Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
За релеф
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
" супер серия ...последователно изпълнение на две упражнения, натоварващи преди всичко антагонистично разположени мускулни групи..."

"...комбинирана суперсерия се състои от две упражнения, които нямат антагонистичен характер, но и не натоварват една и съща мускулна група. Например повдигане на дъмбели и коремна преса(римско столче)..."

Владо Боянов "Енциклопедия на културизма"

Отговорете с цитат
Мнение  
Здравеите моля ви ако можете да ми препоръчате с каква храна да се храня за да кача маса и през колко часа да се храня и ако може препоръчайте ми някаква програма по която да тренирам !!!!

Мнение  
s7yl3 написа:
Здравеите моля ви ако можете да ми препоръчате с каква храна да се храня за да кача маса и през колко часа да се храня и ако може препоръчайте ми някаква програма по която да тренирам !!!!

1. Хранене на всеки 3 часа. 30 грама белтак и 120 грама въглехидрат.
2. Тренировка http://www.bgtrener.info/tr/trenirovki.php?tr_id=11

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети