| Автор |
Съобщение |
Жоржос
Потребител
|
 За по-голям растеж...
Скоро в залата в която ходя чух че било добре за по-голям растеж на края на всяка тренировка да се прави по едно упражнение за мускулната група която ще тренираме следващият път. Някой знае ли нещо по този въпрос ? Чувал ли го е, пробвал ли го е и най-важното действа ли ?
| Съб Фев 09, 2008 1:47 am |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
За първи път чувам.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Съб Фев 09, 2008 1:55 am |
|
 |
lemsa
Тренер
|
има такъв принцип,но се ползва когато искаш да обърнеш внимание на изоставаща мускулна група!и не се ползва точно по този начин.
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Съб Фев 09, 2008 10:35 am |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
lemsa написа:има такъв принцип,но се ползва когато искаш да обърнеш внимание на изоставаща мускулна група!и не се ползва точно по този начин.
Аз тренирам така:
1. гръб
2. почивка
3. гърди
4. почивка
5. крака/рамо
6. ръце
7. почивка
Ако искам да дам приоритет на гърдите става ли да правя "пуловер" на края на тренировката за гръб? И по колко серии?
| Съб Фев 09, 2008 3:30 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
Жоржос написа:lemsa написа:има такъв принцип,но се ползва когато искаш да обърнеш внимание на изоставаща мускулна група!и не се ползва точно по този начин.
Аз тренирам така:
1. гръб
2. почивка
3. гърди
4. почивка
5. крака/рамо
6. ръце
7. почивка
Ако искам да дам приоритет на гърдите става ли да правя "пуловер" на края на тренировката за гръб? И по колко серии?
не бих ти препоръчал изобщо тая методика(да не говоря че нещо маи се бъркате тя не се изпълнява така)
сегашнатата тренка нещо ми се види че куца промени я(освен ако не ти деиства добре..ма ме сумнява) ако ти изостава група я прави 2 пъти седмично и малко по малко ще стант нещата
|
| Съб Фев 09, 2008 3:42 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
stankida написа:Жоржос написа:lemsa написа:има такъв принцип,но се ползва когато искаш да обърнеш внимание на изоставаща мускулна група!и не се ползва точно по този начин.
Аз тренирам така:
1. гръб
2. почивка
3. гърди
4. почивка
5. крака/рамо
6. ръце
7. почивка
не бих ти препоръчал изобщо тая методика(да не говоря че нещо маи се бъркате тя не се изпълнява така)
сегашнатата тренка нещо ми се види че куца промени я(освен ако не ти деиства добре..ма ме сумнява) ако ти изостава група я прави 2 пъти седмично и малко по малко ще стант нещата
Еми куцат ми гърдите и съм сложил почивка преди и след тях а краката са с раменете защото съм играл футбол дълги годни и с тях съм напред с материала.  Кое точно не ти харесва в програмата? Какво да променя според теб?
| Съб Фев 09, 2008 3:54 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
Жоржос написа:stankida написа:Жоржос написа:lemsa написа:има такъв принцип,но се ползва когато искаш да обърнеш внимание на изоставаща мускулна група!и не се ползва точно по този начин.
Аз тренирам така:
1. гръб
2. почивка
3. гърди
4. почивка
5. крака/рамо
6. ръце
7. почивка
Еми куцат ми гърдите и съм сложил почивка преди и след тях а краката са с раменете защото съм играл футбол дълги годни и с тях съм напред с материала. Кое точно не ти харесва в програмата? Какво да променя според теб?
ми според мен така ще изглежда по-добре
1.рамене
2.бицепс и трицепс
3.крака -по леко ги тренкаи за да може се вустановят ръцете
4.почивка
5.гръб
6.гърди
даи ми какво тренкаш за гърди може от там да идва проблема
7.почивка
|
| Съб Фев 09, 2008 4:02 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
|
| Съб Фев 09, 2008 4:22 pm |
|
 |
stankida
Потребител
|
не съм казвал че е по добре ръцете в началото беше примерно но е по добре от твоита там имаше не нужни почивки и претоварвания ...
ми нз какъв е проблема тогава с гърдите трябва те видя как ги изпълнява6 инак нз по добре използваи самочето обратна пирамида
нещо от тиша ако дигаш 100кг
почваш:
серия загрявка (15 броики) с 20 кг
1 серия 8 с 40 кг
2 серия 6 с 60 кг
3 серия 4 с 80кг
4 серия 2 с 90кг
но казвам примерно вече писах на некои как точно трябва да е ...
|
| Съб Фев 09, 2008 4:35 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
stankida написа:не съм казвал че е по добре ръцете в началото беше примерно но е по добре от твоита там имаше не нужни почивки и претоварвания ...
ми нз какъв е проблема тогава с гърдите трябва те видя как ги изпълнява6 инак нз по добре използваи самочето обратна пирамида
нещо от тиша ако дигаш 100кг
почваш:
серия загрявка (15 броики) с 20 кг
1 серия 8 с 40 кг
2 серия 6 с 60 кг
3 серия 4 с 80кг
4 серия 2 с 90кг
но казвам примерно вече писах на некои как точно трябва да е ...
Проблема е че генетично съм слаб там!  А почивките са преди и след гръб и гърди защото съм дали приоритет на тези две групи. От ръцете съм доволен как вървят за краката обясних и на раменете натискам колкото мога а корем и пред мишница за сега са на трети план.
| Съб Фев 09, 2008 4:42 pm |
|
 |
Жоржос
Потребител
|
stankida, благодаря за съветите.
А за тази серия за по-голям растеж някой може ли да каже нещо повече ?
| Съб Фев 09, 2008 4:45 pm |
|
 |
|
|