Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Здраво и красиво тяло
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Здраво и красиво тяло 
Здравейте! Имам няколко излишни санта по ханша и талията, но като цяло нямам много за чистене. Ако тръгна на фитнес около 2-3 пъти на седмица с какъв хранителен режим мога да ги изчистя и да направя малко мускули? Просто като много други се освиних зимата... Та тези нови килца ми станаха мотив да си постегна тялото. Хем по-здраво, хем красиво за морето. Четох много противоречиви неща и съм объркана. Ясно ми е, че за всеки е индивидуално, но ми се ще някой с опит да ме насочи, да не стане така, че да се подведа и да си прецакам метаболизма, да си докарам язва или нещо такова.

Имам 5-6 см излишни на талията и 2-3 на ханша. Преди година имах даже целулит, но мистериозно изчезна (прав му път) заедно със килограми, които свалих без диети или спорт.
Никога не съм спортувала, нямам кой знае каква зависимост към сладкото, макар че сигурно ще се изкушавам с някое друго блокче шоколад на седмица. Лятото идва, мисля, че по-лесно ще стане като е топло (от април съм решила да започна - пък ако ми се пречупи волята, може да мине за първоаприлска шега Very Happy ).

Та, ориентирайте ме - има ли начин хем да махна мазнините, основно гадния пояс, хем да направя релеф? Ако не, първо да махна килограмите, а после да работя за мускулна маса? И за колко време ще има ефект? Нещо от рода на 1 см за седмица постижима цел ли е?

Нямам желание да пия хранителни добавки - предпочитам всичко да стане по естествен път.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
Много пъти е казвано във форума - диета и спорт-това е начинът да махнеш мазнините и да направиш релеф. И тъй като първи април идва, не се помайвай Very Happy
Това с изчезналия целулит малко ме озадачава, в смъсъл, че е изчезнал от самосебе си. В тази заблуда съм изпадала и аз, но целулитът си е подло нещо. Свалиш килограми, не личи толкова и си въобразиш, че е изчезнал, а после - ето го пак, на това отгоре и по-видим Crying or Very sad
Така че не вярвай толкова много на това изчезване, ами действай - спорт, масажи, въобще тормози го, за да не те тормози след някоя година той Very Happy А това качване и сваляне на килограми без спортуване води и до други неприятни последици - като няма мускули на бедрата, на седалищните част, на ръцете - плътта става отпусната.

Мнение  
а какво ще кажете за диета-цял ден на плодове

Отговорете с цитат
Мнение  
djidjito_ написа:
а какво ще кажете за диета-цял ден на плодове

Нестава! Се ще си гладна и накрая като се наядеш едно хубаво и не само че няма да свалиш ами и ще качиш! Или пък ако случайно свалиш някое друго кило ти гарантирам че ще го върнеш.

Мнение  
Признак на какво може да е "омекването" на тялото? Ходя си редовно на тренировки, така че изключвам отпуснатостта. Масажирам се редовно с гел с л-карнитин.. може ли да означава, че съм поразбила някой мастни клетки и сега трябва да се освободя от мазнината?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Отговорете с цитат
Мнение  
Judith написа:
Признак на какво може да е "омекването" на тялото? Ходя си редовно на тренировки, така че изключвам отпуснатостта. Масажирам се редовно с гел с л-карнитин.. може ли да означава, че съм поразбила някой мастни клетки и сега трябва да се освободя от мазнината?

Омекването може да означава и отпуснатост на мускулите. Би трябвало според мене ако си свали от някъде, примерно кожата да се е отпуснала заради липсата на мастната тъкан и просто да трябва да стягаш с тренировките.

Отговорете с цитат
Мнение  
А кантарчето и метърът какво показват? Very Happy Това "омекване", поне според мен, изисква повече кардио. Rolling Eyes Да кажат и други какво мислят.
Според мен това е повече типично женски проблем, " омекват" преди всичко бедрата, седалищните части. Така ли е при теб?

Мнение  
амии да, точно там е омекването.. и честно казано съм на път скоро да зарежа всички капитало-смучещи занимания, които в последно време ми изпиха всичките спестявания и не донесоха и грам резултат: гелове, мазила, карти за тренировки.. а може би трябва и да се откажа от идеята да дам сега луди пари и за антицелулитни масажи.. просто съм обезнадеждена драги съфорумци и май май ще стане what you see is what you get, man накрая.. пък не знам Embarassed

Отговорете с цитат
Мнение  
Хмммм...ако зарежеш всичко това, "омекването" ще стане " по-омекване" и след време ще съжаляваш. Crying or Very sad

Мнение  
е, няма да мързелувам Smile идва лято, купих си колело, имам ролери, в морската градина направиха хубава алея, обичам да плувам, имам си въженце да скачам.. Smile прсто леко съжалявам, че си дадох паричките ;Р та идеята е, че май май колкото повече се замисля човек, че има даден проблем с тялото си - все повече го заимва. Съгласни ли сте?

Отговорете с цитат
Мнение  
Very Happy Ами не гледай на нещата като проблем, просто приеми, че трябва постоянно да се грижиш за телцето, както за зъби, за лице и т. н. Става навик и естествено необходимост. Иначе си права, обремениш ли си съзнанието, все нещо не върви.
Колкото до дадените пари - не ги жали, пари се печелят и харчат.

Мнение  
Мерси, maria Wink подейства ми добре

Отговорете с цитат
Мнение съвет и от мен 
това за пари,ще ти бъде като урок на живота,да не ги даваш по разни глупости,но ние сме така жените,докато не опитаме,не се отказваме и трябва сами да се уверим,кое правилно и кое не. всичко става само с труд,постоянство и воля. аз също съм така,все във вечната борба със себе си,така имам и амбиция винаги. имам съвсем малки излишни мазнинки,но не ги искам и тях,всичко се стремя да изчистя. правя го с усилени тренировки в залата,отделно карам колело вън,по трудни повърхности имам предвид-нагоре и на долу. опитвам се с това хранене правилно,но човек трябва да има един режим хранителен за цял живот,а не за временно явление. от както почнах да изчиствам тези малки излишества,мина цяла година неусетно и се пристрастих към тренировките така,че ми станаха начин на живот и вече не мога да живея без моята любима фитнес зала. масажи може да правиш сама с успех,четох че много помага за целулит кафе смляно,сапунисваш краката или каквото там трябва и отгоре с кафето търкаш. кафето направо от пакетчето,без да е ползвано. сухи масажи със специална четка също са ефектни. контрастен душ стяга и прави кожа гладка и еластична.

Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети