Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За моите размери.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За моите размери. 
ОТ година и 3 месеца тренирам с няколко прекъсвания(имах сериозни проблеми).Можете ли да ми кажете дали следните мерки са добри:
ръст-166см
гърди-100см
ръка-35см
прасец-40см
талия-82см
МЕРСИ!!!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
мм доста малко за година и 3 месеца храни6 ли се правилно и ползжа6 ли хранителни добавки

Отговорете с цитат
Мнение  
Пия протеини от 1 седмица.Но какво ще кажете добре ли е гръдния кош?Забравих да кажа че тренирам предимно в домашни условия.

Отговорете с цитат
Мнение  
na vseki 6te e dosta po lesno da otgovori ako kaje6 kakvo info ti trqbva da ka4va6 li iska6 zadai konkreten vupros za da polu4i6 otgovor

Отговорете с цитат
Мнение  
Значи искам да разбер дали се развивам горе-долу добре.Преди бях "топка лой" , а сега съм стигнал до ниво леко мазен и имам още малко да изкарам плочки.Та горе-долу да кажете добре ли са мерките.Сега ще качвам,спирам диетата и почвам да си ям абслоютно всичко.
Мерси

Отговорете с цитат
Мнение  
ami kaji s kakvi merki si bil v na4aloto az ne moga da gadaq kolko si napravil i si kaji kilgramite

Отговорете с цитат
Мнение  
66 кг.преди нямах мищо никаква маса само сланини,не знам мерки в началото Crying or Very sad

Отговорете с цитат
Мнение  
снимка дай ... така никой не може да си те представи Wink
аз като почнах имах 102 гръдна ... а блузката ми на мен беше както е на закачалката Laughing
но иначе ако съдя само по цифри 20см разлика между гръдна и талия е добре - това трябва да гледаш...
колкото по-широк гръден кош и колкото по-тясна талия -> толкова по добре Razz Razz Razz

Мнение  
мииии фитмакс аз като сам с 115 гръб и 74 талия кво да кажа Laughing Laughing Laughing боби на колко години си и даи няква ...снимка ... смисал 115 изпънат иначе по малко около 105 може би Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение  
Нямам снимки Confused

Отговорете с цитат
Мнение  
Bicepsa написа:
мииии фитмакс аз като сам с 115 гръб и 74 талия кво да кажа Laughing Laughing Laughing боби на колко години си и даи няква ...снимка ... смисал 115 изпънат иначе по малко около 105 може би Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing браво ! Smile похвали ми се! Smile дано си щастлив Laughing Laughing Laughing
айде и аз ще ти се похваля моя отпуснат е 126 Razz

Мнение  
Very Happy Very Happy Very Happy Машина си FitMax.Дано и аз някой ден мога дфа се похваля с такива мерки.Браво Very Happy много си напред в материала значи, Very Happy браво

Отговорете с цитат
Мнение  
е да ма ти на колко години си аз на колко сам Wink и ти си доста по-едричък Razz

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети