Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Проблем с долната част на корема
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Проблем с долната част на корема 
Здравейте , поради непредвидени факти няма да мога да спортувам както си бях нарочил , но поне хранителен режим някакъв ще се опитвам да поддържам за сваляне на мазнините от паласките.Висок съм 187-8 и тежа 86 килограма.Килограмите нямат значение искам да изчистя долната част на корема отгоре се виждат плочките обаче отдолу ми се струва трагично положението.И ето го и него , какво ще кажете.

7 часа - сок от лимон / портокал / грейпфрут
9:30-10 - таратор
12:30-13 - пилешко месо на скара + салата
16:16-30 - пилешки сърца варени + салата
19-19-30 - скумрия или телешко месо

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение Re: Здравейте 
justinmaggie написа:
Здравейте , поради непредвидени факти няма да мога да спортувам както си бях нарочил , но поне хранителен режим някакъв ще се опитвам да поддържам за сваляне на мазнините от паласките.Висок съм 187-8 и тежа 86 килограма.Килограмите нямат значение искам да изчистя долната част на корема отгоре се виждат плочките обаче отдолу ми се струва трагично положението.И ето го и него , какво ще кажете.

7 часа - сок от лимон / портокал / грейпфрут
9:30-10 - таратор
12:30-13 - пилешко месо на скара + салата
16:16-30 - пилешки сърца варени + салата
19-19-30 - скумрия или телешко месо

добре ми изглежда режима

Отговорете с цитат
Мнение  
до обяд липсва качествена храна ама незнам какво да вкарам , мога да изместя таратора към 11 примерно и към 9 трябва да хапвам нещо ама нямам идея какво

Отговорете с цитат
Мнение  
justinmaggie написа:
до обяд липсва качествена храна ама незнам какво да вкарам , мога да изместя таратора към 11 примерно и към 9 трябва да хапвам нещо ама нямам идея какво
може няколко белтъка без жълтъците да вкараш или някаква рецепта с извара

Отговорете с цитат
Мнение  
попринцип съм алергичен към млечни продукти единствено таратора го разбивам с миксер и 100-200мл вода му слагам да не се усеща много млякото.Ядки 40-50 грама ако вкарам ?

Отговорете с цитат
Мнение  
justinmaggie написа:
попринцип съм алергичен към млечни продукти единствено таратора го разбивам с миксер и 100-200мл вода му слагам да не се усеща много млякото.Ядки 40-50 грама ако вкарам ?
ми вкараи някои др белтък ядките много мазнини има

Отговорете с цитат
Мнение  
ами вземи си протеин 80 ,90% белтък ако имаш възможнос иначе и мн мускул ще отиде

Мнение  
вкараи сутринта макарони (ръжени) или овесени ядки

Мнение  
Сутринта по възможност сложи овесени ядки. Ако ще приемаш въглехидрати, то е по добре да са сложни и с нисък гликенемичен индекс. Ограничи по възможност сока, както и монозахаридите и дизахаридите, защото попаднат ли в кръвта, доставят енергия, вследствие се отделя хормона инсулин, който влияе отрицателно върху разграждането на мазнините. Гледам, че неможеш да спортуваш и затова ефекта ще е по-памалък. Също и гледай да поемаш по много вода на ден, за да подпомагаш функцията на бъбреците, защото се отделя амоняк (отрова). Еми тва е от мен. Успех Wink

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети