Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За храненето преди тренировка
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За храненето преди тренировка 
искам само да питам преди тренировка като ям колко време след това мога да започна да тренирам наприемр ям в 11:00 и в колко мога да почна да тренирам //// тъп въпрос ама се чудя

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла

Отговорете с цитат
Мнение  
Един час след ядене .

Anadrol, Deca, Наlotestin, Durabolin, Anavar, Maxibolin, Nilevar, Stromba, Primobolan
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами не тъп и има доста особености както в количества така и във вида на хранатта. А ако задълбаем ще стигнем и до секрецията на хормони които понижават тонуса и ти се допсива. Така че е много важен въпрос.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Минимум един час след ядене....Аз направих тази грешка,станах в 11 ядох при това само едно кило банани и веднага на тренировка!Резултата-ГАДЕНЕ,силна умора,силно намалени резултати и неспособност да тренирам!Добре,че след тренировката фапнах 50гр шоколад та се оправих защото найстина щях да върна всичко!А киселините бяха найстина ужасни!

14/88
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
Ами наистина зависи какво му даваш на организма да "мели".Комплексни въглехидрати,ако са със сигурност два 4аса,ако е белтък от яице или кисело мляко или нещо леко като извара мисля,4е и един 4ас е достатъ4ен.Аз лично винаги изчаквам двата часа.Наистина не ми е добре докато не съм на гладно(не да ти се припада от глад ве4е) да тренирам и на мен ми се гади.А след плод(не говоря за кило а за1-2 броя) може и кажи-речи веднага.Трябва да не се чувстваш "натежал" и муден. Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
е в краина сметка какво трябва и какво НЕтрябва да ядем преди тренировка и колко време ?

Мнение  
еми ако си за маса ядеш въглехидрати след тренировка а преди белтъчини

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети