Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За растежа ???
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За растежа ??? 
Моя въпрос е дали ще спра да раста от тренировките, аз съм на 15 години и раста доста активно в момента около сантиметър на месец засега съм 175 см но имам желанието да стана поне 185 см.Тренировките не вклъчват упражнения които съм прав освен вдигането на лост за рамо и там две упражнения за трапец.И между другото трапеца от лявата страна ми е доста по развит от този от дясната страна можеби защото имам лошия навик да нося раницата през едно рамо...Моето желание да ми дадете съвет какво да правя защото се чудя дали да спра докато не е късно и после като видя, че съм спрял да раста да си почна пак да тренирам защото аз съм си решил че искам да тренирам и да има хубаво тяло, въпроса е дали сега е момента да почна ???

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Няма да спреш да растеш,тренирай си редовно, но не вдигай големи тежести. Laughing Кога ще го правиш "хубабавото тяло",ако не сега.
Ама да те питам,ти сигурен ли си,че трапецът ти е по- развит от ляво, защото има шанс да си се поизкривил от раницата,а не да си развил мускул.Много мой съученици имат подобен вид,особено по-високите.Хем са леко прегърбени,хем поизкривени на някоя страна.Дано да не си Laughing ,двете страни на тялото не са еднакви.В залата все мерят ляво-дясно. Laughing Ваканция иде,хващай се яко и на есен ще си и по-висок и по-широк в трапеца Laughing Laughing Laughing

Отговорете с цитат
Мнение Re: За растежа ??? 
vasko_222 написа:
Моя въпрос е дали ще спра да раста от тренировките, аз съм на 15 години и раста доста активно в момента около сантиметър на месец засега съм 175 см но имам желанието да стана поне 185 см.Тренировките не вклъчват упражнения които съм прав освен вдигането на лост за рамо и там две упражнения за трапец.И между другото трапеца от лявата страна ми е доста по развит от този от дясната страна можеби защото имам лошия навик да нося раницата през едно рамо...Моето желание да ми дадете съвет какво да правя защото се чудя дали да спра докато не е късно и после като видя, че съм спрял да раста да си почна пак да тренирам защото аз съм си решил че искам да тренирам и да има хубаво тяло, въпроса е дали сега е момента да почна ???

Тренирай си спокойно , от фитнеса няма да останеш малък на ръст.

Отговорете с цитат
Мнение  
и аз имам въпрос на 17 съм и замомента съм 176 от 2 години хода на фитнес и бокс тренирам обаче мисля че за възраста си съм нисък нещо може ли се направи по въпроса за по бърз растеж теглото ми е 83 кг

Отговорете с цитат
Мнение  
Цитат:
Много мой съученици имат подобен вид,особено по-високите.Хем са леко прегърбени,хем поизкривени на някоя страна.Дано да не си

аз мисля,че съм изкривен как да се изправя леко съм изгърбен и малко поизкривен Sad Sad Sad

Отговорете с цитат
Мнение  
Най- вероятно си изгърбен, защото си кльощав...
И е съвсем нормално да се изгърбиш, като нямаш добре развити гръбни мускули, които да ти държат изправен гръбначния стълб..
Като направиш масивен гръб ще се изправиш... Wink
Тренирай!

Мнение  
благодаря Ще ТРЕНИРАМ Super

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети