Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За качване на маса
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За качване на маса 
Здравейте, начинаещ сьм и целта ми е да кача маса, но се чудя от кога да започна да тренирам. Дали сега или през есента, тьйкато през лятото се сваля, а и сьм с доста бьрз метаболизьм. Според мен ако започна сега до есента нищо няма да направя и само ще си изгубя пьрвите месеци, през които лесно казват че се качва.
КАКВО МИСЛИТЕ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
ГЛУПОСТИ!щом смяташ,че времето в залата е изгубено,май е по-добре да не почваш изопщо Shocked

Отговорете с цитат
Мнение  
Shocked Laughing кои ти ги разправя тиа работи-явно и тои си няма представа от фитнес,то бива глупости но чак такива не бях чувал! иди пробваи дали залата е за тебе.

Мнение Re: За качване на маса 
atv написа:
Здравейте, начинаещ сьм и целта ми е да кача маса, но се чудя от кога да започна да тренирам. Дали сега или през есента, тьйкато през лятото се сваля, а и сьм с доста бьрз метаболизьм. Според мен ако започна сега до есента нищо няма да направя и само ще си изгубя пьрвите месеци, през които лесно казват че се качва.
КАКВО МИСЛИТЕ?

Ходи на фитнес. Аз миналото лято качвах. Въпрос на добра програма и добър хранителен режим.

Do you know what it is to rain in this solitary world? It is because of sadness in your heart that it rains. Do you understand now? Do not be sad and i shall give you strenght and power as much as you desire.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
по добре почни да ходиш на фитнес,дори и да не качиш лятото кг друго си е след това когато тялото е свикнало с тренировките и като добавиш протеин ще реагира повече от колкото ако не си тренирал преди това,поне така си мисля,успех Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
И аз имам много бърз метаболизам трудно качвам КГ. Ходя на фитнес харесва ми как ми се оформя тялото, за тва лято не но за другото ще забивам мацки по плажа Laughing Такаче всяка тренировка изкарана във фитнеса е добра... не се подценявай.

Отговорете с цитат
Мнение  
dowN написа:
И аз имам много бърз метаболизам трудно качвам КГ. Ходя на фитнес харесва ми как ми се оформя тялото, за тва лято не но за другото ще забивам мацки по плажа Laughing Такаче всяка тренировка изкарана във фитнеса е добра... не се подценявай.
тренирам да забивам мацки на плажа моля те не показваи повече какво ти е отношението към този спорт че не отговарям

Отговорете с цитат
Мнение  
lemsa написа:
ГЛУПОСТИ!щом смяташ,че времето в залата е изгубено,май е по-добре да не почваш изопщо Shocked

Не казвам че изгубено, а че през лятото по принцип се сваля, а аз искам да качвам.

Отговорете с цитат
Мнение  
Това че попринцип през лятото по-лесно се горят мазнини,незначи че неможе да се качва мускулна маса.Но тренировката е може би 30% от всичко което трябва да правиш.По-важен е правилният хранителен режим.

Отговорете с цитат
Мнение  
Аз предното лято за месец качих 3-5кг. А и да ен качваш лятото поне ще свикнеш с тежестите с обстановката в залата и т.н Smile

Отговорете с цитат
Мнение  
buzz написа:
Аз предното лято за месец качих 3-5кг. А и да ен качваш лятото поне ще свикнеш с тежестите с обстановката в залата и т.н Smile
да свикнеш с хората в залата също е много важно

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети