Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За начинаещи
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За начинаещи 
на 16 сам тренирам от 3 седмици и си купих суроватьцен протеин на експлоид но,сам 170 и тежа 57килограма и се питам ште има ли ефект от него или трябва да го сменя с геинер.Взел сам си и CGT.Искам да ви питам оште нешто тренирам три пьти в седмицата като тренирам с две упрайнения за гьрди,две за грьб,две за бицепс,две за трицепс и две за рамо.тая програма ше има ли ефект штото един приятел ми каза це трябва да е разделена примерно понеделник бицепс и трицепс сряда гьрди и гръб

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
за бицепс и трицепс две упражнения стигат, но за гърди, гръб, крака Rolling Eyes за гърди аз правя 4, за гръб също 4, за бицепс правя 3 и за трицепс 3, за предно и задно рамо по 2 Razz а иначе, гейнера е по доброто решение ако искаш да качваш Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
аз забражих да кажа ше тренирам и футбол и тжа сигорно ше укаже ефект

Отговорете с цитат
Мнение  
като тренираш някакъв друг спорт, ще ти е по трудно да качваш.. особенно футбола, там има много тичане и ще ти е доста трудно Wink

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
етрябва поне до 65кг.да каца.с много ядене и геинер трябва да успея ама като имам ж предвид це сам с бьрс метаболизам ше е доста трудно

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети