Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За свалянето на кг след напълняване
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За свалянето на кг след напълняване 
Здавейте!Напълнях с 8 кг за 2 месеца.Аз съм висока 1.75 и преди бях 56кг,а сега съм 65 Sad От месец ходя на фитнес и пия L carnitine.Ефект никакъв.Не мърдам,само имам чувството,че се стягам,а аз искам да отслабваааам и да се стягам.Не съм се подложила на строга диета,но съм ограничила до мах сладко,хляб и газирано.Срещнах се с инструктор и той ми каза,че програмата,която са ми направили в залата не е правилна.Изпаднах в ужас! Shocked И сега не знам какво да направя,а не искам да се отказвам.Моля ви ако може да ми предложите програма,която ще ми помогне.И друго-какво ви е мнението за Fat burnenr-a?Дали ще ми помогне?Предварително ви благодаря!Целувкиииии

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
има хиляди диети за отслабване преди да питаш погледни из форумите виж тука! Arrow http://www.fitnes-bg.com/forum/Идеи-за-отслабване-t336.html

Мнение  
виж Съ6то така тук http://www.fitnes-bg.com/forum/Тренировъчни-програми-за-отслабване-f20.html

Мнение За свалянето на кг след напълняване 
В " моя" фитнес идват няколко млади жени със същия проблем. Инструктурът им казва конкретно за всяка какво , за колко време и как може да се постигне. Съответно поне за едната имам близки наблюдения, й направи хранителен режим, изцяло съобразен с ежедневието и с възможностите й / време, пари, ангажираност в работата/, както и тренировъчна програма. Тя тренира 4 пъти седмично и стриктно спазва препоръките на инструктура, а и тя приема L- carnitine по схема, предписана от инструктора. Също прави и 1- 2 сауни на седмица. Резултатът - в края на първата седмица- 4 кг надолу!!! И то без нечовешки усилия и на ниска цена! Аз също лично мога да гарантирам за резултатността! Основното , след като ти направят правилни хранителен режим и тренировъчна програма, е да ги спазваш стриктно, колкото и да е трудно в началото. Искрено ти желая успех!!! Very Happy
Ако желаеш да получиш още едно мнение или да видиш " моята" зала- адреса е кв. "Изток", ул. " Чарлз Дарвин" 26, / в участъка й под жп линията на бул. "Самоков/, тел. там е : 971 26 90. Сега има различни промоции- Сауна + Фитнес за 6 лв.; Антицелулитна процедура в джакузи с ултразвук /15 мин./- 12 лв. и др.
Поздрави!

Отговорете с цитат
Мнение Re: За свалянето на кг след напълняване 
Цитат:
RJordanova"]В " моя" фитнес идват няколко млади жени със същия проблем. Инструктурът им казва конкретно за всяка какво , за колко време и как може да се постигне. Съответно поне за едната имам близки наблюдения, й направи хранителен режим, изцяло съобразен с ежедневието и с възможностите й / време, пари, ангажираност в работата/, както и тренировъчна програма.
Благодаря ти за съвета.Но аз не сам от София и не мога да дойда Sad А в моя град повярвай ми всеки инструктор ми казва различни програми,упражнения и храни.Просто не знам как да постъпя! Confused Имам желание,но кого да послушам!? Rolling Eyes За това попитах тук ExclamationВсе пак мерси Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Здрасти,
От кой град си?
Как е там залата? голяма ли е? има ли богат набор от уреди?
От какво си напълняла? Какво се е променило, че го е предизвикало?
Каква програма ползваш?
Целувки и на теб Smile

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети