Упражнението е за гърди, тип флайс упражнението на машина. Има си полза и от него, спрямо лежанка е много различно, натоварването и самото изпълнение
Нед Фев 24, 2008 1:20 pm
ФИТНЕС БГ Site Admin
Упражнението си е чист бенч прес с дъмбели. Основно изгражда пекторалис майор (голям гръден мускул) упражнението за изграждане намаса, различава се от упражнението с щанга по това ч етежеста трябва да се стабилизира в още една равнина и това има допълнително въздействие върху работещия мускул. Обикновено за повечето хора е по трудния вариант и се работи с по малка тежест. За много от трениращите е проблем изнасянето на дъмбелите до изходнат позиция.
Упражнението си е чист бенч прес с дъмбели. Основно изгражда пекторалис майор (голям гръден мускул) упражнението за изграждане намаса, различава се от упражнението с щанга по това ч етежеста трябва да се стабилизира в още една равнина и това има допълнително въздействие върху работещия мускул. Обикновено за повечето хора е по трудния вариант и се работи с по малка тежест. За много от трениращите е проблем изнасянето на дъмбелите до изходнат позиция.
Мерси за подробното разяснение, който си го може, си го може (..обяснението)
Нед Фев 24, 2008 3:37 pm
cska Потребител
Благодарности на ФИТНЕС БГ и имам още един въпрос ако не спазвам хранителен режим имам ли шанс да направя нещо в смисъл нямам амбиции да ставам като арнолд или колман а просто искам да позаякна за да може да не приличам на сламка
Благодарности на ФИТНЕС БГ и имам още един въпрос ако не спазвам хранителен режим имам ли шанс да направя нещо в смисъл нямам амбиции да ставам като арнолд или колман а просто искам да позаякна за да може да не приличам на сламка
За да станеш като Арнолд или Колман хранителния режим няма да ти помогне, ако искаш да имаш хубаво тяло трябва да спасваш хранителен режим.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
В момента е: Вто Дек 02, 2008 12:18 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети