Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За плодовете
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За плодовете 
Интересува ме ефекта на плодовете върху тялото..Бях чел някаде че даже имали ефет за покачване на маса тъй-като предотвратявали разрушаването на мускула от някакви свободни частици..Та кой са най-добрите плодове с най-добър енергиен ефект и въобще кои са най-подходящи за трениращия.А преди тренировка добър вариант ли са?.Мерси предварително Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
В тази тема има писано почти за всички плодове, прочети и ще научиш доста неща. В сайта в рубрика "Хранене" също има много полезен материал.
Плодовете съдържат антиоксиданти. Те съдействат в борбата на организма ни със свободните радикали.
Плодове с високо съдържание на антиоксиданти: кивито,грозде, сушени сини сливи, ягоди, малини, портокали, вишни, лимон, грейпфрут и др.
Колкото до това кои са най-подходящи за трениращия, си мисля, че зависи и от целите на трениращия Laughing Аз като искам да поддържам ниско лично тегло ям грейпфрути, а не банани.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети