Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Избор на хранителни продукти във фазата на натрупване.
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение  
drogaN написа:
Добре бе пич аз от каде да знам преди тренировка след тренировка какво да консумирам направи един график за целия ден .

Абе много сте интересни бе хора сичко на готово, да дойда и да те храня ако искаш?! Laughing
Я виж и в Тренировъчните дневници! Цели режими пиша като луд и не само аз, за кой за оня дето духа никой не се сеща да погледне толкова ли е трудно да се разгледа форума преди да започнеш да пишеш!?!?!

Отговорете с цитат
Мнение Re: Избор на хранителни продукти във фазата на натрупване. 
RockyBalboa написа:

2. Белтъчини
Редовно - Говеждо месо, риба, птиче месо, яйца, извара, мляко, кашкавал, пилешко със зеленчуци
Рядко - Колбас, консервирана риба, пушена риба
Никога - Тлъсто месо

Казваш че не е хубаво да се яде консервирана риба. Аз по принцип така си я ям. Може ли да ми кажеш как да я приготвям. Пържена, варена. Пържената не ми се вижда много добра идея, но както и да е. 10х предварително

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Re: Избор на хранителни продукти във фазата на натрупване. 
d_best написа:
RockyBalboa написа:

2. Белтъчини
Редовно - Говеждо месо, риба, птиче месо, яйца, извара, мляко, кашкавал, пилешко със зеленчуци
Рядко - Колбас, консервирана риба, пушена риба
Никога - Тлъсто месо

Казваш че не е хубаво да се яде консервирана риба. Аз по принцип така си я ям. Може ли да ми кажеш как да я приготвям. Пържена, варена. Пържената не ми се вижда много добра идея, но както и да е. 10х предварително

На скара.

Мнение  
Макарони,солети.... Wink в макароните има 73 гр. въгл. и 13 гр. протеин,в солетите 68 гр. въгл. и 10 гр. протеин...

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 2 от 2
Иди на страница Предишна  1, 2
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети