|
Страница 2 от 2
|
| Автор |
Съобщение |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
drogaN написа:Добре бе пич аз от каде да знам преди тренировка след тренировка какво да консумирам направи един график за целия ден .
Абе много сте интересни бе хора сичко на готово, да дойда и да те храня ако искаш?!
Я виж и в Тренировъчните дневници! Цели режими пиша като луд и не само аз, за кой за оня дето духа никой не се сеща да погледне толкова ли е трудно да се разгледа форума преди да започнеш да пишеш!?!?!
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Сря Мар 05, 2008 10:25 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
d_best
Потребител
Местожителство: Казанлък
|
 Re: Избор на хранителни продукти във фазата на натрупване.
RockyBalboa написа:
2. Белтъчини
Редовно - Говеждо месо, риба, птиче месо, яйца, извара, мляко, кашкавал, пилешко със зеленчуци
Рядко - Колбас, консервирана риба, пушена риба
Никога - Тлъсто месо
Казваш че не е хубаво да се яде консервирана риба. Аз по принцип така си я ям. Може ли да ми кажеш как да я приготвям. Пържена, варена. Пържената не ми се вижда много добра идея, но както и да е. 10х предварително
|
| Чет Мар 20, 2008 1:21 am |
|
 |
RockyBalboa
Тренер
Местожителство: Варна
|
 Re: Избор на хранителни продукти във фазата на натрупване.
d_best написа:RockyBalboa написа:
2. Белтъчини
Редовно - Говеждо месо, риба, птиче месо, яйца, извара, мляко, кашкавал, пилешко със зеленчуци
Рядко - Колбас, консервирана риба, пушена риба
Никога - Тлъсто месо
Казваш че не е хубаво да се яде консервирана риба. Аз по принцип така си я ям. Може ли да ми кажеш как да я приготвям. Пържена, варена. Пържената не ми се вижда много добра идея, но както и да е. 10х предварително
На скара.
_________________ I'm strong now! Nothing can't stop me! I have a heart like stone and soul like storm!!!
|
| Чет Мар 20, 2008 8:24 am |
|
 |
Ivorz
Потребител
Местожителство: Razgrad
|
Макарони,солети....  в макароните има 73 гр. въгл. и 13 гр. протеин,в солетите 68 гр. въгл. и 10 гр. протеин...
|
| Вто Апр 08, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
|
В момента е: Съб Май 17, 2008 4:57 am | Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
Страница 2 от 2
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|