Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
За цените на Explode?! Важно
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение За цените на Explode?! Важно 
на4и въпрса ми е най ве4е към фитнес -бг а и вси4ки други които си ги зимат!
за6то в готон.бг пи6е 4е кгт 3 в 1 е 10лв ,а във фитнес хамър където пише 4е е дустибутор ми го продадоха 12 лв...не 4е ми е за 2та лв ама се пак...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
колкото и да ме мразиш, аз мога да ти кажа че и в моя град, в саита пише за два дистрибутура.. единия е в една зала там CGT е 15 лева Rolling Eyes а другия е една аптека, от там си взех CGT и гейнер... CGT-то си е 10лева а гейнера е 22... незнам дали е нормално или не да надуват цените, но и от и-нет да си го поръчаш, ще ти вземат пари за доставката...

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
Еми то нали и доставчиците трябва да печелят по някакъв начин.10 лв е заводаската цена 12 лв е продажната

Отговорете с цитат
Мнение  
bobi написа:
Еми то нали и доставчиците трябва да печелят по някакъв начин.10 лв е заводаската цена 12 лв е продажната

Не е така на тези 10 лева Idea за тези които са дистрибутури им се прави търговста отстъпка ако не се лъжа за ГОТОН е 15%
ама на тях това им се вижда много малко за печалба и затова надуват цената и затова все още много магазини за хр.добавки препоръчват и предпочитат да продават скъпи добавки защото и печалбата и надценката им е по голяма Very Happy

Отговорете с цитат
Мнение  
На Готон отстъпката е 30% за повечето продукти а на няколко е 20 продуктите и се дават на консигация. Тоест тези които ви ги продават по-скъпо не са коректни.

Отговорете с цитат
Мнение  
ФИТНЕС БГ написа:
На Готон отстъпката е 30% за повечето продукти а на няколко е 20 продуктите и се дават на консигация. Тоест тези които ви ги продават по-скъпо не са коректни.

oткъде мога да си го взема за 10 лв?

Отговорете с цитат
Мнение  
никой не може да знае в твоя град къде се продават правилно... трябва да потърсиш и ако някъде е по скъпо, да направиш едно оплакване в саита им... то по принцип на всякъде трябва да е 10 лева ама... ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПАК!!! Evil or Very Mad

Metallica FOREVER!!!
Отговорете с цитат
Мнение  
metal_forever11 написа:
никой не може да знае в твоя град къде се продават правилно... трябва да потърсиш и ако някъде е по скъпо, да направиш едно оплакване в саита им... то по принцип на всякъде трябва да е 10 лева ама... ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПАК!!! Evil or Very Mad

аз съм от софия и тука ако ги няма....
поправен от:rnmt

Отговорете с цитат
Мнение  
В темата ще се дискутира само и единствено цените на Explode.Ако имате да си казвате нещо на ЛС!Има отделен раздел за снимки!
Подобни отношения няма да се толерират!

|/|\
| /\
|Той слушаше чалга!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
Отговорете с цитат
Мнение  
аз сам от софия и мога да ви кайа каде ги има.едното място е на ломско шосе посока надежда слизаш от трамваи 1,6 или 7 на хали надежда ипродьлйавасх да вурвисх по ломско и 200м.по надолу от дясно са намира магазинцето ама гледаите да не го подминете цхе то е мн.малко само една вратицкатам ги има ама бьрзо се свуршват да знаете

Отговорете с цитат
Мнение  
има ги и на още едно място.като тугнете от ццентрална гара за кум львов мост и стигнете светофара не прекосявате шосето ами свивате на ляво 50-100 метра по на долу има улицка в дясно като погледнете табелата фитнес се вийда и в него ги има на ниските цени

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети