| Автор |
Съобщение |
atv
Потребител
|
 За качване на маса
Здравейте, начинаещ сьм и целта ми е да кача маса, но се чудя от кога да започна да тренирам. Дали сега или през есента, тьйкато през лятото се сваля, а и сьм с доста бьрз метаболизьм. Според мен ако започна сега до есента нищо няма да направя и само ще си изгубя пьрвите месеци, през които лесно казват че се качва.
КАКВО МИСЛИТЕ?
|
| Пет Май 02, 2008 10:52 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
lemsa
Тренер
|
ГЛУПОСТИ!щом смяташ,че времето в залата е изгубено,май е по-добре да не почваш изопщо
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Съб Май 03, 2008 8:31 am |
|
 |
straha
Потребител
|
 кои ти ги разправя тиа работи-явно и тои си няма представа от фитнес,то бива глупости но чак такива не бях чувал! иди пробваи дали залата е за тебе.
_________________ няма манги няма щанги!
|
| Съб Май 03, 2008 9:18 am |
|
 |
jkklouna
Модератор
Местожителство: Kozloduy
|
 Re: За качване на маса
atv написа:Здравейте, начинаещ сьм и целта ми е да кача маса, но се чудя от кога да започна да тренирам. Дали сега или през есента, тьйкато през лятото се сваля, а и сьм с доста бьрз метаболизьм. Според мен ако започна сега до есента нищо няма да направя и само ще си изгубя пьрвите месеци, през които лесно казват че се качва.
КАКВО МИСЛИТЕ?
Ходи на фитнес. Аз миналото лято качвах. Въпрос на добра програма и добър хранителен режим.
_________________ Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
|
| Съб Май 03, 2008 10:19 am |
|
 |
ludoto
Потребител
|
по добре почни да ходиш на фитнес,дори и да не качиш лятото кг друго си е след това когато тялото е свикнало с тренировките и като добавиш протеин ще реагира повече от колкото ако не си тренирал преди това,поне така си мисля,успех
|
| Съб Май 03, 2008 10:25 am |
|
 |
dowN
Потребител
|
И аз имам много бърз метаболизам трудно качвам КГ. Ходя на фитнес харесва ми как ми се оформя тялото, за тва лято не но за другото ще забивам мацки по плажа Такаче всяка тренировка изкарана във фитнеса е добра... не се подценявай.
|
| Съб Май 03, 2008 1:38 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
dowN написа:И аз имам много бърз метаболизам трудно качвам КГ. Ходя на фитнес харесва ми как ми се оформя тялото, за тва лято не но за другото ще забивам мацки по плажа Такаче всяка тренировка изкарана във фитнеса е добра... не се подценявай.
тренирам да забивам мацки на плажа моля те не показваи повече какво ти е отношението към този спорт че не отговарям
|
| Съб Май 03, 2008 3:31 pm |
|
 |
atv
Потребител
|
lemsa написа:ГЛУПОСТИ!щом смяташ,че времето в залата е изгубено,май е по-добре да не почваш изопщо 
Не казвам че изгубено, а че през лятото по принцип се сваля, а аз искам да качвам.
|
| Съб Май 03, 2008 11:06 pm |
|
 |
Ultra
Потребител
|
Това че попринцип през лятото по-лесно се горят мазнини,незначи че неможе да се качва мускулна маса.Но тренировката е може би 30% от всичко което трябва да правиш.По-важен е правилният хранителен режим.
|
| Нед Май 04, 2008 3:48 am |
|
 |
buzz
Потребител
Местожителство: STZ
|
Аз предното лято за месец качих 3-5кг. А и да ен качваш лятото поне ще свикнеш с тежестите с обстановката в залата и т.н
|
| Пет Май 16, 2008 11:16 am |
|
 |
aGGeSSive`
Потребител
Местожителство: В залата
|
buzz написа:Аз предното лято за месец качих 3-5кг. А и да ен качваш лятото поне ще свикнеш с тежестите с обстановката в залата и т.н 
да свикнеш с хората в залата също е много важно
|
| Пет Май 16, 2008 11:22 am |
|
 |
|
|