Фитнес БГ Форуми
Фитнес Регистрирайте се Профил Лични Съобщения Търсене Въпроси/Отговори Потребители Потребителски групи Вход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Изчистване на мазнините
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Изчистване на мазнините 
Здравейте,
Искам да премахна мазнините (особено в талията - голям проблем са ми).
Кардиото (за мене е бягане) - кога трябва да го правя - сутринт или вечер след тренировката ми.
И как да съчетая групите - има ли нещо по специално, като в един ден да тренирам гърди и гръб или нещо такова.
Когато имам почивен ден (2 тренирам, 1 почивам) тогава пак ли трябва да бягам ?

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

Отговорете с цитат
Мнение  
кардеото го прави сутрин на гладно и след тренировката може л-карнитин да вземаш кардеото поне 45 мин. л-карнитина
1 час преди тренировка а за мазнините на талията експлоуд има един л-карнитине гел много помага с добър хранителен режим

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Аз обмислям да си мажа гърдите с това нещо - долната ми част. Дали наистина може да се получи локално действие? Ако да - направо идеално че са ми доста мазни в долната част гърдите Wink

Мнение  
аз съм пробвал ефект има но с добра диета

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Отговорете с цитат
Мнение  
Стриктен съм с храненето можеш да видиш дневника ми. Wink Въпреки че го спрях продължавам стриктно да си се храня с цел малко да възвърна мускул след НВД-то което правих.

Мнение  
max_paine написа:
Стриктен съм с храненето можеш да видиш дневника ми. Wink Въпреки че го спрях продължавам стриктно да си се храня с цел малко да възвърна мускул след НВД-то което правих.
браво

Отговорете с цитат
Мнение  
Добре тоя Л-карнитин няма ли много да ме стопи - искам да сваля мазното от талията, но все пак искам сантиметрите на ръката да си останат същите, както и тези на гърба и гърдите. Не искам да ставам някаква клечка, все пак не затова съм се трудил цяла зима.
Като правя преси (по принцип ги правя 2 пъти в седмицата) - сега като съм на кардио всеки ден ли да ги правя
И като имам почивен ден, тоест не тренирам пак ли да бягам ?

А диета ми е
3-4 яденета през деня -100 гр пилешко с 100-200 гр ориз
Закуската ми е мляко + овесени ядки
След 17:00 минавам на моркови, цитрус и подобни мании.
През няколко дена сменям пилешкото с риба.
Ако не става, може ли да кажете някаква примерна диета.
Благодарско предварително.

Отговорете с цитат
Мнение  
wolfer написа:
Добре тоя Л-карнитин няма ли много да ме стопи - искам да сваля мазното от талията, но все пак искам сантиметрите на ръката да си останат същите, както и тези на гърба и гърдите. Не искам да ставам някаква клечка, все пак не затова съм се трудил цяла зима.
Като правя преси (по принцип ги правя 2 пъти в седмицата) - сега като съм на кардио всеки ден ли да ги правя

А диета ми е

няма как да стопиш мазнините на талията,без да загубиш и от другите размери Shocked и с толкова много въглехидрати Rolling Eyes понама ли ги малко и хапвай яйца и изварка вечер щом искаш да не губиш мускул

Отговорете с цитат
Мнение  
wolfer написа:

А диета ми е

Няма как да не загубиш и някой друг сантиметър, защото ефекта става горе-долу равномерен, а не само където има Wink Не е казано, че карнитина трябва да го вземаш в точните дози, смисал ти като искаш леко да става ще вземаш по-малко и така. Щом ориз имаш, можеш и картофи да добавиш, мляко Wink

Отговорете с цитат
Мнение  
Да нормално диетата ми да не е от най-добрите. За първи път се решавам да чистя и ми е доста трудно.
Значи вечер като последно ядене извара или яйца( как да ги правя тия яйца има ли значение)
И щом въглехидратите са много, как да ги намаля.
Благодаря за вниманието.

Отговорете с цитат
Мнение  
wolfer написа:
Да нормално диетата ми да не е от най-добрите. За първи път се решавам да чистя и ми е доста трудно.
Значи вечер като последно ядене извара или яйца( как да ги правя тия яйца има ли значение)
И щом въглехидратите са много, как да ги намаля.
Благодаря за вниманието.

е,как Shocked ми като намалиш грамажа на ориза!яйцата варени,може и омлетче,но на тефлон с малко мазнина!

Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети