Здравейте,
Понеже не видях подобна тема в нашия форум, а четох подобна в друг, искам да заформим лека дискусия на тема "Натурално трениране и бодибилдинг". Какво мислите - дали трябва да се тренира натурално или не? Какви са плюсовете и минусите на това трениране? Нека всеки да даде мнение. Мерси 
Зависи от целите и от много работи , без химия като чистиш изгубваш много мусколна маса , което спорет мен е пилеене на време и средства.Наистина е важно да знаеш кое как и по колко , защото щангисти , гимнастици(особено тея на халките) зимат яко химия ма яко , ма ги ръководат трениори , лекари и специалисти и си живеят доста , дори повече от обикновенните хора + това от химия никой не е заболял. Заболявания на дроба са се получавали при спортисти , които вече са имали , т.е само се е доразвило , заатова е хубаво да се правят иследвания. Единствено е опасно ако се употребява неправилно и без знания. Но се пак и само с добавки могат да се получат достатъчно добри резолтати , но не е същото.
|
| Пет Мар 14, 2008 4:45 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
|
Trofi, тук съм съгласен с теб. До някъде е кофти да правиш маса изключително много време и после лесно да я загубиш желаейки да се пооформиш малко. Аз примерно в момента съм много стреснат и се чудя как да започна диетата за релеф и какво да взимам защото не искам да изгубя толкова време и пари за добавки ей така на вятъра
|
| Пет Мар 14, 2008 4:55 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
 Re: За и против натуралният бодибилдинг
TrOfi написа:max_paine написа:Здравейте,
Зависи от целите и от много работи , без химия като чистиш изгубваш много мусколна маса , което спорет мен е пилеене на време и средства.Наистина е важно да знаеш кое как и по колко , защото щангисти , гимнастици(особено тея на халките) зимат яко химия ма яко , ма ги ръководат трениори , лекари и специалисти и си живеят доста , дори повече от обикновенните хора + това от химия никой не е заболял. Заболявания на дроба са се получавали при спортисти , които вече са имали , т.е само се е доразвило , заатова е хубаво да се правят иследвания. Единствено е опасно ако се употребява неправилно и без знания. Но се пак и само с добавки могат да се получат достатъчно добри резолтати , но не е същото.
мм и от каде пак реши че без химия се губило много мускул...а за така наречена химия леко си по изкривил нещата от нея не се заболява(а понякога да..)но това че забързва просеците в организма си е същото всеки рано или касно заболява от нещо,но не е едно и също да кажеш той умря на 60 години от някаква болест ,но и да не беше на зобен най много да бе живял още 2-3 години още ...
Хора химията е вредна разберете го дори и при най-добрия прием пак ще е вредна...Единствено състезателите имаме управдание че да я ползваме
|
| Пет Мар 14, 2008 5:21 pm |
|
 |
Hristo Borisov
Потребител
|
против немога да бъда
но нещо не ме кефи натуралния въпреки че още не съм вземал анаболи и стероиди ,но това е защото
първо нямам толкова стаж в залата и второ защото не съм си оправил още хранителния режим
за сега съм само на добавки
_________________ Ленивият не иска да оре, поради зимата , затова , когато търси във време на жетва , не ще има нищо
|
| Пет Мар 14, 2008 6:06 pm |
|
 |
bobi
Потребител
Местожителство: СОФИЯ
|
Цитат:Аз примерно в момента съм много стреснат и се чудя как да започна диетата за релеф и какво да взимам защото не искам да изгубя толкова време и пари за добавки ей така на вятъра
Пробвай с протеиновата диета 5х5 .А също така в залата ми казаха за някакъв специален Л-Карнитин,Който ти изгарял мазнините, но и ти издувал мускола за да не спадаш и да губиш маса.
|
| Пет Мар 14, 2008 6:52 pm |
|
 |
Dimitar Hadjiev
Потребител
|
чел сам за анаболните стероиди и тяхното действие...не сам ги пробвал още и мисля да не ги пробвам...ще си тренирам колкото мога натурално..с добавки...то е ясно че трябва време ...не бързам за никаде...само да не ми омразне и да спра с фитнеса
|
| Пет Мар 14, 2008 7:38 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Вто Дек 02, 2008 12:37 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 1 от 1
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|