Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За и против натуралния бодибилдинг
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За и против натуралния бодибилдинг 
Здравейте,
Понеже не видях подобна тема в нашия форум, а четох подобна в друг, искам да заформим лека дискусия на тема "Натурално трениране и бодибилдинг". Какво мислите - дали трябва да се тренира натурално или не? Какви са плюсовете и минусите на това трениране? Нека всеки да даде мнение. Мерси Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Всеки сам си решава... Very Happy
Все едно да питаш "за" или "против" пластичната хирургия, "за" или "против" безразборния секс и т.н.... Smile

Общо взето нещата стоят по един и същ начин- хем те е страх, хем те е яд..
Arrow Страх те е, като знаеш какво може да стане, а те е яд като гледаш тези, които не ги е страх как изглеждат и какво правят... Laughing

Така че- всеки сам си решава...

А лично съм "ЗА" информираното поемане на риска.. Very Happy

Мнение  
Направи го като анкета
*ЗА
*Против

аз лично мисля че нищо не пречи да вземеш анаболни стероиди но трябва да знеш кога, как , колко и защо! неможе да се зобят хора с по 2 месеца стаж в залата, трябва преди това да имаш добра основа!

Мнение  
Цитат:
Всеки сам си решава... Very Happy
Все едно да питаш "за" или "против" пластичната хирургия, "за" или "против" безразборния секс и т.н.... Smile

Именно защото всеки сам прави избора исках да знам кой какво е избрал. Просто ми е интересно да разбера кой предпочита да тренира с химия и кой без. Определено не мисля, че хората които не взимат стероиди го правят само защото ги е страх от страничните ефекти, но това е друга тема.

Роки ще направя анкетата идеята е добра Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
аз мисля че човек след като няма намерение да ходи на състезания,а просто иска да направи едно добро тяло по добре да не взима химия,а да потренира малко повечко натурално.аз лично съм против химията.а до колкото за вредата от нея нз каква може да е,за тва по добре да си каже мнението човек които е взимал химия и знае как се е отразила на организма му Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз съм за натуралното трениране,но всеки сам си решава.Според мен направи нещо колкото можеш по тялото си без химия,за да не се оплакваш после

Отговорете с цитат
Мнение  
натуралното си е натурално .

Мнение Re: За и против натуралният бодибилдинг 
max_paine написа:
Здравейте,
Понеже не видях подобна тема в нашия форум, а четох подобна в друг, искам да заформим лека дискусия на тема "Натурално трениране и бодибилдинг". Какво мислите - дали трябва да се тренира натурално или не? Какви са плюсовете и минусите на това трениране? Нека всеки да даде мнение. Мерси Smile

Зависи от целите и от много работи , без химия като чистиш изгубваш много мусколна маса , което спорет мен е пилеене на време и средства.Наистина е важно да знаеш кое как и по колко , защото щангисти , гимнастици(особено тея на халките) зимат яко химия ма яко , ма ги ръководат трениори , лекари и специалисти и си живеят доста , дори повече от обикновенните хора + това от химия никой не е заболял. Заболявания на дроба са се получавали при спортисти , които вече са имали , т.е само се е доразвило , заатова е хубаво да се правят иследвания. Единствено е опасно ако се употребява неправилно и без знания. Но се пак и само с добавки могат да се получат достатъчно добри резолтати , но не е същото.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Trofi, тук съм съгласен с теб. До някъде е кофти да правиш маса изключително много време и после лесно да я загубиш желаейки да се пооформиш малко. Аз примерно в момента съм много стреснат и се чудя как да започна диетата за релеф и какво да взимам защото не искам да изгубя толкова време и пари за добавки ей така на вятъра Wink

Отговорете с цитат
Мнение Re: За и против натуралният бодибилдинг 
TrOfi написа:
max_paine написа:
Здравейте,

Зависи от целите и от много работи , без химия като чистиш изгубваш много мусколна маса , което спорет мен е пилеене на време и средства.Наистина е важно да знаеш кое как и по колко , защото щангисти , гимнастици(особено тея на халките) зимат яко химия ма яко , ма ги ръководат трениори , лекари и специалисти и си живеят доста , дори повече от обикновенните хора + това от химия никой не е заболял. Заболявания на дроба са се получавали при спортисти , които вече са имали , т.е само се е доразвило , заатова е хубаво да се правят иследвания. Единствено е опасно ако се употребява неправилно и без знания. Но се пак и само с добавки могат да се получат достатъчно добри резолтати , но не е същото.

мм и от каде пак реши че без химия се губило много мускул...а за така наречена химия леко си по изкривил нещата от нея не се заболява(а понякога да..)но това че забързва просеците в организма си е същото всеки рано или касно заболява от нещо,но не е едно и също да кажеш той умря на 60 години от някаква болест ,но и да не беше на зобен най много да бе живял още 2-3 години още ...
Хора химията е вредна разберете го дори и при най-добрия прием пак ще е вредна...Единствено състезателите имаме управдание че да я ползваме Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
против немога да бъда Smile
но нещо не ме кефи натуралния въпреки че още не съм вземал анаболи и стероиди ,но това е защото
първо нямам толкова стаж в залата и второ защото не съм си оправил още хранителния режим
за сега съм само на добавки Smile

Мнение  
Цитат:
Аз примерно в момента съм много стреснат и се чудя как да започна диетата за релеф и какво да взимам защото не искам да изгубя толкова време и пари за добавки ей така на вятъра

Пробвай с протеиновата диета 5х5 .А също така в залата ми казаха за някакъв специален Л-Карнитин,Който ти изгарял мазнините, но и ти издувал мускола за да не спадаш и да губиш маса.

Отговорете с цитат
Мнение  
чел сам за анаболните стероиди и тяхното действие...не сам ги пробвал още и мисля да не ги пробвам...ще си тренирам колкото мога натурално..с добавки...то е ясно че трябва време ...не бързам за никаде...само да не ми омразне и да спра с фитнеса Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети