Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За какво е това упражнение
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За какво е това упражнение 
Това упражнение http://www.youtube.com/watch?v=BQsmwC4jSFY&feature=related за гърди ли е и ако да каква е разликата с дъмбели и с щанга ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
За гърди е обаче незнам какво му е различното от това с щанга

Отговорете с цитат
Мнение  
Упражнението е за гърди, тип флайс упражнението на машина. Има си полза и от него, спрямо лежанка е много различно, натоварването и самото изпълнение Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Упражнението си е чист бенч прес с дъмбели. Основно изгражда пекторалис майор (голям гръден мускул) упражнението за изграждане намаса, различава се от упражнението с щанга по това ч етежеста трябва да се стабилизира в още една равнина и това има допълнително въздействие върху работещия мускул. Обикновено за повечето хора е по трудния вариант и се работи с по малка тежест. За много от трениращите е проблем изнасянето на дъмбелите до изходнат позиция.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
Упражнението си е чист бенч прес с дъмбели. Основно изгражда пекторалис майор (голям гръден мускул) упражнението за изграждане намаса, различава се от упражнението с щанга по това ч етежеста трябва да се стабилизира в още една равнина и това има допълнително въздействие върху работещия мускул. Обикновено за повечето хора е по трудния вариант и се работи с по малка тежест. За много от трениращите е проблем изнасянето на дъмбелите до изходнат позиция.

Мерси за подробното разяснение, който си го може, си го може Wink (..обяснението)

Отговорете с цитат
Мнение  
Благодарности на ФИТНЕС БГ и имам още един въпрос ако не спазвам хранителен режим имам ли шанс да направя нещо в смисъл нямам амбиции да ставам като арнолд или колман а просто искам да позаякна за да може да не приличам на сламка

Отговорете с цитат
Мнение  
cska написа:
Благодарности на ФИТНЕС БГ и имам още един въпрос ако не спазвам хранителен режим имам ли шанс да направя нещо в смисъл нямам амбиции да ставам като арнолд или колман а просто искам да позаякна за да може да не приличам на сламка

За да станеш като Арнолд или Колман хранителния режим няма да ти помогне, ако искаш да имаш хубаво тяло трябва да спасваш хранителен режим.

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети