| Автор |
Съобщение |
wolfer
Потребител
|
 Изчистване на мазнините
Здравейте,
Искам да премахна мазнините (особено в талията - голям проблем са ми).
Кардиото (за мене е бягане) - кога трябва да го правя - сутринт или вечер след тренировката ми.
И как да съчетая групите - има ли нещо по специално, като в един ден да тренирам гърди и гръб или нещо такова.
Когато имам почивен ден (2 тренирам, 1 почивам) тогава пак ли трябва да бягам ?
|
| Вто Май 06, 2008 8:21 pm |
|
 |
Administrator
|
|
|
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
Местожителство: В залата
|
кардеото го прави сутрин на гладно и след тренировката може л-карнитин да вземаш кардеото поне 45 мин. л-карнитина
1 час преди тренировка а за мазнините на талията експлоуд има един л-карнитине гел много помага с добър хранителен режим
|
| Вто Май 06, 2008 8:25 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Аз обмислям да си мажа гърдите с това нещо - долната ми част. Дали наистина може да се получи локално действие? Ако да - направо идеално че са ми доста мазни в долната част гърдите
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Вто Май 06, 2008 9:23 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
аз съм пробвал ефект има но с добра диета
|
| Вто Май 06, 2008 9:43 pm |
|
 |
max_paine
Потребител
Местожителство: София, Ст. Загора
|
Стриктен съм с храненето можеш да видиш дневника ми.  Въпреки че го спрях продължавам стриктно да си се храня с цел малко да възвърна мускул след НВД-то което правих.
_________________ No profit grows where's no pleasure taken!
|
| Сря Май 07, 2008 3:51 pm |
|
 |
aGGeSSive`
Модератор
|
max_paine написа:Стриктен съм с храненето можеш да видиш дневника ми. Въпреки че го спрях продължавам стриктно да си се храня с цел малко да възвърна мускул след НВД-то което правих.
браво
|
| Сря Май 07, 2008 4:33 pm |
|
 |
wolfer
Потребител
|
Добре тоя Л-карнитин няма ли много да ме стопи - искам да сваля мазното от талията, но все пак искам сантиметрите на ръката да си останат същите, както и тези на гърба и гърдите. Не искам да ставам някаква клечка, все пак не затова съм се трудил цяла зима.
Като правя преси (по принцип ги правя 2 пъти в седмицата) - сега като съм на кардио всеки ден ли да ги правя
И като имам почивен ден, тоест не тренирам пак ли да бягам ?
А диета ми е
3-4 яденета през деня -100 гр пилешко с 100-200 гр ориз
Закуската ми е мляко + овесени ядки
След 17:00 минавам на моркови, цитрус и подобни мании.
През няколко дена сменям пилешкото с риба.
Ако не става, може ли да кажете някаква примерна диета.
Благодарско предварително.
|
| Сря Май 07, 2008 8:10 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
wolfer написа:Добре тоя Л-карнитин няма ли много да ме стопи - искам да сваля мазното от талията, но все пак искам сантиметрите на ръката да си останат същите, както и тези на гърба и гърдите. Не искам да ставам някаква клечка, все пак не затова съм се трудил цяла зима.
Като правя преси (по принцип ги правя 2 пъти в седмицата) - сега като съм на кардио всеки ден ли да ги правя
А диета ми е
няма как да стопиш мазнините на талията,без да загубиш и от другите размери  и с толкова много въглехидрати  понама ли ги малко и хапвай яйца и изварка вечер щом искаш да не губиш мускул
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Май 07, 2008 8:19 pm |
|
 |
MindDriver
Потребител
Местожителство: Търговище
|
wolfer написа:Добре тоя Л-карнитин няма ли много да ме стопи - искам да сваля мазното от талията, но все пак искам сантиметрите на ръката да си останат същите, както и тези на гърба и гърдите. Не искам да ставам някаква клечка, все пак не затова съм се трудил цяла зима.
А диета ми е
Няма как да не загубиш и някой друг сантиметър, защото ефекта става горе-долу равномерен, а не само където има  Не е казано, че карнитина трябва да го вземаш в точните дози, смисал ти като искаш леко да става ще вземаш по-малко и така. Щом ориз имаш, можеш и картофи да добавиш, мляко
|
| Сря Май 07, 2008 8:21 pm |
|
 |
wolfer
Потребител
|
Да нормално диетата ми да не е от най-добрите. За първи път се решавам да чистя и ми е доста трудно.
Значи вечер като последно ядене извара или яйца( как да ги правя тия яйца има ли значение)
И щом въглехидратите са много, как да ги намаля.
Благодаря за вниманието.
|
| Сря Май 07, 2008 9:14 pm |
|
 |
lemsa
Тренер
|
wolfer написа:Да нормално диетата ми да не е от най-добрите. За първи път се решавам да чистя и ми е доста трудно.
Значи вечер като последно ядене извара или яйца( как да ги правя тия яйца има ли значение)
И щом въглехидратите са много, как да ги намаля.
Благодаря за вниманието.
е,как  ми като намалиш грамажа на ориза!яйцата варени,може и омлетче,но на тефлон с малко мазнина!
_________________ NO BRAIN...
NO PAIN!!!
|
| Сря Май 07, 2008 9:20 pm |
|
 |
|
|